Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aa yini gördüm duygum ya çok güzel bi gelenekkk emeklerine sağlıkkkk
bizde de boyle gelenk var ve bende gelinime sandık yaptırdım içini doldurdommm çok güzeldiii
bide aile kalbalık baya çok şey almıştımm yedi kardeş olunca bide anne baba ama güzel duygu bunlar ya anlatamm yaşanırrrkaydirigubbakcemile5
Canım hepsi çok güzel bayıldım Allah hepsini ağzının tadını bozmadan eşinle beraber sağlık ve mutlulukla kullanmak nasip etsin inşallaah iyikide aileni dinleyip yapmışın bütün bunları inan bana evlenirken hepsinin yeri ayrı oluyor güzel oluyor kullandıkça dahada mutlu oluyor insan buna emin ol Allah daha iyilerini güzellerini nasip etsin inşallah Allah sizi ayırmasın mutlu bir yuva içinde ömür boyu yaşayın ne diyeyim.
hepi okadar güzelki..çok uğraşılmış belli zevkle baktım her birine.. süslemeleri filanda çok hoş bohçalarının iyi günlerde kullanın hediyelerinizi.. ömür boyu mutluluklar..
ay gerçekten çok uğraşılmış duygucum mutluluklar. erkek tarafı baya bi uğraşmış yalnız. hepsi çok güzel. benim bohça olmadı ama yapana sabırlar alana mutluluklar:)