- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 48.414
Bu yorumu yapmak için mi üye oldunuz? Mune ilgilenir sanırım sizinle.Derdin kasinmak, bir b*k yok. Otur oturdugun yerde gevurluk yapma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu yorumu yapmak için mi üye oldunuz? Mune ilgilenir sanırım sizinle.Derdin kasinmak, bir b*k yok. Otur oturdugun yerde gevurluk yapma.
Yok yok o kocanız yeni üyelik almış çünkü direkt bu konuya girip yazmaz üstelik bu üslubla yazmazYok bee onun kafa diye dedim
Hepiniz münafiklik yapiyorsunuz. Bari cocuklara aciyin.Neden bu kadar gerildiniz?
Hiç şaşırmadım çünkü ben de teraziyim. Terazi flörtün, iltifatın vs delisidir normalde. Mesela o gördüğünüz rüyalardan bazen ben de görüyorum sahiciymiş gibi üstelik. sizinki evlilik öncesi flört dönemini özlemek. Çocuk yokken daha idare edilebilir oluyor ama ebeveyn olduktan sonra daha zor eskiyi yakalamak. Vakit kalmıyor zaten yav o yüzden biraz sakin olun, imkanınız varsa baş başa bir kaçamak yapın arada bir.Aynen :))
Biz ne yaptık yahuHepiniz münafiklik yapiyorsunuz. Bari cocuklara aciyin.
Eşimin sevgisini daha net göstermesini istiyorumSizin kafaniz cok karismis ya. Once ne isteyip ne istemediginize karar verin.
Yok yok değil belki başkasının kocasidir ama.benimki değil. O uyuyorYok yok o kocanız yeni üyelik almış çünkü direkt bu konuya girip yazmaz üstelik bu üslubla yazmaz
Aman zırt.Hepiniz münafiklik yapiyorsunuz. Bari cocuklara aciyin.
Tövbe tövbe karısınin siz olduğundan şüphelendi herhaldeYok yok değil belki başkasının kocasidir ama.benimki değil. O uyuyor
Hepiniz münafiklik yapiyorsunuz. Bari cocuklara aciyin.
Muhteşem.. Bırakın odun eşinizi.Öyle az buzda değil 50 bedenden 38
Gevurluk ne ola kigevurluk yapma.
EnerciiiiiiiDerdin kasinmak, bir b*k yok. Otur oturdugun yerde gevurluk yapma.
Konuya biraz farklı açıdan bakmak istiyorum. Eşinizin iltifat etmemesi, sevgisini belli etmemesi bir problem olabilir sizin için, evet. Belki yapı meselesiyle açıklanır bu belki de evlilik ister istemez sevgililik dönemi gibi olmuyordur denilebilir. Ancak kilo verdikten sonra iltifat beklemişsiniz. Kilo vermeden önce de size iltifat edip güzel söz söylemeli. Siz kiloluyken ya da zayıfken farketmeksizin sizi sevdiğini hissettirmeli. Bu çok değerli olurdu.Aynen .... Şimdi kilo verdiğim için bol iltifat aliyorim ama çevreden... Eşimse ayna karşısında ne zaman beni görse tamam tamam güzelsin işte der. Ayyy baksana nasıl oldum filan dediğimde anladık kilo verdin der. Öyle az buzda değil 50 bedenden 38 bedene indim. Bir kere düzgün bir laf çıkmadı ağzından.
Aslında cidden başbaşa bı sinemaya bile gitsek bir yemek yesek kahve içsek kendimize geleceğiz gibi geliyor bana da...Hiç şaşırmadım çünkü ben de teraziyim. Terazi flörtün, iltifatın vs delisidir normalde. Mesela o gördüğünüz rüyalardan bazen ben de görüyorum sahiciymiş gibi üstelik. sizinki evlilik öncesi flört dönemini özlemek. Çocuk yokken daha idare edilebilir oluyor ama ebeveyn olduktan sonra daha zor eskiyi yakalamak. Vakit kalmıyor zaten yav o yüzden biraz sakin olun, imkanınız varsa baş başa bir kaçamak yapın arada bir.