Duygu'nun Çeyizi :))

ütüyü hangısınden almak istıyorsun?

Ütü için aklımda iki seçenek var

philips 9240 ya da 9520
$Philips-GC9240-PerfectCare-Optimal-6Bar-utu__60548157_0.jpg $PHILIPS-GC-9520-BUHAR-KAZANLI-UTU__59178861_0.jpg

Evett yatak örtüsünü de aynı aldık ne güzel çeyizlerimiz aynı hiç yabancılık çekmeyeceğiz valla :))) Bir de tayininiz istanbul çıkarsa tamamdır :KK24:

Elektronik ürün almayacaktım ama dayanamadım fiyatı uygun olunca :))
Daha dogrusu Gülçini de sürükledim o da dayanamadı :))
Philips Marathon 9205 süpürgemiz
399 tl ye aldık umarım sorunsuz gelir

$00_286.jpg

allah allah çok düşük fıyatı neden acaba?şanslısınız:)
bu arada gule gule kullanın mutlulukla:nazar:
[/COLOR]
Evet fiyatı çok uygun umarım sorun olmaz bakalım gelince görecegiz.
Çok teşekkür ederiz,sağol canım

Aynen fiyatı uygun olunca dayanamadık umarım sorunsuz gelir :KK9:

Evet Gülçinim dayanamadık.Sorun çıkmadan sapasaglam gelirler inşallah :)

canım gğle güle kullanının süpürgeniz bende bu modeli seviyorum alacağım zaman daha iyisi çıkmazsa bende bunu alacağım sen hangi siteden aldın çok uygnumş

Canım aldıkların çok çok güzel, hepsi özenerek seçilmiş , hepsi birbirinden güzeller.. Rabbim huzurla mutlulukla kullanmayı nasip etsin .. Söz nişan ne zaman var mı düşündüğünüz bir tarih ? :) Eğer varsa daha da hızlandırırsın alıcaklarını ama baya baya almışssın çok da birşey kalmamış yavas yavas tamamlarsın .. Bende senın gibi nişan olmadan önce nişanlım askerdeyken almaya başlamıştım , erken almak cok iyi oluyor cunku aceleye gelmıyor, ve ıstedıgın seylerı araya araya buluyosun , sonra da aşkla oluşturulmuş işte böylesıne güzel bir çeyız cıkıyor ortaya :)

Canım aldıkların çok çok güzel, hepsi özenerek seçilmiş , hepsi birbirinden güzeller.. Rabbim huzurla mutlulukla kullanmayı nasip etsin .. Söz nişan ne zaman var mı düşündüğünüz bir tarih ? :) Eğer varsa daha da hızlandırırsın alıcaklarını ama baya baya almışssın çok da birşey kalmamış yavas yavas tamamlarsın .. Bende senın gibi nişan olmadan önce nişanlım askerdeyken almaya başlamıştım , erken almak cok iyi oluyor cunku aceleye gelmıyor, ve ıstedıgın seylerı araya araya buluyosun , sonra da aşkla oluşturulmuş işte böylesıne güzel bir çeyız cıkıyor ortaya :)

Canım benim çook teşekkür ederim begenmen çok mutlu etti beni.Şu anlık kesin bir söz tarihi yok ama yaza doğru düşünüyoruz kısmetse.Bende epeyi şey aldım dediğin gibi iyi de oluyor ama epeyi eksik var onları da yavas yavas tamamlarım bu kadar alabildigim için de mutluyum.Yenidenn çook teşekkürler canım sana da mutluluklar diliyorum.

Canım benim çook teşekkür ederim begenmen çok mutlu etti beni.Şu anlık kesin bir söz tarihi yok ama yaza doğru düşünüyoruz kısmetse.Bende epeyi şey aldım dediğin gibi iyi de oluyor ama epeyi eksik var onları da yavas yavas tamamlarım bu kadar alabildigim için de mutluyum.Yenidenn çook teşekkürler canım sana da mutluluklar diliyorum.

Hayırlısı olsun hakkınızda canım çeyiz işi uzun ve bir o kadar da zor bir süreç.. Zamana yayınca da çok çok güzel şeyler aınabiliyor şanslıyız biz çünkü erken başlamak yolun yarısını tamamlamak demek.

X