- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 36
-
- Konu Sahibi duygu_onur
amin canım inşallah görürsün:) bızde devam etseydık agustos 5. yılımız dolacaktı saansa bak:) ama biz ayrıyız tabi. evet canım ozel banka garanti.bende cok ıstekli değildim girerken ama evde durmaktansa calısayım para biriktireyim dedim. bakalım hayırlısı :) su ceyız hazırlıgı ıcın evlenebilirim cok heyecanlı gozukuyor ama
iyi yapmıssın cnm tabi ki boş durmaktan iyidir.iş hayatında başarılar diliyrm sana :) Kısmet böyleymiş demekki bilmyrm ne zaandır ayrısınız ama belki yeniden biraraya gelirsnz kimbilr.çeyiz alışverişi gercekten cok zevkli,bu işe başlamadan bunu anlayamaz kimse heralde.hatta cevremdeki çogu insanda anlamıyr,topikteki arkadaslarda olmasa yalnız kalacagız.çeyiz alısverişlerinde seni de bekleriz topiklerimize
barışmamız ımkansız canım ama sağol güzel dileklerin için:) başlarsam bende neden olmasın paylasırım herseyı ama nerden nasıl başlarım onu da bilmiyorum.gerçi ben anneme guvenıyorum herhalde ondan:) ılk ne alsam bılemedım bak sımdı.ya ınternet sıtelerıne de guvenemıyorum guvensem bakarken falan baslıcam ama napıcam ben ya:))))
canım ben nevresim alarak başladım ve topiğimde gördgn şeyleri çok kısa sürede ve bir kaçı hariç hepsini netten aldım.Markafoni trendyol gibi sitelerden alışveriş yaparak başlayabilirsn inan bana çok güvenilir siteler.Sende zevkinin degişmeyecegni düsündgn şeyleri alarak başla bence.her türlü yardımcı olurum sormak istedn şeyleri sor cnm.önceden alınca hem daha uyguna hem de istedgn gibi alma sansın oluyr ben su an her seyi çok uygun fiyata alıyrm kampanyalarla sana da tavsiye ederm
canım telden giriyorum su an tam bakamadım ama mesaj yazarken yukarıda resim ekleme butonu var image felan yazıyor.orayı tıkla aldıklarının resimlerini kaydettiysen onları yükle bende bakayim cnmcanım ben bir kaç şey aldım ama nasıl eklerim sana gösteririm bilmiyorum
canım telden giriyorum su an tam bakamadım ama mesaj yazarken yukarıda resim ekleme butonu var image felan yazıyor.orayı tıkla aldıklarının resimlerini kaydettiysen onları yükle bende bakayim cnm
canım ben bulamadım ama telden girmediğin bir zaman birlikte bakarız
Canım aldıklarının hepsi harika,bir kısmı benimkilerle aynı:)bir de herşeyi kampanyalarla ucuza getirmen var ki takdire şayan.İyi günleler de kullanmak nasip olsun inş.
Tamam canım yarın bilgisayardan girdiğimde sana nasıl yükleyeceğini yazacagım.
Aldıklarımı beğendgn için çok teşekkür ederim canım,umarım ikimiz de mutlu günlerde kullanırız aldıklarımızı.Dediğin gbi çogu şeyimi kampanyalarla indirimlerle aldım umarım eksiklerimi de bu şekilde tamamlarım :)
Aminn canım inş nasip olur.şu çek olaylarını kampanyaları bir ara kısaca anlatsan nasıl mutlu olurum ben:)
Canım kampanyalar bir anda olmuyor ki ara ara çek kupon v.s kampanyaları oluyor bende hep onlarla alışveriş yapıyorum.Mesela sen mercury sahan setini alacagım demişsin.Ben onu onunla birlikte hisar elektrikli cezvemi ve hisar 3 lü cam saklama kaplarımı 104 tl ye aldım.Markafoni 200 tl indirim çeki 90 tl idi o kampanyayla aldım.Önemli olan vaktin varsa bekleyip kampanyalarla almak
Teşekkür ederim canım,aynı şeyleri bende senin için diliyorum...çok güzeller canım. iyi günlerde kullan inş..
canım aslında vakit var yaza düğün nasipse,o zaman senden sizlerden öğreneceğim çok şey var:)
Kızlar sizce hangisi daha uygun??Morhipo da indirimim var o şekilde bu fiyatlara iniyorlar
Arçelik Telve 84 tl
Eki Görüntüle 506037
Conti Yag kas vücut analiz baskülü 35 tl
Eki Görüntüle 506038
Philips Blender 1371 modeli- 104 tl
Eki Görüntüle 506039
Russell Hobbs Mikser-34 tl
Eki Görüntüle 506040
Korkmaz Flora Midi Çaydanlık-37 tl
Eki Görüntüle 506041
Bunlar ihtiyaçlarım ve begenilerim dogrultusunda seçtiklerim.Sizce hangisini almam daha mantıklı??