• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzaktaki sevgili uzakla direnmeli mi ?

insan cok seyi yasiyoarmiyor ama uzaktaklita gecen zaman yasanmamis bir hayat gibi... oan isteyipte yasimadiklari cogu kez insanda hüzun olusturur... umarim hazretiniz kisa sürer..

kim ne derse desin
uzaktan uzağa sevgililik uzaktan kumandalı arac kullanmaya benziyor
göremedikten sonra hissedemedikten sonra bir telefon var o da olmasa kimbilir ne olurdu
pek bir manası olmuyor..pekala çevredende çok seven birileri bulunabilir..

değişik bir düşünce tarzı ama başına geldiğinde böyle düşünmeyeceğine eminim tatlım:delphin:

bizde sevgilimle ayrı şehirlerdeyiz ve aylardır görüşemiyoruz. Zor değilmi tabiikide çok zor. hadi yarın gezelim dolaşalım diyemiyorsun.Fakat yeri geliyor o aradaki uzaklık, özlem, hasret bile çok tatlı geliyor:utangac:. çünkü sevgilimin varlığı ve sevildiğimi bilmek bana inanılmaz huzur veriyor:asigim:. Ama bazen de hüzün veriyor ister istemez tabiikide.yeri geliyor kavga ediyoruz, tartışıyoruz:teselli:. Ama karşılıklı aşk olunca herşeyin üstesindede geliniyor zaten :nazar:yerimseniben
herkese aşk dolu günler a.s.

konu aşk olunca herkesin söyleyecek pazyalaşacak birşeyi olması ne güzelkaydirigubbakcemile4

bu konu tam benlik kaydirigubbakcemile5 yaşadığım şeylerin üzerine soru sormuşsun çünkü arkadaşım.öncelikle şunu söyliyim uzaktan bi ilişki yürütmek gerçekten çok zor.gün geliyo isynlar ediyosun,özlüyosun,en ihtiyaç duyduğun anda bile elini tutamıyosun,yeri geliyo uzun zaman görüşemiyosun o çok sevdiğin bakışlarını bile unutuyosun :çok üzgünüm: ama sevgin güçlüyse ve daha da güçlenecek diye dşünüyosan,hiç korkma...aradaki mesafeler,birbirine kenetlenmiş iki kalbi ayırmaya yetmiyo inan.an geliyo,onun can acıtan hasretini bile seviyosun :asigim: ...ben bunların hepsini yaşadım.2 yıl görüşemediğimiz oldu,düşünebiliyomusun.hala da aylarca ayrı kalıyoruz birbirimizden.(buarada aramızda nerdeyse 1000 km var).nerdeyse 4 yıllık ilişkimiz var ama buluşmalarımız sayılıdır.bu bizim birbirimizden soğumamıza asla neden olmadı.şuan ilk günkünden daha heyecanlı,daha kıpır kıpır oluruz konuştuğumuzda,telefonda bile olsa...hele buluşma anları :1rolleyes: onları tarife gerek yok sanırım :utangac: ... yani demem o ki canım aradaki mesafeler sadece yolların uzaklığı,seven iki kalbin arasına girecek mesafe tanımıyorum ben... seviyosan eğer,gerisi ayrıntı :jeyyar:

bu konu tam benlik kaydirigubbakcemile5 yaşadığım şeylerin üzerine soru sormuşsun çünkü arkadaşım.öncelikle şunu söyliyim uzaktan bi ilişki yürütmek gerçekten çok zor.gün geliyo isynlar ediyosun,özlüyosun,en ihtiyaç duyduğun anda bile elini tutamıyosun,yeri geliyo uzun zaman görüşemiyosun o çok sevdiğin bakışlarını bile unutuyosun :çok üzgünüm: ama sevgin güçlüyse ve daha da güçlenecek diye dşünüyosan,hiç korkma...aradaki mesafeler,birbirine kenetlenmiş iki kalbi ayırmaya yetmiyo inan.an geliyo,onun can acıtan hasretini bile seviyosun :asigim: ...ben bunların hepsini yaşadım.2 yıl görüşemediğimiz oldu,düşünebiliyomusun.hala da aylarca ayrı kalıyoruz birbirimizden.(buarada aramızda nerdeyse 1000 km var).nerdeyse 4 yıllık ilişkimiz var ama buluşmalarımız sayılıdır.bu bizim birbirimizden soğumamıza asla neden olmadı.şuan ilk günkünden daha heyecanlı,daha kıpır kıpır oluruz konuştuğumuzda,telefonda bile olsa...hele buluşma anları :1rolleyes: onları tarife gerek yok sanırım :utangac: ... yani demem o ki canım aradaki mesafeler sadece yolların uzaklığı,seven iki kalbin arasına girecek mesafe tanımıyorum ben... seviyosan eğer,gerisi ayrıntı :jeyyar:

2 yıl görüşmediniz mi ?

ay ben kendimi şımarık ötesi bişey hissettim yani
Allah ayırmasın inşallah mutluluklar

ÇOK ZOR UZAKLIKLARRR
ÇOK ÖZLÜYORUM BEN ONU :asigim:

2 yıl görüşmediniz mi ?

ay ben kendimi şımarık ötesi bişey hissettim yani
Allah ayırmasın inşallah mutluluklar

ÇOK ZOR UZAKLIKLARRR
ÇOK ÖZLÜYORUM BEN ONU :asigim:

aynen arkadaşım malesef,maddi sorunlar yüzünden 2yıl gelememişti yanıma.gelmesi,kalması falan maddi anlamda ciddi bi yük oluyodu.Amin canım ,Allah sevenleri birbirinden ayrı koymasın,seni de Allah kavuştursun yerimseniben

