Duygusal şantajcı kayınvalide

Keske ilk baştan o topa girmeseydiniz. Öncelikle tanıdık referansi ile arayın. Çocuk alışana kadar yanında kayınvalideniz olsun. Alışınca başbaşa kalsınlar. Odalarda kamera olsun.

İşte ben de ondan korkuyorum ve dayanıyorum en azından torununu seviyor gözü gibi bakıyor ama sürekli naz çekmek de istemiyorum
Torununu seviyor iyi de bakıyorsa bu güzel. En mantıklı yol, güvenilir bir firmadan bakıcı bulunacak ya da merhametli eli yüzü temiz iyi bir tanıdık abla bakıcı olacak.
Eve gizli kamera takılacak, böyle kalem kitap arasına. Kolay kolay kimsenin görüp bulamayacağı bir şekilde.
Babaannesi de iki ay boyunca bakicinin yanına gidip gelecek kontrol amaçlı.

Kayınvalide sizin evde bakıyor anladığım kadarıyla. En iyisi kesinlikle onun evine dönmesi,sizin bakıcı tutmanız? Çocuk kaç yaşında? Anneniz uzakta mi yaşıyor mu acaba?

Kesinlikle bakıcı tut...

Bence biraz daha sık dişini. Çocuğu çok sevip minnet eden bakıcı da çok. Güvenemiyorum yine de ben insanlara

bakici bulun.

kadin bakmak istemiyor ama soylemiyor. bizim millet boyledir. pasif agresif sever.

bakici bulun, arada kayinvalide gelip kontrol etsin, araniz duzelir.

kaç yaşında kuzu?
bunlar olurken eşiniz nerede ne yapıyor?
anneniz hayatta mı size uzak mı yaşıyor?

kaç yaşında kuzu?
bunlar olurken eşiniz nerede ne yapıyor?
anneniz hayatta mı size uzak mı yaşıyor?
Annem çalışıyor başka şehirde eşim de yaşlı kadın alttan al diyor ama kadın durmuyor bu sabah da vay ben neden ona hoşçakal dememişim diye eşime ağlamış beni böyle yönetmeye çalışıyor işte kendi evime gitmek istemez hale geldim oğlum için susuyorum

Kaynananiz kendi evinde baksa ? Biz öyle yapıyoruz eve de geldi ama baktık o rahat değil ben menmun değilim yöntemi bunda bulduk gözümde arkada kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…