Duygusuzm'un Diyet Günlüğü

göbeğimden öyle hissedemiyorum ki duygusuzum

sen böyle devam et mutlaka verirsin
yeter ki durmasın kilo vermen.

ayrıca ben de şuan için 5 6 kilo vermek istiyorum. sıkılmayayım diye az tutuyorum

Gözdecim dediğim gibi umarım 17 mayıstan sonra seninde kilo vermen hızlanacak dolunayla beraber:26:

Tekrar söylüyorum salı günü diyetlerinizi çok sıkacaksınız kesinlikle şunu kaçırdım bunu kaçırdım duymayacağım sadece 1 hafta diyetimize sımsıkı sarılacağız o bir haftada hepimiz güzel kilo vereceğiz umutluyum inanıyorum

evet bence de
yalnızım zaten. canımın istediği yemekleri yapıyorum. sıkılmam büyük ihtimalle diye umuyorum :)

oh kilo şeyinden de yaptım kendime

Hmm iyi yapmışsın canım

Ben de bu sabah kocaman bir bardak süt içtim sonrada dolu dolu bir avuç badem yedim hala onunla duruyorum:26:
Yoğurt yicem birazdan meyvemde yok belki yoğurdun yanında 1 2 kaşık bamya yerim:26:

cilem87

başlangıç tarihi: 03.05.2011
başlangıç kilosu: 52

tarih 13.05.2011
kilo:50.5

dunun tarihini attim artik cuma gunleri bildiririm bende :93:

çok az yemişsin. alıştırma vücudunu bence böyle az yemeye.
durmasın kilo vermen.
çok kötü bir şey ya. çok moralimi bozuyor benim kilo veremediğimi görmek :44:

ben de ayran ve yanında azıcık bir şey yiyebilirim. çünkü benim de yok meyvem.
gece de acıkırsam tekrar süüüüüüt :))
çok tok tutuyor ya süt.

Evet zaten zamanla insan akşamları yemek yiyememeye başlıyor bu diyetten sonra akşam yemekleri ağır geliyor

Yaa aslında öğlen bamya yiyecektim:26: 11 buçuk gibi falan kalkmıştım 3 gibi yerim diye düşündüm ama o ara badem yiyince acıkmadım acıkmayınca yemedim:26: bu saat oldu :26:

ya ben bayağı bir geç yatıyorum. çok acıkıyorum artık midem kazınıyor delinecek diye korkuyorum

yoksa engel olabiliyorum kendime de.
umarım bu akşam da olaysız geçer :))

Çok acıkıyorsan ayran veya süt iç akşam geç saatlere kalınca yani günün büyük bölümünü uyanık geçiriyorsun zaten bir şey olmaz:26:
Ama tabi yatmadan 2 saat önce iç bunları içip hemen yatma

bende bi zamanlar 75 kg ve 1.60 boyunda topaç gbi bi hatundumen azından kendimle barışık ve mutluydum tabi bunun altında yatan en önemli nedenlerden biride yaşımın ufak olması 17-18 ken dert etmiosunuz ama ask bigün gelip kapınızı calınca baskalasıo herşey...hiç unutmam mehmet die birini seviodum deli gbi ama pas vermiodu bana,biliodu duygularımı hep yaralıodu dalga geciodu benimle hatta birgün hiç unutmam apartman kapısı önünde oturup muhabbet ederken bana ''sen çok mu uyuyosun?''die sordu.yo dedim nerden çıktı?ne bilim bu kadar enine geniş olmenın sadece yemek yiyerek olucağını düşünemedim dedi ve ben yıkıldım o an:)
senmisin bunu diyen dedim ve ogün bana yepyeni bi hayat başlamıs oldu...olaydan 2 gün sonra il dısına üni okumaya gitti bende o sıra dietteydim.tabi hiç görüşmediik o ara.sonra 25 kilo verdim 50 oldum saçlarımı boyadım cıtı pıtı sewimli bi tarz yaptım kendime.birgün yolda giderken baktım üniden dönmüş karsımdan gelio gözlerimin içine bakarak gecti yanımdan ilk basta tanıyamadısonra ismimi seslendi arkamdansonra saskınlığını güzelleştiğimi bi yerlere gidip bişiler içmek istediğini söledi tabi ben gurur yaptım kabul etmedim zaten sewgimde bitmişti ama o günden beri benim ona olan askımn 2 katı acı cekerek ask yasadı bana en plotoniğinden garibim ....ve zafer benimdiçok paylasmak istedim azmin önüne hiçbişi gecemio kızlar hepinize basarılar.:80:

öyle yaparım.
çünkü öyle olunca sıkılıyorum diyet olayından :)

hem duygusuzum sen de yediklerini paylaş. paylaşmıyorsun sanki artık pek.
güzel kilo veriyorsun. gaza geleyim yediklerini görüp :))

valla supermis hahahaa bravo arkadasim tebrik ediyorum seni muhtesem zayiflamisin o kiside her kimse hakrttigini bulmus. haklisin azmin onunde hicbir sey duramaz. buda bize ders olsun

kizlar nette gezerken bunu buldum hemen paylasayim dedim

kalori kurallari !!!

1- Bir sey yersen ve kimse seni o anda gormuyorsa onlarda kalori yoktur.

2- Eger Light limonatasi icersen ve bunun yaninda cikolata yersen,
cikolatadaki kaloriler light limonata tarafindan yok edilir.

3- Eger baskalariyla beraber yiyorsan, o zaman sadece onlardan
fazla yedigin kaloriler sayilir.

4- Ilac niyetine kullanilan yemekler hic sayilmaz...
mesela sicak cikolata, Kirmizi sarap, Cognac....

5- Eglence amacla tuketilen yemeklerin kalorileri yoktur
(Patlamis misir, Fistik, Limonata, Cikolata yada sekerleme)
mesela video izlerken yada muzik dinlerken cunku onlari gida olarak
almiyoruz sadece eglencenin bir parcasidir onlar.

6- Pasta dilimleri veya kurabiyelerinde kalori yoktur cunku onlar
kesildiginde veya kirildiginda icindeki yag ucar gider.

7- Yemek hazirlarken Bicak, Tencere yada kasIklari yalarken kalori
almazsiniz cunku onlar yemek yapmanin bir parcasi.

8- Renkleri ayniolan gidalarin kalori degerleride aynidir.
Mesela Domates ve Cilek receli yada Mantar ile beyaz cikolata)

9- Dondurulan gidalarda kalori yoktur cunku kalori isi birimidir.

Gözdecim bunları dikkate almayacaksın umarım

Evet ya burda kimse olmayınca yazmıyorum ben de pek unutuyorum yediklerimi yazmayı bugün yazdım işte şimdi de bamya ve biraz yoğurt yiyeceğim bugün meyvem yok ne yapacağım bilmiyorum

Almila süpersin Hala o kilonu koruyorsan ne mutlu sana
O çocuğa da iyi olmuş ohh ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…