Duygu'nun Çeyizi :))

Canım aynısını evde kullanıyoruz gerçekten çok şıklar... Peki nasıl becerdin bunu bende isterim?

Günlük olarak mı kullanıyorsunuz :) Samsunda bir magazada bayagı indirim vardı.Orası vısa kartsız kendi taksit yapıyor,benimde hesabım var 10 taksite böldü bi de :) peşin olarakta 50 tl idi :KK66:

Günlük olarak mı kullanıyorsunuz :) Samsunda bir magazada bayagı indirim vardı.Orası vısa kartsız kendi taksit yapıyor,benimde hesabım var 10 taksite böldü bi de :) peşin olarakta 50 tl idi :KK66:

Aaaa hangi mağaza bende fatsa da oturuyorum geldiimde alırım bende eğer öle uyguna mal edeceksemm :)) genelde hafta sonları gelioruz çünkü:))
Yok canım günlük kullanmıyoruz biz; annem kendine dört yıl önce hisar çeyiz seti almıştı onun içinde vardı.. Bardaklar yetmediği zaman ya da özel misafirlerde kullanıyoruz:))

Aaaa hangi mağaza bende fatsa da oturuyorum geldiimde alırım bende eğer öle uyguna mal edeceksemm :)) genelde hafta sonları gelioruz çünkü:))
Yok canım günlük kullanmıyoruz biz; annem kendine dört yıl önce hisar çeyiz seti almıştı onun içinde vardı.. Bardaklar yetmediği zaman ya da özel misafirlerde kullanıyoruz:))

Canım o zaman biliyorsundur Samsun Çarşı Magazası.Yarın gelirsen bulursun yoksa kalmaz.Ben 2 kutu aldm işte 6 adeti 27.5 idi.Bende misafir için aldım.Hoşuma da gitti.Öyle dallı güllü misafir bardaklarını hiç sevmiyorum çünkü,dümdüz de degıl tam ideal :))

Çokk teşekkür ederim canım.Ben düzenli olmayı çok severim ilk önce resimler küçük çıktı diye ne yaptım ne ettim değiştirdim :))
İnşallah evimizin olduğu günler de gelir :KK66:

İnşallah canım çok teşekkür ederim.

canım hep sade şeyleri seviyorum,evim de öyle olsun isterim.İnşallah dilediğim gibi olur.Hepimiz mutlulukla kullanalım inşşş

aaa fotoğrafları değiştirdin mi? ben bilmiyorum yahu nasıl oluyor o? foto silmeyi de başaramıyorum. ilk sayfamı bi düzenlesem diyorum ama fotoları silemeyince kaldı öyle :KK43:

müsait olduğun bi ara bana anlatsan ya nasıl değiştiriliyor/siliniyor fotolar:KK30:

aaa fotoğrafları değiştirdin mi? ben bilmiyorum yahu nasıl oluyor o? foto silmeyi de başaramıyorum. ilk sayfamı bi düzenlesem diyorum ama fotoları silemeyince kaldı öyle :KK43:

müsait olduğun bi ara bana anlatsan ya nasıl değiştiriliyor/siliniyor fotolar:KK30:

Evet degıstırdım ama biraz zor oldu canım mail felan attım sildiler hepsini sonra yeniden yükledim.

ben çeyiz setiyle beraber aldım canım. bardaklar dahildi.
hepsi birarada olunca bardak kaça geldi bilmiyorum:S
Hımm anladım canım sende güle güle kullan :KK66:
hıı editörlere mi söyledin :/ pff biz niye silemiyosak yüklediklerimizi. hepsini düzenleyeyim diyodum ama hepsini silip yeniden yüklemekle uğraşamam neyse artık :))

Evet senin çok oldugu için ugrasma canım ama belkı baska türlü de degıstırebılırsın ben de pek bilmiyorum acıkcası.

Canım o zaman biliyorsundur Samsun Çarşı Magazası.Yarın gelirsen bulursun yoksa kalmaz.Ben 2 kutu aldm işte 6 adeti 27.5 idi.Bende misafir için aldım.Hoşuma da gitti.Öyle dallı güllü misafir bardaklarını hiç sevmiyorum çünkü,dümdüz de degıl tam ideal :))

Evet tatlım biliyorumm orayı; ımm sanırım yarın gelemicem eltimin kzının doğumgünü olacak.. 1. yaşımızı kutluucas.. Öbür hafta gelecektik geldiimde kalmışsa kesin alırım çok beğeniyorum çünkü...

Bunları annanem hediye etmişti 2 adet.Bu sadece deseni,halının kalitesi felan gayet güzel.
$12.jpg
Bu da rahmetli büyükannanemden hediye;
$images.jpg
kullanır mıyım bilmiyorum ama manevi değeri büyük :KK43:

Son düzenleme:
canım sende açmışsın topik hayırlı olsun:)hepsini güzel günlerde kullan canım:)

korkmaz doğrama tahtası büyük mü küçük mü ? bende almak istiyorum ama her zaman ki gibi kararsız kaldım :KK51:

nevresim takımlarına bayıldımm :nazar:
Teşekkür ederim canım,bende çok begenerek aldım :)
korkmaz doğrama tahtası büyük mü küçük mü ? bende almak istiyorum ama her zaman ki gibi kararsız kaldım :KK51:
Bir büyük boyu daha vardı fakat ben küçüğünü aldım bana yeterli gelir çünkü diğeri çok büyüktü.Tam ideal boy :KK66:
Ben çok begenmiştim aldım canım

bu arada çeyizine hayırlı olsun dememişim galiba :26: 1 msj da tava birinde doğrama tahtası çok utanıyorum :KK17: hepsini güle güle kullan maşallah :nazar::nazar::nazar:

bu arada çeyizine hayırlı olsun dememişim galiba :26: 1 msj da tava birinde doğrama tahtası çok utanıyorum :KK17: hepsini güle güle kullan maşallah :nazar::nazar::nazar:

Olsun canım önemli değil,burada amacımız zaten birbirimizden fikir almak.Teşekkür ederim güzel dileklerin için.

Güle güle kullan tatlım yalnız o kalpli tavana ve kızlı yatak örtüne bayıldımmm :KK1:

X