Nişan Duygu'nun Nişan Bohçaları...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
herşey çok güzel olmuş allah tamamına erdirsin
Teşekkürlera.s.

lila renkli havluna bayıldım canım.insan kullanmaya kıyamaz.güle güle kullan.
:) Evet çok şekerler. O kadar uğraşıp yaptılar ki bende aynı şeyi söyledim. Bunları nasıl kullanacağım diye:) Teşekkürlera.s.

Allah tamamına erdirsin ..
Herşey çok güzel.
Maşallah . :nazar:

Teşekkürlera.s.

herşey çok güzel canım ya allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin darısı başıma :)

valla iki tane abim evlendi ama bize hiçbirinde sizinki gibi çeyiz gelmedi.her şey çok güzel elemeği harikalar...

bu ne ya bohça bohça bohça,,yemeni ,patik çorap,çul çaput ele alınır doğru düzgün bir şey göremedim,hepsi bence kimse gerçek fikrini söylemiyor ,herkeste beğenmiş, ha hay yesinler,
yağcılar nolcak

Profilinizde yaş 53 yazıyor ama bu yazdıkalrınız 13 yaş seviyesinde geldi bana
kimsenin neyi beğenip beğenmediğini eleştirme hakkınız yok
gelirsiniz ben beğenmedim gereksiz yazarsınız ama kimseye "yağcılar" diyerek terbiyesizlik yapamazsınız.

Profilinizde yaş 53 yazıyor ama bu yazdıkalrınız 13 yaş seviyesinde geldi bana
kimsenin neyi beğenip beğenmediğini eleştirme hakkınız yok
gelirsiniz ben beğenmedim gereksiz yazarsınız ama kimseye "yağcılar" diyerek terbiyesizlik yapamazsınız.

allah allah ,size ne terbiyeyi sizden öğrencek değilim ,o zaman yalakalar diyorum,herkes birbirinin yalakası olmuş,çünki kimse gerçek fikrini sölemiyor,gerçekçi olun biraz gerçekçi

allah allah ,size ne terbiyeyi sizden öğrencek değilim ,o zaman yalakalar diyorum,herkes birbirinin yalakası olmuş,çünki kimse gerçek fikrini sölemiyor,gerçekçi olun biraz gerçekçi

sizin gibilere de boşboğaz deniyor ama biz pat diye söylemiyoruz değil mi yerimseniben siz daha iyilerini yapın gösterin, bir de onları görelim.. sempatiksalakcinni

Duygucuğum çok çok şık. Rabbim güzel günlerde kullandırsın inşallah.. a.s.

sizin gibilere de boşboğaz deniyor ama biz pat diye söylemiyoruz değil mi yerimseniben siz daha iyilerini yapın gösterin, bir de onları görelim.. sempatiksalakcinni

Duygucuğum çok çok şık. Rabbim güzel günlerde kullandırsın inşallah.. a.s.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

:nazar: her şey çok özenli,üzerine çok düşünülmüş çok şık çok çok beğendim emeğinize sağlık iyi günlerde kullan Duygu'cum:1hug:

Back