benım anlamadıgım nokta şınav cekmek ii dir ancak hem göguslerı kucultup buyutmesını anlayamadım ikisinden bırını yapması gerekmez mı acaba yanlış mı okudum? benım gögusler bıraz buyukte o yuzden sordum:)
Annem 3 sene spor hocalığı yaptı hem bayanlarına 30 ar kilolara varan kilo verdirdi hem de body yapan erkeklere hareketlerde yardımcı oldu..
Set sayılarını daha az yapmak 12 den az dedim özellikle(!) kasları şişirir yani kas tam şişip çalışmaya başladığında hareketi bırakıyorsunuz bu da zaman içinde kasın büyümesini sağlıyor (yani ben böyle biliyorum bilimsel açıklamasını annem daha iyi yapardı eminim)
Set sayıları arttırıldığında 12 den fazla(!) çalışmaya başlayan kas uzun süre aynı hareketi yapar (mesela 25 defa aynı hareketi 3 set yaptığınızı düşünün) kas ısınır ve çalışabilmek için daha fazla enerjiye ihtiyacı olur ve üzerindeki yağı zaman içinde yakar..
Yani bu hareketlerin devamlılığı sağlanırsa sonuç alınır..
Spor hareketleri(Fitness) herkes için aynıdır çok nadir hareketler farklılık gösterir..
Farklı olan set sayılarıdır
Erkekler daha fazla ağırlıkla ve daha az set sayısıyla kol kası yaparken
Bayanlar daha az ağırlık ve daha çok set sayısı ile kollarındaki yağları azaltır..
Umarım açıklayıcı olmuştur:26:
İlk sayfada çok açıklayıcı bir şekilde anlatmaya çalıştım canım.. İlk başta duvarın karşısında balşayacaksın kolların güçlenince set sayılarını arttıracaksın sonra normal şınav ama dizlerinin üzerinde onda da set sayılarını arttıracaksın zamanla en son normal şınava geçmek istersen geçebilirsin...
Ben şuan sadece duvarda yapıyorum ama kollarım bile inceldi:26:
İlk sayfadaki anlatım açıklayıcı değilse başka şekillerde anlatmam gerekiyor okudun mu? Eğer anlaşılır değilse söyler misin, orda başka şekillerde anlatıyim:26:
tmm cnm denıyecegım yardımların ıcın saol...yazarım buraya yaptıktan sonra...
ya cok az yememe ragmen karnim acayip sis midem kuculmus yiyemiyorum fazla offf simdide bu sislikle uyuyamam ki
merhaba
bende sizinle diyete başlıycam kızlar 73 kiloyun 65 e inmek istiyorum.acaba yapabilirmiyim bilmiyorum ama deniycem azimliyim
yarın itibariyle sizi takipteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?