Duygu'nun Çeyizi :))

Öncelikle teşekkür ederim :)
Hisarcı sayılmam ama ilk sahan setimi aldım sonra hepsi öyle gitti,çok farklı markalardan bir şeyler almayı sevmem o nedenle hep Hisardan alıyorum.Seramik tava setim Moneta nın imalatçı firması olan Alluflon marka.İndirimle 110 tl gibi bir şeye geldi,pahalı değil yani.Çiçekli nevresimim de Sarev Pamuk Saten canım.Umarım yardımcı olmuşumdur :)

Son düzenleme:
cnm herseyn o kdr güzelkiiii..bizden ayrı kaldığın zmanda boş durmamıssın çok güzel olmus ceyizin..mutlulukla kullan cnm arkadaşmmmmm

İnşallah iyi günlerinde mutlulukla kullanmak nasib olur
Hepsi çok güzeller :)

yahu ben duyguları karıştırmısım uzun zmandır girmeyen duygum bu gün ilk defa gelip topiğimde yazmıs sonrada arada sen topiğimi gördn mi demişssin kafam karıştı bi an onun topiği bu sandmmmm
kusura bakma cnm ama aynı seyleri senin içinde istiorm zaten..demek bu zmana kdr bu güzellkleri sakladn bizden..artkk hersy ortada olucak her gün ne alınmıs görücez nihahaha:))

Son düzenleme:

Teşekkür ederim canım karışıklık olsun önemli değil :)
Bu arada bu şekilde sevmedim belki yeni bir topik açıp orada düzeltirim.Olur mu ki öyle :))

güle güle kullan canım benim:)

Teşekkür ederim cnm çok saol

valla bilemedm cnm ama admine msj atıp konunu kapattırabilirsn belki kmse topiğe yazmamadığı için güncelliği ortadan kalkar yeni topiğini açarsn
dediğim gibi yaparsan da su an başa eklediğin resmler önizlemeye aktarılır sen büyüklerini eklemiş olursun..anlattım benm sayfamda nasıl yapıcanı bi dene istersen..yine düzenli olur mrk etme

Yarın iş yerinde bakarım canım dediğin gibi yapmaya çalışırım.Olmazsa yeni topik açarım.Cahillik ne kötü :))))

:) ne cahilliği cnm bende çok sonraöğrendm ilk msja nasıl resm yüklendiğini mesela zamnla alışıosn zaten otomatik yapıosn:)

İnşallah öyle olur şekerim ama şimdi dert ettim ben bu sayfayı,iki kere eklenmiş gibi oluyor altta yeniden olunca.Hiç hosuma gitmedi.Bir çare düşünecegim artık :))

hayırlı olsun...

kahve aparatıne nerden kaça aldın?

paris desenli kız ,köpek vs nevresimin kumaşı nasıl güzel mi?...fiyatı uygun ya markası da bilmediğim bişey merak ettim...alıp dokusunu inceledin mi?...sert bişeydir diye korkuyorum.....almak aklımdan geçtiğinde bu yüzden vazgeçmiştim...

bende çook beğendim aldıklarını, daha öncede yazanlar olmuş bende aynı fikirdeyim sanırım hepimizin çeyizinde aynı şeyler var
birbirimizden görüp heves ediyoruz,alıyoruz, benimde bütün paralarım çeyize gidiyor

aşkla kullan aldıklarını

canım çok tatlı, çok güzel ve çok kaliteli başlangıçlar ki başlangıcı geçmiş artık tamamlama yolunda ilerleyen bir çeyiz inşallah gönlüne göre her şeyini alır ve mutlulukla kullanırsın. Battaniye ve nevresimimiz aynı yupii :))

çok zevkliymişsin hepside çok güzel özellikler nevresim ve battaniyelerine bayıldım güle güle kullan canım:)

Öncelikle çok teşekkür ederim.Kahve Şablonu 9.95 tl ye aldım,Tchibo dan.Nevresim güzel ama öyle pamuk satenler gibi değil onlara alışan birine tabi ki sert gelecektir malı.Ben modelini beğenip aldım yoksa tüm nevresimlerimi pamuk saten alıyorum,öyle de yaptım.

Insallah diledigin gibi emegin ve kazancinla tamamlarsin ceyizini.. Hepsi cok hos
Çok teşekkür ederim inşallah dediğim gibi her şeyimi kendim alabilirim :))

Canım benim çooook teşekkür ederim ,senin begenmen benim için çok önemli,çok zevkli birisin.Belki de senden esinlendim çeyizimi yaparken :)) Evet battaniyemiz ve nevresimimiz aynı :)))

canım benım ya güle güle kullan hepsi çok güzel
Çok teşekkür ederim Şulecim.Hepimiz mutlulukla kullanırız inşallah...

çok zevkliymişsin hepside çok güzel özellikler nevresim ve battaniyelerine bayıldım güle güle kullan canım:)
Beğenmenize çok seviniyorum.Güzel dilekleriniz de beni çok mutlu ediyor.Teşekkür ederimmmm :)

................

Eklentiler

• $Melamin Tepsim-4.95.jpg
    41,1 KB · Görüntüleme: 96
Son düzenleme:
Canım topiğini açmışsın :)) senle konuşmuştuk bu konuyu.. birde çok bişeyim yok benimde diyordun 2 ayda bu kadara çok çok iyi takipçinim :)

Canım topiğini açmışsın :)) senle konuşmuştuk bu konuyu.. birde çok bişeyim yok benimde diyordun 2 ayda bu kadara çok çok iyi takipçinim :)

Bana çok bir şeyim var gibi gelmiyor canım.O yüzden açmak istememiştim ama herkes aç deyince bende açayim bari dedim,yoksa aklımda hiç yoktu bir anda oldu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…