Duygusal şantajcı kayınvalide

Nuruman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2019
51
33
Kızlar merhaba

On aylık bir oğlum var kimseyi zorunda tutmadım daha gebeyken bakıcı aramaya başladım ama kayınvalidem ben bakarım diye tutturdu bebeğim 3 aylık olana kadar tek baktım sonra işe döndüm zaten öğlen eve geliyordum

evi robot süpürge siliyor yemeği ben yapıyorum mümkün olduğunca rahat ettirmeye çalışıyorum ama yaptığı en ufak şeyi eve gelince liste halinde sıralıyor Her lafımın çetelesini tutuyor oğluyla atışmalarımı hiç oğlu bişe dememiş gibi ben onu eziyormuşum elinden geleni yapıyormuş sürekli bir minnet
Geçen gün çok yoruluyorum dedi temizlikçi tut parasını veririm dedim sürekli çelişkili ifadeler bir tuttum bir tutmadım yok akşam 6 da gelmiş 7 de gitmişler ben de dedim ki bir saatte ev mi temizlenir ver kadınların numarasını bi konuşayım öyle kazıklanmayalım vay o salak mıymış yalan mı söylüyormuş ben zaten onları eziyormuşum oğlundan daha iyi konumdayım diye binbir laf param bana kalsınmış

Geçen ay da tencereleri yaktı vay ben ona niye dememişim sende bişe var mı iyi misin diye neden üzülmüşüm ona bakacakmışım önce iyi mi diye gördüm iyi olduğunuzu neye bakayım dedim yine ben o zaman çocuğa bakmıyorum sürekli bunun tehditi

Bakıcı da tutsam çocuğu bu kadın kadar iyi sevip bakamaz diye korkuyorum ama minnet etmekten de nefret ederim sırf minnet etmemek için evin içini her eşyayı düğünden önce kendim almış en ufak bişe istememiş biriyim kadının sürekli çocuğun bakımını kullanarak mazluma yatıp duygusal şantaj yapmasından sıkıldımi
sürekli evi dinleyip sinsi sinsi ilk kavgada ezbere sayması da bana çok korkunç geliyor
Sürekli kendini melek fedakar anne beni kötü kalpli cadı gelin gösteriyor ama nedense hep yorulan benim

Dedim ki sen evinde kal ben çocuğu her sabah getirip akşam alırım birlikte yaşamayalım gerek yok onu da istemiyor suratını bile görmek istemiyorum ama çocuk için katlanıyorum çok sıkıldım

Güvenilir iyi bir bakıcı bileniniz var mı ya da önerebileceğiniz başka bir yol

En güvendiğin bakıcıyı bile bulsan eve kamera yerleştir her gün neler görüyoruz.

Acilen bakıcı tut yoksa boşanirsınız çok yakında...

Ztn orada hata yapmis birakacaktiniz kirk kat yabanciya, olup bitecekti.
Yani benim sorunum var peki sorunum ne nasıl kayınvalidemin bu yaptıklarını herşeye alınmasını aylar önce söylediğim ev içinde kalması gereken şeyleri kin tutmasını önleyebilirim
Kendi evine de almıyor ne yapalım kimse zorunda kalmadıkça çocuğunu 7 kat ele bırakmaz ama herkesin de bir sabrı onuru var çocuğum için çiğniyorum sadece

Bakıcı olayı bızım ülkemizde buyutuluyor..
Bence cocukları seven sabırlı orta yaslı bır kadın çoğu kaynanadan iyı bakar ve sana da karışmaz.
Benim bakıcı ablam orta yaslı bır komşu teyze ıdı.
Çoğu babanneden de ıyı baktı oğluma kı oğlum onu çok seviyordu hala arar sorar.
Fatma teyzem ne zaman gelecek diye?
Sabırlı çocuk seven kadın bulunca sıkıntı olmaz.

Kendi evine neden istemiyor ki

İlla ki bulursunuz ya.
Komşuya, arkadaşa haber salın.
Şirketleri arayın bir taraftan.

İki türlü bulan da var etrafımda, hatta bi arkadaş yanlış hatırlamıyorsam armuttan mı bulmuştu ne olmuştu.
Tabii kaç kişiyle görüştü içine sinene kadar.
Kamera da taktırın mulaka.

Anneye de seni daha fazla yormayalım deyin, içinizdeki içinizde kalsın boşverin.
Bu çekişmenin kazananı olamazsınız.

Bakıcı iyidir
İyi kalpli bakıcılar var sadece sıkı takip etmen gerekiyor

Kendi evine neden istemiyor ki
Valla ben de anlamadım muhtemelen kendi evinde kocasına yemek yapmak zorunda onun işlerini yapmak zorunda kalacak bizim evde sadece çocuk bakıyor tüm işleri ben yapıyorum e onların masrafları da elektrik su doğalgaz da yarıya iniyordur o yüzden diye düşünüyorum

Daha geçen bir arkadaşım 4.bakıcıyı değişti çocuğu çok içe dönük korkuyorum böyle örnekleri görünce oğlum için dayanırım diyorum ama artık sabretmek de güçleşti

İşte nasıl edeceğim çok yoğun çalışıyorum kamera koyalım pkey de kapatırsa ne yapacağız
Kapatamaz anlaşacağınız için

Bakıcı siteleri var Google da bakın

Görüşeceksiniz referans alın ilk 2 ay kayınvalide gitsin gelsin bakıcıyı gözlemlesin
Sonra tek bırakırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…