Duygu'nun Çeyizi :))

Canım bende almak istiyorum hatta blender almayıp bunu alayım dedim kodla.Çok güzel hem de çok büyük güzel durur.111 tl ye geliyor indirimle

çok şaşırdım bu kadar aynı şelerden hoşlanıyoruz korkmaya başladım vallla o kadar site var bende sabah beri ona bakıyorum duygu zevkler bir bende kendimi ödülllendrsemmi diyorum ama nedense durgunlaştım almıyorum bu ara

minimalin nakışlı pikelerine baktım markafonide alsammı diyorum

Son düzenleme:

Bugün bende minimal bu saat ve blenderlarda geziyorum.Minimalde pikeleri bende begendım ama pahalı geldi şimdilik almamalıyım öyle bir şey.Bir de markafoni çok az taksit yapıyor peşin fiyatına.Minimalden bir tane tek kişilik alacagım sen olsan hangisini alırdın?
Saati ben begendım annem de istiyor böyole bir şey.Şimdi begenirse ona vermek zorunda kalırım diye almaya çekiniyorum
Blender için de hala karar veremedim yaa mikseri ayrı almak istiyorum ama philips daha uygun o istedigim braun a göre

canım ben minimalden tek kişiliklere kardeşime göre erkek işi bişi bakıyorum yada sizin aldığınız kırmızı karelinin tek kişiliğini alcam okula gidicek ya güzel nevreismi olsun yavrucağım :)

ben minimalden nakışlı pike beğendim çekle felan alabilirim :)))))))))119 tl nakışlı mor olan

şimcik bu blendırlar arasında uçurm yoktur taş açtlasa 20 tl fark vardır sanırsam yaa canım phılıpsı al mikseri ayrı alsanda mikser mikserdr fazla mal göz çıkarmaz ama elektirkli aletleri alcağna azcık para koysan birden alsan onları en sona doğru garantileri bittimi pişman olcaz

günnurda evlenmeye yakın oldu valla bak canım garantileri var evlilik tarihi belli değilse alma cidden illla kımıl kımılız illa alllam kaçırmayalm kampanya diyorz ama kampanyaalr bitmiyor ki alan oldkça kampanyada var

Canım o zaman blender almaktan vazgecıyorum ben.Daha sonra alırım dediğin gibi.
Onun yerine saati alsam mı ki??
Benim çekim var ya markafonide tek kişilik nevresim 16 tl ye gelecek bir tane alayım misafire felan kullanırım dedim.
Bizim aldıklarımızdan alabilirsin kardesıne bende sonradan kardesıme alırım pamuk satenler gerçekten çok güzel oluyor

vazgeç canım kredi kartı borcunu öde gerekirse nişan olunca al cidden duygucum alacak bişiyim kalmadı dersende altın al koy vallla bak ilerde elektrkleri alıp pişman olma arkadaşım günnur hep son anda aldı oda haklı sonalra kaldı yüklendi ama elktirikli ürünler hiçbirzaman tavsiye edilmez erken alınması o eskiden kaldı

bide beyaz eşyaya girin istersen fırın al öde ara ara oda depoda kalır ne bileyim alacak bişiyim kalmadı dersen böyle yap ama küçük ev aletlerine lüzüm yok valla canım

markafonide 31 ağustos sondu değilmi canım sen bu çeki şehirfirsatındanmı almıştın öyle bişimi bu minimali alabilirsin aslında canım kaliteli bir marka

saat daha sonrada görebiliriz sanki bilmiyorum hep harcama yapıyoruz aslında canım bende alacam dedim ama tuttum kendimi inan biraz tutmalıyız

Haklısın canım elektriklileri son anda almak iyi ama bu seferde cok tutuyorlar taksit taksit alıp şimdiden borçlarını bitireyim istiyorum.Remington saç kurutma makinesi aldım kadın kullanmaya baslayınca garantisini başlatırız dedi.Eksiğim çok ama en başta elektrikliler var işte.En iyisi borclarımı azaltıp misafir için çkb takımı almak olacak heralde.
Minimalden bir tane tek kişilik alırım o zaman.Bu arada önümüzdeki ay işten cıkmayı düşünüyorum.Borçlarımı azaltayım en iyisi bu olacak gibi
Minima tek kişiliklerden hangisi snce?Pamuk saten olmasın ama :)

Son düzenleme:

canım hayırdır işle ilgili kötü bişi olmadı değilmi

canım inan birikim yap ayda 100 tl sırf elektirkliler için koy yada kredi kartınla nişanlanınca alırsın inan bak düğüne 10 ay kala hatta 5 ay kala alanlar var allah yardım ediyor üzme kendini sıkma böle şelerle herşeyiniz olcak diede bir kayide yok eksikte olabilir benim birinci önceliklerim bunlar mesela meyve sıkacağı ekmek kızartma felan en son olsun