Ayy ne güzel canım.. :asigim: 2 yıla dayanabilmişsiniz.. Çok güzel çok sabır gerektiren bişey gerçekten.. Çok sevindim senin adına böyle bi aşkı devam ettirebildigin ve devam ettirebilecek gibi göründügün içinn :1rolleyes: İnş banada nasip olur bu.. Aynı durumdayız gerçekten hep maddi sorunlar kalma sorunu vs. Bu yıl staja başlicak allahtan ve görüşücez 3 4 gün inşallah.. :utangac: Bizde sizin gibi sabredebiliriz umarım..
Allah mutlulugunuzu daim etsin.. :1hug:

2 sene ayrılık uzunmuş be kuşumm ama ALLAH büyük inş. bir gün tam anlamıyla beraber olacaksınız, sevenler kawuşacak biz de burada bayram etcizzzzzz delikafadulden

Ayy ne güzel canım.. :asigim: 2 yıla dayanabilmişsiniz.. Çok güzel çok sabır gerektiren bişey gerçekten.. Çok sevindim senin adına böyle bi aşkı devam ettirebildigin ve devam ettirebilecek gibi göründügün içinn :1rolleyes: ınş banada nasip olur bu.. Aynı durumdayız gerçekten hep maddi sorunlar kalma sorunu vs. Bu yıl staja başlicak allahtan ve görüşücez 3 4 gün inşallah.. :utangac: Bizde sizin gibi sabredebiliriz umarım..
Allah mutlulugunuzu daim etsin.. :1hug:

aynen canım anlatmak istedıklerımı çok iyi hissetmişsin.büyük olmasını istediğin aşkın,sıkıntıları da büyük oluyo halıyle.ama sana verdiği bır anlık mutluluk yok mu,alıp götürüyo tüm sıkıntıları.Mesela yakında bi buluşmanız varmış, o gün yanyana geldığınızde unutacaksın herşeyi eminim,tüm olumsuzlukları yerimseniben .ınşallah bu zor günleri hepimiz kolay atlatırız da,bi an önce en cok huzur bulduğumuz yerde oluruzzz :asigim:

2 sene ayrılık uzunmuş be kuşumm ama ALLAH büyük inş. bir gün tam anlamıyla beraber olacaksınız, sevenler kawuşacak biz de burada bayram etcizzzzzz

sorma guzum yaa 2 sene değil 2 asırdı sanki.Allah kimseye yaşatmasın.güzel dileklerin için de saol cınımm ;))

Son düzenleme:
Evet canım umarım.. Gerçekten o anın özelligini hissetmek istiyorum.. :asigim:
Umarım canım tüm özlem çekenler kavuşur..a.s.

Evet canım umarım.. Gerçekten o anın özelligini hissetmek istiyorum.. :asigim:
Umarım canım tüm özlem çekenler kavuşur..a.s.

Amiiinnnn:Saruboceq:
Ben Adana'dayım o İstanbul'da:çok üzgünüm: En son yılbaşında görüşmüştük benneyaptımki 1 yıldır konuşuyoruz onun okulu bitti gitti ben burda kaldım... Ama gerçekten çok fazla zor bir durum etrafında arkadaşların var onların sevgilileri hep yanlarında geziyorlar eğleniyorlar sen sap gibi kalıyosun senağlamasenağlamasenağlama
Herşeye rağmen devam ediyor bizimki... Çok fazla monotonlaştı ama ne yapayımm seviyorum:sm_confused: Bazen insanın canına tak ediyor gözü kararıyor amaaaaannn artık istemiyorum diyoo :1no2: dayanıyorum bakalım nereye kadar:çok üzgünüm:

Evet çok monotonlaşıyor bi süre sonra.. karşındakide sende öyle hissediyosun.. ama seviyosunn:. :/

canım uzakta bi ilişkiyi sürdürmek gerçekten zor herkesin sevgilisi yanında görüosun millet sokakta elele kol kola özllüosun bazen ya yok artık yeter diosun kavga edişlerinde canına tak edio belki ama o gelince onu görünce bütün o yokken kurduğun cümleleri unutuosun gerçekten seviosan sürer çünkü güvenecek birini bulmak zor şu dönemde sevgiyi yaşatabilmekte..:asigim:

canım uzakta bi ilişkiyi sürdürmek gerçekten zor herkesin sevgilisi yanında görüosun millet sokakta elele kol kola özllüosun bazen ya yok artık yeter diosun kavga edişlerinde canına tak edio belki ama o gelince onu görünce bütün o yokken kurduğun cümleleri unutuosun gerçekten seviosan sürer çünkü güvenecek birini bulmak zor şu dönemde sevgiyi yaşatabilmekte..:asigim:[/QUOT]
Canımmmm çok doğru soyluyorsun valla.s.aaa

sabır.. sabır.. sabıırr...
Başlarda okadar zor gelmişti ki bizede ama insan sevip sevildikten sonra her an yanında gibi hissediyosun nefes alışında kalbinin atışında her anında o oluyo..
Bekle..sabret kavuşacağın günü düşle ozman daha kolay oluyo.
Biz kendimizi öyle avutuyoruz bazen ben çok özlüyorum o bana destek oluyo bazen o dayanamıyo ben ona destek oluyorum böyle böyle 2 yıl geçirdik
ve çok az bi zaman kaldı kavuşmamıza :asigim: :asigim:

bizde bu yollardan geçioruz napalım ne demişler zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır...:lepi:

Back