Duygu'nun Çeyizi :))

çeyizin çok şık ve çok kaliteli canım. mutlu günlerde kullanmanı dilerim çok beğendim

Tatlımm Çeyizlerin ne kadar güzel öyle.. Çok şık sade ve zevkli ürünler var; Mutlulukla kullan inşallah

çok güzel canım her şeyin güle güle kullan. çok da düzenli bir topik olmuş :)) benimki nebçim karışık karışık oldu ya :/

evinin fotolarını da görürüz inşallah aldıklarınla

çok güzel canım her şeyin güle güle kullan. çok da düzenli bir topik olmuş :)) benimki nebçim karışık karışık oldu ya :/

evinin fotolarını da görürüz inşallah aldıklarınla
Çokk teşekkür ederim canım.Ben düzenli olmayı çok severim ilk önce resimler küçük çıktı diye ne yaptım ne ettim değiştirdim :))
İnşallah evimizin olduğu günler de gelir
güzel çeyizlerini huzurla mutlulukla kullan canım :)
İnşallah canım çok teşekkür ederim.
Tatlımm Çeyizlerin ne kadar güzel öyle.. Çok şık sade ve zevkli ürünler var; Mutlulukla kullan inşallah

canım hep sade şeyleri seviyorum,evim de öyle olsun isterim.İnşallah dilediğim gibi olur.Hepimiz mutlulukla kullanalım inşşş

Bugün de bunları aldım.
Korkmaz Natura kesme tahtası ve 12 adet hisar ay çay bardakları
Çay bardakları Hisar ın sitesinde 6 adet 69 tl idi.Ben 12 tanesini 55 tl ye aldım :)
Sade ve kaliteliler

canım çok şık ve kaliteli aldıkların güle güle kullan
Çok teşekkür ederim canım.Çoook sağol
aa nası becerdin öyle cidden sade ve şık görünüyolar güle güle kullan
Teşekkür ederim canm inş Aldıgım yerde indirim vardı.Yakından daha hoş,resimde pek belli olmuyor.Ortasında beyaz bir şerit var.Beğendim ve bayagı uyguna aldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…