benim balon yavaş uçacak sanırım :)
ayyy ben acıkmaya başladım ya.
şimdi yersem kesin acıkırım
Hmm iyi yapmışsın canım
Ben de bu sabah kocaman bir bardak süt içtim sonrada dolu dolu bir avuç badem yedim hala onunla duruyorum:26:
Yoğurt yicem birazdan meyvemde yok belki yoğurdun yanında 1 2 kaşık bamya yerim:26:
bende bi zamanlar 75 kg ve 1.60 boyunda topaç gbi bi hatundumen azından kendimle barışık ve mutluydum tabi bunun altında yatan en önemli nedenlerden biride yaşımın ufak olması 17-18 ken dert etmiosunuz ama ask bigün gelip kapınızı calınca baskalasıo herşey...hiç unutmam mehmet die birini seviodum deli gbi ama pas vermiodu bana,biliodu duygularımı hep yaralıodu dalga geciodu benimle hatta birgün hiç unutmam apartman kapısı önünde oturup muhabbet ederken bana ''sen çok mu uyuyosun?''die sordu.yo dedim nerden çıktı?ne bilim bu kadar enine geniş olmenın sadece yemek yiyerek olucağını düşünemedim dedi ve ben yıkıldım o an:)
senmisin bunu diyen dedim ve ogün bana yepyeni bi hayat başlamıs oldu...olaydan 2 gün sonra il dısına üni okumaya gitti bende o sıra dietteydim.tabi hiç görüşmediik o ara.sonra 25 kilo verdim 50 oldum saçlarımı boyadım cıtı pıtı sewimli bi tarz yaptım kendime.birgün yolda giderken baktım üniden dönmüş karsımdan gelio gözlerimin içine bakarak gecti yanımdan ilk basta tanıyamadısonra ismimi seslendi arkamdan sonra saskınlığını güzelleştiğimi bi yerlere gidip bişiler içmek istediğini söledi tabi ben gurur yaptım kabul etmedim zaten sewgimde bitmişti ama o günden beri benim ona olan askımn 2 katı acı cekerek ask yasadı bana en plotoniğinden garibim ....ve zafer benimdi çok paylasmak istedim azmin önüne hiçbişi gecemio kızlar hepinize basarılar.:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?