ütü
elktikli süpürge
blendır
mikser
tost makinesi
su ısıtıcısı

İşle ilgili bir sorun yok canım.Biz bir tane daha giyim magazası açıyoruz Allah izin verirse.Annemler de diyor ki bizim yanımızda çalış orada calısacagına hem kendi işinde çalışırsın diyorlar.Bende Onur işe girene kadar daha ne yapacagımız belli olmadıgı için çıkmayı düşünüyorum.Hem annem bu şekilde yoruluyor 2 dukkanla daha da yorulur bende yardımcı olurum anneme.Çalıştıgım işim de çok rahat o nedenle de kafam karısık ama bilmiyorum
Ben de alırım ama en azından söz felan olduktan snra alırım elektriklileri.Ben su ısıtıcı ve sac kurutma makinesi aldım.Diğer tüm yazdıklarını bende alacagım.Bu sıralar telve de almayı düşünüyorum.
Ben canımı sıkmıyorum sadece her şeyimi kendim alayım diyorum ilerde vakitte daralınca yardım etmek isteyecekler bende yetişemeyince mecbur kabul edecegim öyle olsun istemiyorum

canım çeyizinde büyük demirbaşlar zaten var ki diğerierlide olur ben garantisi için diyorum canım emin ol pişman olmucaksın bu mantıkla gidersen

yaa aslında aileyle çalşmak hem kolay hem zor ben bizimkilerle çalşablrm diyordum ama yok yapamam gibime geliyor işin rahatsa idare et canım edebildiğin kadar yada çık yardım edicek kisme yok ise annene yardım et tabi

canım söz nişan olaylarıo lunca alırsın yada sözden nişana kadar elektirkleri halledip nişandan sonra oda takımlarını ikiniz ebraber ödeyip alırsınız sen çoğu lşeyi halletin diğer kısımımı yapamıcan meraklanma zora düşmezsin allahın izniyle

Canım ailemle calısmak bir yerde zor hem de daha yorucu olacak benim için.Çünkü buradan 5 te cıkıyorum.Tüm resmi tatillerde tatilim var.Yarın da tatil mesela :) Ama dükkanda böyle olmayacak dükkan her zaman acık oluyor malesef ve daha gec kapanıyor.Ama yardım edecegım kişi annem olunca iş değişiyor tabi.Bir de surda 1 ya da 2 sene daha onlarla yasayacagım sonra Allah kısmet edere evlilik olacak.O nedenle de onlarla daha fazla vakit geçireyim hem de yardımcı olayım diyorum.Maaşım zaten yüksek değil o nedenle de parayı pek düşünmüyorum.Annemlerden de az da olsa alırım yine bir şeyler :)

Kızlar bende sabah 1-2 saat minimalin pikelerine baktım çok beğendim. Bence gelin pikesi böyle olmalı işte, cafcaflı sevmiyorum :)

Kızlar bu saat çok güzel değil miii hem de kocamannn tam salonluk :) Ben de çok beğendim bunu sizce benim eve nasıl olur renk katar gibi gekldi duvara zaten salonda her şey çok sade perdeden tutun koltuklara. Büyüklüğüne göre bence fiyatı çok iyi mudoda küçü,k saatler 100 TL bu büyüklükte olan eskitmeler 200-300 TL arasındaydı. Yaa kızlar ne bileyim sanki durumu olmayan İpek arkadaşımız gibi böyle baktıklarında çok kötü hissediyorlar biz de sanki gösteriş yapar gibi paylaıyormuşus gibi hissetmeme yol açtı.

Bu arada ben fotumu tamamen terketmem sizin çeyizleri de takip edeceğim :)) Faceten de keleriz birbirimizi.

Günnurum tabiki de forumu terketmeyeceksin! O da ne oyle. Uçan pelini hiç görmedin uçan pelini gösteririm sana

Bu arada ben saati kaçırdım sanırım :26: Bugunlerde hiç takip etmiyorum zaten bıraktım çeyizi falan bu sabah minimal dikkatimi çekti bi tek, westwingden de dilim yandı zaten. Çok dertliyim çoook

Canım bu saatin fonu koyu olandı saat ama ben bu fonu krem rengi daha güzel olur yoksa açık renk olan mı daha yakışır benim salona karar veremedim . Koyu olan da bu Wenge Home, Wenge Home Saat 135.00TL | Evimister.com. Forumdan gitmem çeyizlerinize bakarım hep ben :)) Sizi takip ederim gizli gizli :)) Buralarda olurum çok sık olmasa da. Artık İstanbul gibi yorucu bir şehirde hem evimin kadını hem de çalışan bir bayan olacağım.

Son düzenleme:

Daha biz evlencez sen hamiş topiclerinde gezerken ben hala çeyiz diziyo olurum gunnurum Tamamen bırakma bizi sakın Bak zaten facebook'umda yok. Olsa hemen eklerdim seni de aqualilly'de. Duygulandım mı ne? Bildiğin kına gecesi modundayım şuan.

Saatlere gelecek olursam ben renkli olanı daha bi sevdim koyudan ziyade :) Bayağı da büyükmüş çok hoş bence

Tabiki de bırakmayacağım sizi inşallah Allah kısmet ederse hamiş topiclerine iki seneden önce bakmam :))) Belimizi doğrultup birazcık da gezebilirsek ne de güzel olur hayat :)) Canım kına gecesi Salı günü. Duyguuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kınaya gelsene sen de Samsunda fuar iiçi Hasret Düğün Salonuu .

İşte benim evlenmem de 2 yılı bulur belki geçer ondan dedim Gunnurum

Ayy hadi hayırlısı inşallah :123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…