Duygu'nun Çeyizi :))

canım bunlar çok cici hangi kampanyadan aldın devam ediyormudur ki

Yok Giz'im dündü kampanyası,bugün yok.Ama yine gelir merak etme.Benim de hoşuma gittiler,paslanmaz çelikler hem o nedenle aldım.Önceden Nil de almıstı güzel dedi bende çek varken alayim dedim

Yok Giz'im dündü kampanyası,bugün yok.Ama yine gelir merak etme.Benim de hoşuma gittiler,paslanmaz çelikler hem o nedenle aldım.Önceden Nil de almıstı güzel dedi bende çek varken alayim dedim

aaaa hangi marka aslında bende görmüştüm ama alamadım valla bana markasını sölersn

Bunlarda biraz önce aldıklarım;
Misafir için iki adet Taç by Kristal Yastık 7.8 tl

Zeytinlik 2.95 tl

Eklentiler

• $Fırın Kabım-horz.jpg
    21,2 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleme:
bende baya heveslendim artık yavaştan almaya başladım :)))) kallplı tavanı nerden aldın çok begendım

bende baya heveslendim artık yavaştan almaya başladım :)))) kallplı tavanı nerden aldın çok begendım

Evet insan baktıkça heveslenip alası geliyor.Bende yavaştan alıyorum,kendimi zora sokmayacak şekilde.Kalpli tavamı ben evimister sitesinden aldım hediye çekim vardı bana bedavaya geldi gibi bir şey.Ama artık çoğu sitede farklı markalarda da var(Papilla ,casa si)Benim aldığım Casa si markaydı.Şu an evde de kullanıyoruz,çok kullanışlı.

Çok begendiğim iki ürünü daha çeyizime eklemiş bulunmaktayım:))
Koleksiyon marka Faruk Malhan tasarımı kahve fincan setim ve çay bardağı setim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…