- 2 Ekim 2020
- 802
- 828
- Konu Sahibi Kedigilerden33
Bende öyle hisettim ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bı dahakine temkinli olun kızTest negatif
Çok pahalıya patladı bu sefer, isterse dikkat etmesin, ama o tek çizgi çıkana kadarhatim indirdim resmenBı dahakine temkinli olun kız
ZemheriPoyrazHahay buda ders olsun kontrol iyidir dedin demek tam değilmiş biraz ceza ever kız 3 5 gün tabi sen 3 5 dayanabilen
Bu gün cezalıydı zaten ama ceza verdiğime pişman ediyorHahay buda ders olsun kontrol iyidir dedin demek tam değilmiş biraz ceza ever kız 3 5 gün tabi sen 3 5 dayanabilen
Ben bi kere böyle şüpheli bir durumda negatifi gördükten 5 dk sonra adet olmuştum. Ne kadar stres yaptıysam artık stres etkeni ortadan kalkınca saldı vücut.Test negatif
Ben de aynısı için umutlandım ama daha gelen giden yok neyse tek çizgiyi gördüm ya ne zaman gelirse gelsin artıkBen bi kere böyle şüpheli bir durumda negatifi gördükten 5 dk sonra adet olmuştum. Ne kadar stres yaptıysam artık stres etkeni ortadan kalkınca saldı vücut.
Heh işte böyle rahatladıktan sonra yakındır. Bir de hamilelik şüpheniz kesin kesin yoksa civamperçemi otu çayı içebilirsiniz. Şak diye söktürüyor vallahi. Marketten alabildiğimiz özel gün çayları bile işe yarıyor üst üste 2 tane içince. Ne kadar sağlıklıdır bilemem tabii ama daha ölmedimBen de aynısı için umutlandım ama daha gelen giden yok neyse tek çizgiyi gördüm ya ne zaman gelirse gelsin artık
Konunaldı yürüdü, başka yerlere kaydıAyy neler olmuş burda kız
NiyeBu gün cezalıydı zaten ama ceza verdiğime pişman ediyor
Oysaki ben ne amaçla açmıştım hahayttKonunaldı yürüdü, başka yerlere kaydı
Gaz veriyor uyuz, sonra da sen sabah bana hayır dedin deyip kaçıyor
Kadın milleti daldan dala atlamaya bayılırOysaki ben ne amaçla açmıştım hahaytt
Oysaki ben ne amaçla açmıştım hahayttKonunaldı yürüdü, başka yerlere kaydı
Gösteripte vermiyor ahahayyy sesli güldümGaz veriyor uyuz, sonra da sen sabah bana hayır dedin deyip kaçıyor
Gösteripte vermiyor ahahayyy sesli güldüm
Bakmaz olaydımS.. salıncağı yazın bakın google’dan biraz ufkunuzu genişleteyim