Duygu'nun Çeyizi :))

aldıkların çok cici güle güle kullan inşallah bi çok şeyimizde aynı hatta:))kettleden memnun kalırız inşallah tost makınesıyle blendarını almayı dusunuyomusun kmixlerin tatlım??

aldıkların çok cici güle güle kullan inşallah bi çok şeyimizde aynı hatta:))kettleden memnun kalırız inşallah tost makınesıyle blendarını almayı dusunuyomusun kmixlerin tatlım??

Çok sağol canım.İnşallah dedigin gibi memnun kalırız ama ben kettle dan pek bir sey beklemıyorum su ısıtırım arada zaten dogalgazlı evlerde her an sıcak su var ocakta bile 2 dk da kaynıyor :) Ben mikser aldım canım blender ı var mı bilmiyorum ama tost makinesi gri dusunuyorum herşeyim cok kırmızı olsun istemiyorum acıkcası.

Çok sağol canım.İnşallah dedigin gibi memnun kalırız ama ben kettle dan pek bir sey beklemıyorum su ısıtırım arada zaten dogalgazlı evlerde her an sıcak su var ocakta bile 2 dk da kaynıyor :) Ben mikser aldım canım blender ı var mı bilmiyorum ama tost makinesi gri dusunuyorum herşeyim cok kırmızı olsun istemiyorum acıkcası.

benim mutfağım siyah beyaz olduğu için kırmızıyla bütünlemek ıstedım cnm kırmızı blendar kettle ve tost makınesını aldım gerci doğru söyluyosun zaten 1 lıtre kapasıtesı var 4 bardak zor cıkar vallahı:))

hepsi çok hoş güle güle kullan
Çok teşekkür ederim

Duygucum ben de en baştakini düşünüyorum. Morlu olanın özellikleri benim işimi görür diye düşünüyorum :26:KK70:iğeri biraz daha pahalı :KK25:

Canım evet morlu olanın ozellıklerı yeterlı ben su an almayı dusunmedıgım ıcın kesın karar vermedım cunku ütüyü daha sonra alacagım.Dedigin gibi digerinin fiyatı epey pahalı

Uzun zamandır topiğime uğramıyordum.Aldıklarımı ekleyeyim dedim

2 adet abajur ve bu yastıgı 122.6 tl ye pera dan aldım

$2 adet abajur-100 tl.jpg $Yastık-22.6 tl.jpg

Bernardo Kahve Fincanlarım 15 tl

$bernardo kahve fincanı-15 tl.jpg

Sürahim 6.9 tl

$sürahi-6.9 tl.jpg

Polo Tek kişilik battaniyem ve Twigy Ev botum-46.88 tl
$polo battaniye-30 tl.jpg $twigy ev botu-16.88 tl.jpg

yeni cicilerini güle güle kullan canım o abajura bende bayılıyorum ama ortada damat adayı yokken bunu almak biraz abes kaçar sanırım:KK1::KK1:
kahve fincanlarınada bayıldım fiyatıda çok uygunmuş
hepsini aşkla kullan inş

duygucaaannn nerelerdeydin ya Hu gözlerimiz yollarda kaldı :KK55:

gelmişsin hem de bomba gibi çeyizlerle gelmişsin, abajurla aşklanmışsın :KK16:

hepsine bayıldım, mutlu günlerde kullan canımm :KK16:

yeni cicilerini güle güle kullan canım o abajura bende bayılıyorum ama ortada damat adayı yokken bunu almak biraz abes kaçar sanırım:KK1::KK1:
kahve fincanlarınada bayıldım fiyatıda çok uygunmuş
hepsini aşkla kullan inş

Teşekkür ederim Ayşegülcügüm.Bende begendım aldım ama yatak odama uygun olmazsa başka yerlerde kullanırım dedim bilemiyorum.Daha bu abajurları cok görürüz o yüzden acele etmene gerek yok bencede.Ben çeki kullanayım diye aldım işte.

duygucaaannn nerelerdeydin ya Hu gözlerimiz yollarda kaldı :KK55:

gelmişsin hem de bomba gibi çeyizlerle gelmişsin, abajurla aşklanmışsın :KK16:

hepsine bayıldım, mutlu günlerde kullan canımm :KK16:
Canım erkek arkadasım gitti o yüzden moral bozukluguyla girmiyordum pek aldıklarımı eklemedim toplu eklerim diye.
Begenmene sevindim canım çok teşekkürler

yeni eklediklerinde çok güzeller canım mutlu huzurlu günlerde kullan inş :KK16:
Teşekkür ederim Damlacım begenmene sevindim canım

Duygum çeyizlerin ne güzel özlemişim seni iyisindir inşallah Abajıur kardeşi olmuşuz ki

Canım bende sizi özledim aslında sürekli takip ediyorum sizi ama yazmıyordum.İyiyim canım Allaha şükür bir sorun yok.Evet abajur kardeşi olduk çoğumuz :)) Aldıklarımı begenmene sevindim canım.Peradan şimdi de yorgan alacagım othello kampanyasından

Uzun zamandır topiğime uğramıyordum.Aldıklarımı ekleyeyim dedim

2 adet abajur ve bu yastıgı 122.6 tl ye pera dan aldım

Eki Görüntüle 640057 Eki Görüntüle 640062

Bernardo Kahve Fincanlarım 15 tl

Eki Görüntüle 640058

Sürahim 6.9 tl

Eki Görüntüle 640060

Polo Tek kişilik battaniyem ve Twigy Ev botum-46.88 tl
Eki Görüntüle 640059 Eki Görüntüle 640061
Fincanların takımımı 15 tl öyleyse çok iyi almışsın güle güle kullan :nazar:

Bunlarda yeni aldıklarım

Othello Mikrofiber Çift Kişilik Yorganım
$othello yorgan-90 tl.jpg

İleride oturma odam olursa bu yastıklarımı koymak istiyorum tabi daha alacagım
Süet yastıklarım arkaları da düz renk iki tarafta kullanılıyor
$8f83b230-dcc1-452a-afae-8f8f917b7502(1).jpg $173670c5-27ad-4253-8cf6-c468c91fcc23.jpg $5a3c1cfb-8eae-4207-bc61-28439852c655.jpg $yastık 20 tl.jpg $f049fcad-68da-4f2b-bb8d-590b37c61264.jpg $41639e26-b8e0-40d5-b3c5-1c266ba177ae.jpg

Havlu Setlerim (Belki bohça için de kullanabilirim bilemiyorum)
$cf8c58c7-6560-4939-84a3-63dfe13fd980.jpg $Havlu set-20.80 tl.jpg

Bu da Pera Bulvarından hediye olarak kazandığım Peştemalım(Fiyatı 74 tl imiş netten baktım :)
$Hamam peştemal pera hediye.jpg

Şimdilik bu kadar yeter de artar bile :))

X