Duygu'nun Çeyizi :))

Cumartesi günü English Home dan bu yatak örtüsünü aldım umarım begenirsiniz :)

$IMG_0210.jpg

yatak örtün çok güzelmiş canım rengini de beğendim güle güle kullan
Teşekkür ederim Ayşegülcüm begenmene çok sevindim

Çeyizciklerin çok güzel canım Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsinn :KK16:

Çok teşekkürler canım inşallah Allahım hepimize mutlu sağlıklı günlerde kullanmayı nasip eder

Canım resimde nasıl görünüyorsa aynısı geliyor eskitme modelli şeyleri ben begeniyorum eger seninde hoşuna gidiyorsa alabilirsin ama parlak tarz mobilyada nasıl durur bilmiyorum senin mobilyan biraz daha modern tarzda sanırım.Benim daha evlenmeme cok var belki de aldıgım mobilyalara uymayacak ama ben yine de almak istedim başka yerlerde de kullanırım olmazsa diye düşündüm

Ben mobilyama uygun abajur bulamadım bi türlü. mobilyamız lazzoninin parlak lake beyaz avangard modeli. kristal abajurları beğenmiyorum. böyle beyaz bişey arıyorum ama eskitme uyum sağlamaz heralde çok kararsız kaldım yani :26:

yatak örtün çok hoş canım desenini çok beğendim aşkla kullan:KK16:
Çok teşekkürler canım desenini begenmene sevindim :KK66:

Allahım huzurla mutlulukla kullanmayı nasip etsin canım arkadaşım.
Canım Gülçinim inşallah o günleri de göreceğiz,aminnn diyorummm

Ben mobilyama uygun abajur bulamadım bi türlü. mobilyamız lazzoninin parlak lake beyaz avangard modeli. kristal abajurları beğenmiyorum. böyle beyaz bişey arıyorum ama eskitme uyum sağlamaz heralde çok kararsız kaldım yani :26:

Canım bende ne uyar inan bilmiyorum hani seçenekler varsa arasından seçmene yardımcı olabilirim belki.Bir ihtimalde bu abajurları begendiysen al mobilyanla uyum saglamazsa iade edersin.İnan iade etmek hiç zor değil aklında kalacagına alabilirsin

herşeyin çok guzel hayran kaldım diyebilirim=) faruk malhan çay bardaklarının fiyatı ne kadardı acaba almak istiyorum hemen=)

herşeyin çok guzel hayran kaldım diyebilirim=) faruk malhan çay bardaklarının fiyatı ne kadardı acaba almak istiyorum hemen=)

Canım çok teşekkürler güzel gözlerin için :) Faruk Malhan çay bardaklarımı güzelbirfirsat sitesinden 32 tl ye aldım.Esse de felan da satılıyor sanırım ama benim aldıgım sitede de sürekli oluyordu orayı da takip edebilirsin

Canım çok teşekkürler güzel gözlerin için :) Faruk Malhan çay bardaklarımı güzelbirfirsat sitesinden 32 tl ye aldım.Esse de felan da satılıyor sanırım ama benim aldıgım sitede de sürekli oluyordu orayı da takip edebilirsin

çok tesekkurler duygucum =) yazdığın site kapanmış sanırım ama essenin sitesinde var bıraz daha pahalı ama takıp edicem=)

Hayılı olsunn kuzum çok güzel bir çeyiz oluyor güle güle kullanırsın inşallah :)

Günnurcugum seni buralarda görmek ne güzel.Özlemişim senin yorumlarını :)) Çok teşekkürler yavaştan gidiyorum.Sana benimle birlikte evlen demiştim ucuza alacaksın her şeyi diye ama sen önce davrandın daha eksikler var ama yarıladık hatta yarıyı geçtik sayılır :)

Biraz pervasız bir alışveriş dönemim var kabul ediyorum :)) Olsun bir sürü eksiğm var dekoratif eşyalarda onları birlikte alırız. Avize abajur tablo vs vs vs onları zaman buldukça ve görerek dokunarak almak istiyorum özellikle ama uygun ve şık birşeyler görürsen tavsiye etmeni isterim :)

Biraz pervasız bir alışveriş dönemim var kabul ediyorum :)) Olsun bir sürü eksiğm var dekoratif eşyalarda onları birlikte alırız. Avize abajur tablo vs vs vs onları zaman buldukça ve görerek dokunarak almak istiyorum özellikle ama uygun ve şık birşeyler görürsen tavsiye etmeni isterim :)

Ben daha dekoratiflere geçmedim ve geçmeme çok var.Hem sen bize evinin resimlerini göstermedin ki biz sana süs eşya tavsiyesinde bulunalım.Ben evlenince nereye gidecegim daha belli degıl aslında Onur Silopi ye atandı.Tayin istemez dogu görevini yapmak isterse oraya gidecegim orada da süs eşyası ne gerek :) Eger güzel indirimde bir şeyler bulursam haber veririm sana.Arada uğra buralara özletme kendini

Ben daha dekoratiflere geçmedim ve geçmeme çok var.Hem sen bize evinin resimlerini göstermedin ki biz sana süs eşya tavsiyesinde bulunalım.Ben evlenince nereye gidecegim daha belli degıl aslında Onur Silopi ye atandı.Tayin istemez dogu görevini yapmak isterse oraya gidecegim orada da süs eşyası ne gerek :) Eger güzel indirimde bir şeyler bulursam haber veririm sana.Arada uğra buralara özletme kendini

Süs eşyası da dediğin gibi kiracı ve gezici biri için fazlalık şuan benim ev de oldukça minimalist oldu. Ben aydınlatmaları çok seviyorum bir de duvarda tablo çerçeve vs. Beğendiğimiz şeyler oldukça alırız artık bak ev topiğimi açtımmm şimdi :)

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/610142-iste-evim.html

X