Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kim ne derse desin
uzaktan uzağa sevgililik uzaktan kumandalı arac kullanmaya benziyor
göremedikten sonra hissedemedikten sonra bir telefon var o da olmasa kimbilir ne olurdu
pek bir manası olmuyor..pekala çevredende çok seven birileri bulunabilir..
bizde sevgilimle ayrı şehirlerdeyiz ve aylardır görüşemiyoruz. Zor değilmi tabiikide çok zor. hadi yarın gezelim dolaşalım diyemiyorsun.Fakat yeri geliyor o aradaki uzaklık, özlem, hasret bile çok tatlı geliyor. çünkü sevgilimin varlığı ve sevildiğimi bilmek bana inanılmaz huzur veriyor:asigim:. Ama bazen de hüzün veriyor ister istemez tabiikide.yeri geliyor kavga ediyoruz, tartışıyoruz:teselli:. Ama karşılıklı aşk olunca herşeyin üstesindede geliniyor zaten
yerimseniben
herkese aşk dolu günler a.s.
bu konu tam benlik kaydirigubbakcemile5 yaşadığım şeylerin üzerine soru sormuşsun çünkü arkadaşım.öncelikle şunu söyliyim uzaktan bi ilişki yürütmek gerçekten çok zor.gün geliyo isynlar ediyosun,özlüyosun,en ihtiyaç duyduğun anda bile elini tutamıyosun,yeri geliyo uzun zaman görüşemiyosun o çok sevdiğin bakışlarını bile unutuyosun :çok üzgünüm: ama sevgin güçlüyse ve daha da güçlenecek diye dşünüyosan,hiç korkma...aradaki mesafeler,birbirine kenetlenmiş iki kalbi ayırmaya yetmiyo inan.an geliyo,onun can acıtan hasretini bile seviyosun :asigim: ...ben bunların hepsini yaşadım.2 yıl görüşemediğimiz oldu,düşünebiliyomusun.hala da aylarca ayrı kalıyoruz birbirimizden.(buarada aramızda nerdeyse 1000 km var).nerdeyse 4 yıllık ilişkimiz var ama buluşmalarımız sayılıdır.bu bizim birbirimizden soğumamıza asla neden olmadı.şuan ilk günkünden daha heyecanlı,daha kıpır kıpır oluruz konuştuğumuzda,telefonda bile olsa...hele buluşma anları :1rolleyes: onları tarife gerek yok sanırım... yani demem o ki canım aradaki mesafeler sadece yolların uzaklığı,seven iki kalbin arasına girecek mesafe tanımıyorum ben... seviyosan eğer,gerisi ayrıntı :jeyyar:
2 yıl görüşmediniz mi ?
ay ben kendimi şımarık ötesi bişey hissettim yani
Allah ayırmasın inşallah mutluluklar
ÇOK ZOR UZAKLIKLARRR
ÇOK ÖZLÜYORUM BEN ONU :asigim:
bu konu tam benlik kaydirigubbakcemile5 yaşadığım şeylerin üzerine soru sormuşsun çünkü arkadaşım.öncelikle şunu söyliyim uzaktan bi ilişki yürütmek gerçekten çok zor.gün geliyo isynlar ediyosun,özlüyosun,en ihtiyaç duyduğun anda bile elini tutamıyosun,yeri geliyo uzun zaman görüşemiyosun o çok sevdiğin bakışlarını bile unutuyosun :çok üzgünüm: ama sevgin güçlüyse ve daha da güçlenecek diye dşünüyosan,hiç korkma...aradaki mesafeler,birbirine kenetlenmiş iki kalbi ayırmaya yetmiyo inan.an geliyo,onun can acıtan hasretini bile seviyosun :asigim: ...ben bunların hepsini yaşadım.2 yıl görüşemediğimiz oldu,düşünebiliyomusun.hala da aylarca ayrı kalıyoruz birbirimizden.(buarada aramızda nerdeyse 1000 km var).nerdeyse 4 yıllık ilişkimiz var ama buluşmalarımız sayılıdır.bu bizim birbirimizden soğumamıza asla neden olmadı.şuan ilk günkünden daha heyecanlı,daha kıpır kıpır oluruz konuştuğumuzda,telefonda bile olsa...hele buluşma anları :1rolleyes: onları tarife gerek yok sanırım... yani demem o ki canım aradaki mesafeler sadece yolların uzaklığı,seven iki kalbin arasına girecek mesafe tanımıyorum ben... seviyosan eğer,gerisi ayrıntı :jeyyar:
Ayy ne güzel canım.. :asigim: 2 yıla dayanabilmişsiniz.. Çok güzel çok sabır gerektiren bişey gerçekten.. Çok sevindim senin adına böyle bi aşkı devam ettirebildigin ve devam ettirebilecek gibi göründügün içinn :1rolleyes: ınş banada nasip olur bu.. Aynı durumdayız gerçekten hep maddi sorunlar kalma sorunu vs. Bu yıl staja başlicak allahtan ve görüşücez 3 4 gün inşallah..Bizde sizin gibi sabredebiliriz umarım..
Allah mutlulugunuzu daim etsin.. :1hug:
2 sene ayrılık uzunmuş be kuşumm ama ALLAH büyük inş. bir gün tam anlamıyla beraber olacaksınız, sevenler kawuşacak biz de burada bayram etcizzzzzz
Evet canım umarım.. Gerçekten o anın özelligini hissetmek istiyorum.. :asigim:
Umarım canım tüm özlem çekenler kavuşur..a.s.
canım uzakta bi ilişkiyi sürdürmek gerçekten zor herkesin sevgilisi yanında görüosun millet sokakta elele kol kola özllüosun bazen ya yok artık yeter diosun kavga edişlerinde canına tak edio belki ama o gelince onu görünce bütün o yokken kurduğun cümleleri unutuosun gerçekten seviosan sürer çünkü güvenecek birini bulmak zor şu dönemde sevgiyi yaşatabilmekte..:asigim:[/QUOT]
Canımmmm çok doğru soyluyorsun valla.s.aaa
Bazende oLmuyomuş kızLar..
Siz sabretseniz o sabretmiyo.. Degisiyomus :çok üzgünüm:
Ne olduuu :çok üzgünüm: :teselli:
AyrıLdık canım.. Ama sanırım böyLesi daha iyi :çok üzgünüm:
Yinede o hayaLLerin gerçekLeşmemesi faLan.. çok koyuyor insana :çok üzgünüm: