Duygu'nun Çeyizi :))

Eklentiler

• $Çelik Süzgeç-3-horz.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleme:
duygucum bu moneta ceramıca tencere takımını evimisterden mi aldın markası gerçekten monetamı ?

duygucum bu moneta ceramıca tencere takımını evimisterden mi aldın markası gerçekten monetamı ?

Evet canım evimister sitesinden aldım.Üzerinde moneta yazmıyor fakat çok arastırdık ve Monetayı da Alluflon üretiyor.Bunun markası da Alluflon.Ben çok begendım kalitesi de çok güzel.Bu markanın sadece bir tek tavasına 70 tl veren insanlar var.Ben sete 100 tl verdim

Son düzenleme:

Bişey itiraf etmeliyimki aynılarını bende aldım eve gelip üzerindede moneta yazmayınca geri iade ettim yaaaa

bilmiyordum ki ama ben alluflon monetanın sen nasıl emin oldunnnnn :85:

Bişey itiraf etmeliyimki aynılarını bende aldım eve gelip üzerindede moneta yazmayınca geri iade ettim yaaaa

bilmiyordum ki ama ben alluflon monetanın sen nasıl emin oldunnnnn :85:

Canım sitesinde yazıyor.Bak yazı şu;

Moneta Türkiye;

Moneta, ihracatı her bir kıtaya ulaşmış, 50den fazla ülkede resmi temsilciliği olan İtalya’nın önde gelen, köklü sanayi devlerinden Alluflon S.p.A ‘in markasıdır. Dünya üzerinde çok az sayıda firma 100 yılı aşan bir geçmişe sahiptir; oysa ki Moneta, daha 1875 yılında, İtalyan mutfağının sembolü haline gelecek tencere ve tavaları çoktan üretmeye başlamıştı bile…

Daha bunun gibi bir çok yazı okudum.İtalya ya giden bir bayan moneta kadar kaliteli oldugunu,onunla aynı yerde üretildigini,fiyatlarının sadece daha ucuz oldugunu felan yazmıs nette.Hepsini okuyunca rengini de begenınce aldım.Zaten ürünler de direk moneta firmasından yollandı,bu da olayı kanıtlamıs oldu

yapma yaaaa:2:

neyse ben 140 tlye almıştım ozman dur bakalım takip ederim baride senin gibi 100 tlye bulursam alırım ilerde, seninki baya uygun gelmiş ama

yapma yaaaa:2:

neyse ben 140 tlye almıştım ozman dur bakalım takip ederim baride senin gibi 100 tlye bulursam alırım ilerde, seninki baya uygun gelmiş ama

Canım benim indirim kuponum vardı 50 tl lik ondan uyguna geldi.Ama ürünlerin kaliteli oldugundan eminim

Canımm hepsi çok güzell güzel günlerde kullanman nasip olsun bu arada nevresim takımların uyku setlerin flan hangi markadan çok hoşuma gitti

Canımm hepsi çok güzell güzel günlerde kullanman nasip olsun bu arada nevresim takımların uyku setlerin flan hangi markadan çok hoşuma gitti

Teşekkür ederim canım,begenmene sevindim.Uyku setim yok ki cnm hangisini dedin acaba?Çiçekli ve yanındaki yeşilli olan Sarev pamuk saten.Altta kareli olan Minimal Pamuk Saten.

zor bu işler zooorrrr
güle güle kullanın walla hepsiniiii... emeğinize sağlıkkkk

zor bu işler zooorrrr
güle güle kullanın walla hepsiniiii... emeğinize sağlıkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…