Duygusuzm'un Diyet Günlüğü

Bir diyetisyen tanıdığımız benim için 62 kilodan aşağı inmesin demiş boyum 1.70 acaba 60 mı olsam 58 mi:44:

Son düzenleme:
benım anlamadıgım nokta şınav cekmek ii dir ancak hem göguslerı kucultup buyutmesını anlayamadım ikisinden bırını yapması gerekmez mı acaba yanlış mı okudum? benım gögusler bıraz buyukte o yuzden sordum:)

Annem 3 sene spor hocalığı yaptı hem bayanlarına 30 ar kilolara varan kilo verdirdi hem de body yapan erkeklere hareketlerde yardımcı oldu..

Set sayılarını daha az yapmak 12 den az dedim özellikle(!) kasları şişirir yani kas tam şişip çalışmaya başladığında hareketi bırakıyorsunuz bu da zaman içinde kasın büyümesini sağlıyor (yani ben böyle biliyorum bilimsel açıklamasını annem daha iyi yapardı eminim)

Set sayıları arttırıldığında 12 den fazla(!) çalışmaya başlayan kas uzun süre aynı hareketi yapar (mesela 25 defa aynı hareketi 3 set yaptığınızı düşünün) kas ısınır ve çalışabilmek için daha fazla enerjiye ihtiyacı olur ve üzerindeki yağı zaman içinde yakar..

Yani bu hareketlerin devamlılığı sağlanırsa sonuç alınır..
Spor hareketleri(Fitness) herkes için aynıdır çok nadir hareketler farklılık gösterir..
Farklı olan set sayılarıdır

Erkekler daha fazla ağırlıkla ve daha az set sayısıyla kol kası yaparken
Bayanlar daha az ağırlık ve daha çok set sayısı ile kollarındaki yağları azaltır..

Umarım açıklayıcı olmuştur:26:

evet anladım tşkler pekı bırsey daha soracagım...bu sınav bıldıgımız şınav hareketı mı yoksa farklı mı? normal şınav cok zor çunkü.

İlk sayfada çok açıklayıcı bir şekilde anlatmaya çalıştım canım.. İlk başta duvarın karşısında balşayacaksın kolların güçlenince set sayılarını arttıracaksın sonra normal şınav ama dizlerinin üzerinde onda da set sayılarını arttıracaksın zamanla en son normal şınava geçmek istersen geçebilirsin...
Ben şuan sadece duvarda yapıyorum ama kollarım bile inceldi:26:

İlk sayfadaki anlatım açıklayıcı değilse başka şekillerde anlatmam gerekiyor okudun mu? Eğer anlaşılır değilse söyler misin, orda başka şekillerde anlatıyim:26:

tmm cnm denıyecegım yardımların ıcın saol...yazarım buraya yaptıktan sonra...

tmm cnm denıyecegım yardımların ıcın saol...yazarım buraya yaptıktan sonra...

Yaz mutlaka ben çok faydasını gördüm umarım sen de görürsün göğüs toparlandığı için daha sıkı ve daha küçük gözüküyor uyguladığın başka yöntemler varsa onlara da devam et canım güzel haberlerini bekliyorum

Kızlar kalkın göbek atıyoruz
Analiz dersimden (6 kredi) yani çok çok çok çok önemli bir dersten 90 almışım
Finalimde böyle iyi geçerse bu seneyi mükemmel tamamlamış olacağım

Benim için göbek atın

Bu arada kızlar ben 1-2 gün içerisinde uzaklaştırma alabilirim
Haberiniz olsun da bu kız nereye gitti demeyin
Eğer öyle bir şey olursa ben yokum diye diyetlerinizi ve sayfamızı ihmal etmeyin dışardan takipte olacağım

Kaçıranı yakarım

slm kizlar bugunde yogun bir gundu

sabah
bir dilim ekmek cok az peynir 3 adet yesil zeytin

ogle
brokoli haslamasi
bir bardak hazir corba
3 kofte
salata

aksam
3 kasik yogurt haslanmis ispanak ve maydanozla yedim

kacamak yok 2 lt su ictim meyve yemem artik cok az meyve yerine beyaz leblebi yesem mi acaba yada hic birsey yemesem mi

Leblebi yiyebilirsin canım ama az da olsa meyve yemen daha sağlıklı:97:

Keşke çorbayı evden götürme imkanın olsaydı daha sağlıklı olurdu senin için :26:

merhaba
bende sizinle diyete başlıycam kızlar 73 kiloyun 65 e inmek istiyorum.acaba yapabilirmiyim bilmiyorum ama deniycem azimliyim
yarın itibariyle sizi takipteyim

merhaba
bende sizinle diyete başlıycam kızlar 73 kiloyun 65 e inmek istiyorum.acaba yapabilirmiyim bilmiyorum ama deniycem azimliyim
yarın itibariyle sizi takipteyim

Çok sevindim Hoşgeldin aramıza
Sen yarın başla haftaya seni de 1. sayfadaki listeye verdiğin kilo ile beraber ekleyeyim
Gerçi biz yarından itibaren kaçamaksız sıkı bir diyet uygulayacağız yapabilir misin aniden bilmiyorum ama elinden geldiğinde sıkı tutmaya çalış dayanamayacak olduğun anlarda biraz ayran veya süt iç olur mu

Şimdi çıkmak zorundayım yarın sabah yine erken dersim var ara sayfalarda da önemli bilgiler vermeye çalıştım vaktin olduğunda incele bence

Herkese iyi geceler :97:
Kızlar unutmayın yarın diyetleri sıkıyoruz ben söylemekten bunaldım hiç biriniz unutmazsınız herhalde artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…