- 24 Ağustos 2010
- 4.569
- 4
-
- Konu Sahibi duygu_onur
- #1.001
Canım aldıklarını ekliyorsun ya son sayfaya o resme sağ tıklayıp url kopyala diyorsun sonra ilk sayfada mesaj düzenleme panelini tıklıyorsun yukarda insert image butonu var ya o tıklayıp form url kısmına kopyaladıgın resmin url sini yapıştırıp alttaki kutucuktaki işareti de silip ok diyorsun.Bunu yaparken resmi ilk sayfada nereye yükleyeceksen oraya kopyala cnm
Çok teşekkürler tatlım çok çok
Canım benim aldıkların çok hoş.
Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin
101. sayfa olmuş vay be :)))
Canım aldıkların çok güzel güle güle kullanırsın inşallah.
Evet canım 101 sayfa olmuş,101 sayfa boyunca fikir verip beni yalnız bırakmadığın için teşekkür ederim.
İnşallah kullandığımız günleri de görürüz canım :))
Ayyy canım benimasıl ben sana teşekkür ederim çeyizim senin sayende hem çok kaliteli hem de uyguna geliyor :) İnşallah cnm o günler de gelir
daha önce baktım mı,cevap yazdım mı bilmem ama bi kez daha yazılmaya değerherşeyin cok güzel canım...güle güle huzurla kullan inş
Ne demek canım,bende çok mutlu oluyorum sana yardımım dokununca
İnşallah gelecek Allahın izniyle.Bakalım hangimiz önce gideceğiz :))
Canım inan bilmiyorum yazmıs olsan da olmasan da farketmez ki her gün yaz yine teşekkür ederim
Begenmene inan çok sevindim.Daha güzelleri senin olsun inşallah
Sen benden önce gideceksin bence
Madalion dan aldıgım önlük bugün markafonideydi onu iptal ettim ve bugün markafoniden bunları aldım.
Beyaz oldugu için almak istememiştim ama takım yapmak istedim bir tane de daha koyu renk alırım dedim
Eki Görüntüle 516831 Eki Görüntüle 516832 Eki Görüntüle 516833
Bir de Sarevden çift kişilik yorgan aldım
Eki Görüntüle 516834
Hepsi 60 tl tuttu.
Eki Görüntüle 516836
bende böyle bi set yapsam mı diye gidip gidip geldim dün
ama daha sonraki bi zamana bıraktım yine
çokça güzel canım
Çok teşekkür ederm canım.Ben madaliondan alacaktım 45 tl tutuyordu bu takım sonra vazgeçip tek bir tane almıstım onu iptal ettim buradan çift kişilik yorganla bu seti 60 a aldım.Markafoni de her zaman böyle çek kampanyası olmayabilir o nedenle ihtiyacım olanları alıyorum çekler bitmeden.Epeyi de şey aldım daha da alacaklarım çıkacaktır
Çok teşekkür ederm canım.Ben madaliondan alacaktım 45 tl tutuyordu bu takım sonra vazgeçip tek bir tane almıstım onu iptal ettim buradan çift kişilik yorganla bu seti 60 a aldım.Markafoni de her zaman böyle çek kampanyası olmayabilir o nedenle ihtiyacım olanları alıyorum çekler bitmeden.Epeyi de şey aldım daha da alacaklarım çıkacaktır
markafonide çek kampanyası mı varbana da çok lazım:44: bilgi verebilir misin canım
alla alla stokta mı kalmadı acaba çokta güzellerdi üzüldüm bak şimdi tamda yeni görmüştüm yorum yapacaktım