Duygusal sex'te hard sex'e yer varmıdır ?

:KK70: :KK53: Libido namına zerre yok içimde. Ve eşim sürekli istekli halde. Madem herkes burda max libido bişey soracağım. Eşim eve geldi mi hemen elleşmeye başlar yanıma yatsa eli ya göğsümde ya kalçamdadır bu beni aşırı sinir ediyor. Oflayıp puflayıp kalkıyorum yanından. Yanaktan öpmez hemen dudağa uzanır. Beni rahatsız eden kısmı ise şu ben saçımı okşasın alnımdan öpsün göğsüne yatırsın isterim ama o direkt özel bölgelere yönelince ben de bu sefer antipati oluşuyor. Kendisine defalarca açıkça dedim bunu hatta duygusal olarak cinselliği kendime kuma hissediyorum bile dedim ama yok ne onda ne bende düzelme var. Ne dersiniz buna 😞
Keşkeee benımde osssaaa:KK53::KK70::KK8::KK8:

Pet şişeyle birleşmekten farkı yoktu çok sinir bozucu, tırtıklıları keşfettikten sonra diğerleri öldü bizim için ama marka önemli bazısı zımpara gibi oluyor, hangi marka diye sorma eşim alıp kutuyu boşattığı için markaya hiç bakmadım.

Isırık neyse de bu kadarı beni aşar, bir defa cetvelle taciz etmiştim ne olduğunu anlayana kadar hayretle baktı 😂 ama ateşim başıma vurmuştu o gün çocuklar da huzur vermiyordu döve döve yatak odasına kapattım 🥳 bir daha da denemedim, benim elimin ayarı iyi de o özenip yaparsa acilde bitebilir 😱
Gerçekten nasıl prezervatif kullanıyorsunuz? Biz kaç kutu aldık hep atıldı :KK70: rahat edemiyormuş beyefendi birde en incelerinden alıyoruz :KK70:

Eee nasıl korunuyorsunuz o zaman
Korunmuyoruz kendisi hep geri çekiliyor 4.5 senedir henüz bir şey olmadı İnşallahta olmaz 🤲🏻 Arada nadir de olsa gereken durumlarda ertesi gün hapı kullanmıştım.. Zaten prezervatifin bize de yeteceğini sanmıyorum. Kullanamıyor ki aksine bizde tüm para kayganlaştırıcılara gidiyor. 😂

Korunmuyoruz kendisi hep geri çekiliyor 4.5 senedir henüz bir şey olmadı İnşallahta olmaz 🤲🏻 Arada nadir de olsa gereken durumlarda ertesi gün hapı kullanmıştım.. Zaten prezervatifin bize de yeteceğini sanmıyorum. Kullanamıyor ki aksine bizde tüm para kayganlaştırıcılara gidiyor. 😂
Bizi daşlıcaklar. 2 çocuk da isteyerek oldu. 9 yıldır geri çekiliyoz.

Gerçekten nasıl prezervatif kullanıyorsunuz? Biz kaç kutu aldık hep atıldı :KK70: rahat edemiyormuş beyefendi birde en incelerinden alıyoruz :KK70:
Alışıyor, başka çaresi yok, ben kadın için kullanılan bütğn yöntemleri kullandım ilk 10 yılda şimdi sıra onda paşa paşa yapacak.Hamile kalırsam yaşatmam onu. Ayrıca oyuncağını yeniden kaybetmek isteyeceğini hiç sanmıyorum 😉

Alışıyor, başka çaresi yok, ben kadın için kullanılan bütğn yöntemleri kullandım ilk 10 yılda şimdi sıra onda paşa paşa yapacak.Hamile kalırsam yaşatmam onu. Ayrıca oyuncağını yeniden kaybetmek isteyeceğini hiç sanmıyorum 😉
Valla ben bir ara doğum kontrol hapı kullanayım dedim de kendimi unutuyorum onu nasıl unutmayayım :KK70: akşam aklıma bi geldi unutmuşum. Ehhh dedim sana da başlarım geri çekilmesine de :KK70: sekste her şey mübahtır diyip geri çekilme yöntemine devam ettik :KK70:

Be 2 ay önce spiral taktırmıştım 15 gün sonra kontrole gittim kaymış tekrar 2 ay sonra taktıracam bu süreçte mecbur prezervatif kullanacaz geri çekilme çok tehlikeli bide benimki dışa boşalmayı sevmez ne var ne yok abanır beyefendi daha çok zevk alıyormuş

Be 2 ay önce spiral taktırmıştım 15 gün sonra kontrole gittim kaymış tekrar 2 ay sonra taktıracam bu süreçte mecbur prezervatif kullanacaz geri çekilme çok tehlikeli bide benimki dışa boşalmayı sevmez ne var ne yok abanır beyefendi daha çok zevk alıyormuş
Prezervatifle hissetmediği dışarı boşalmaya razı kendisi 😂 Prezervatifle bende rahat edemiyorum. Valla bana fark etmiyor. Hamile kalmayayım da nasıl olursa olsun. 🤷‍♀️

Valla ben bir ara doğum kontrol hapı kullanayım dedim de kendimi unutuyorum onu nasıl unutmayayım :KK70: akşam aklıma bi geldi unutmuşum. Ehhh dedim sana da başlarım geri çekilmesine de :KK70: sekste her şey mübahtır diyip geri çekilme yöntemine devam ettik :KK70:
Biz de arada o yöntemi kullanıyoruz, arada hararet yapıp onu takmak istemediğinde, eskiden güvenmiyordum ama artık güveniyorum o konuda, kontrol edemex gibi geliyordu. O yöntemi kullanabilmek de her babayiğidin harcı değil sanki

Biz de arada o yöntemi kullanıyoruz, arada hararet yapıp onu takmak istemediğinde, eskiden güvenmiyordum ama artık güveniyorum o konuda, kontrol edemex gibi geliyordu. O yöntemi kullanabilmek de her babayiğidin harcı değil sanki
Değil değil doğru düşünüyorsunuz... 4.5 senedir usta olunmuştur diyorum artık :KK70:

Değil değil doğru düşünüyorsunuz... 4.5 senedir usta olunmuştur diyorum artık :KK70:
Düzenli yapınca kontrol edebilir belkide araya adet dönemi giriyor süre uzuyor o zaman kontrol biraz zor.

Aynen öyle o zevkten birden çekilmeiyorlar 😁😬 sonra ertesi gün hapı vs uğraş dur

X