Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu konu tam benlik kaydirigubbakcemile5 yaşadığım şeylerin üzerine soru sormuşsun çünkü arkadaşım.öncelikle şunu söyliyim uzaktan bi ilişki yürütmek gerçekten çok zor.gün geliyo isynlar ediyosun,özlüyosun,en ihtiyaç duyduğun anda bile elini tutamıyosun,yeri geliyo uzun zaman görüşemiyosun o çok sevdiğin bakışlarını bile unutuyosun :çok üzgünüm: ama sevgin güçlüyse ve daha da güçlenecek diye dşünüyosan,hiç korkma...aradaki mesafeler,birbirine kenetlenmiş iki kalbi ayırmaya yetmiyo inan.an geliyo,onun can acıtan hasretini bile seviyosun :asigim: ...ben bunların hepsini yaşadım.2 yıl görüşemediğimiz oldu,düşünebiliyomusun.hala da aylarca ayrı kalıyoruz birbirimizden.(buarada aramızda nerdeyse 1000 km var).nerdeyse 4 yıllık ilişkimiz var ama buluşmalarımız sayılıdır.bu bizim birbirimizden soğumamıza asla neden olmadı.şuan ilk günkünden daha heyecanlı,daha kıpır kıpır oluruz konuştuğumuzda,telefonda bile olsa...hele buluşma anları :1rolleyes: onları tarife gerek yok sanırım ... yani demem o ki canım aradaki mesafeler sadece yolların uzaklığı,seven iki kalbin arasına girecek mesafe tanımıyorum ben... seviyosan eğer,gerisi ayrıntı :jeyyar:
canım benim ne güzel anlatmıssın uzakta yasanılan her ilişki hüsranla sonuclanıcak deil
bu sizin aranızdaki baga sewginize baglı
bak ben kendimden örnek wereyim nişanlıyım we nişanlımla msn de tanıstık
13 saat uzagız birbirimize arada zorlukları oluo yeter dediiin isyan ettiiin agladııın zamanlar olur ama bi taraf uzaklıktan yakınırken aglarken dier taraf teselli etmesi lazım 1 bucuk sene oldu 2 seneye yaklasıo işte o gelio ayda bir ben gidiorum çok sık olmasada
hele en güzeli ne bilio musun şafak saymak biz çok safak saydık 58 gün saydık
o şafaklar azaldıkca gün dogmaya yaklasırken öyle heyecan oluo ki işte onun tarifi hiçbirşeye deişemeyeceim bi mutluluk iç kıpırtısı
bunları yasamak emin ol çok güzel hani insan düşünür uffff sürekli telefonda konusmak bi süre sonra boğar falan die ama o özlemle insan öyle güzel konusuo ki
bazen düşünürsün telefon sewgilin gibi elinden düşmüo gözünün önünden ayırmıosun aramasını mesajını bekliosun bu bekleyişler öyle güzel ki
telefonda konusurken sesini iice dinleyip beynine yer etmeye calısıosun telefonu kapattıktan sonra o sözler kulaklarında cınlıo
o sözler mutluluga sebep oluo
bunlar çok güzel şeyler bazen diosun ki offfff işte tam su anda yanında olmalıydı ama olamıo gelemez ki her zaman gelse bile kaç saat sonra senin ona en cok ihtiyaç duyduuun anda yanında olamıo ama bu burukluk bile çok güzel onu sewdiini anlıosun
çok uzun yazdım canım ama bunlar çok güzel seyler uzaklık hiçbirşeye engel deil yaşamasını bilirsen emin ol opuyorumnanaktan
Uzaktan ilişki yürütmek ne kadar zor olsa da aslında güzeldir..
Özlemek,hasretle kucaklaşmak..:asigim:
Gençliğimde hep derdim;"Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır"
seviyorum
o da beni seviyor
anlaşabiliyorum
ikizim gibi
zaten 20 yıl sonra denk gelmişim
ilk aşkım
ama sırf istediğim zaman yanımda olamıyo uzagız diye niye ayrılayım:1hug:
deli miyim ben
hayır :lepi:
uzaktan yürütmek zor amma imkansız değilzemuszemus
bir yıl sonra yanyana gelebilsen bile o yıl içinde bin defa kavga edip yüz defa ayrılma girişiminde bulunulsa bleopuyorumnanaktan
bir yıl sonraki o ilk gözgöze gelişteopuyorumnanaktan
olan biten bütün kırgınlıklar akla dahi gelmiyoropuyorumnanaktan
sevdiğinden uzakta olunca sırf görüşülemiyo diye ayrılmak bana saçma geliyor :lepi:
şimdi görüşemesen bile ilerde bir gun görüşeceksin:teselli:
şimdi yanında olamasa bile bi kaç yıl sonra herşeyi onunla paylaşacaksınsüprizzzzz
işin sırrı burada : sabredeceksin, inanacaksın a.s