Duygu'nun Çeyizi :))

Canım sanki açık rengi daha güzel gibi geldi ama duvar açık renkse koyu renk daha iyi olur göze çarpar.
Tabi ki bırakma bizleri özleriz seni.Ama evini de ihmal etme :)

İnşallah bebeklerini de görürüz canım.Sizi tanıdıgım için mutluyum.İşim olmazsa gelmek isterim canım keşke fırsat olsaydı da daha önceden tanısabilseydik.Şimdi seninle hiç tanısmadan da orada ne yaparım diye düşünmüyorum değil.Sen kimsin derler :78:

Keşke canım daha önce tanışabilseydik dediğin gibi eğer rahat edemeyeceksen birşey diyemem. Çocuklarımın olduğunu inşallah birkaç sene sonra görürüz Daha çoook erken ama

Saatleri keşke duvarda deneme şansımız olsa eğer altıncıcaddeye Wenge Home fırsatı gelirse o zaman tekrar bakarız da inşallah hediye çeki de olur :)) İyice düşünüp birini alırım beğenmezsem geri de gönderebilirim o zaman :)

Süper oldu güle güle kullan cnm :))) 16 tl ye şaka gibi :)

Saol canım benim,önceden de bunu alayım demiştm yine bunu aldım.Açık renk olsun solmasın istedim.Kumasını begenirsem belki 1 tane daha alırım.Bugün tatil ya evdeyim.Kahvaltıı yapıp dükkana gidicem.öptm cnm seni

güle güle kullan canım.bende tek kişil mavi yuvarlak desenlisinden aldım geçenlerde westingten 35tlye geldi. gerçi westingten şu sıralar şikayet çok sanırım umarım sorunsuz gelir

Teşekkür ederim canım markafonide hiç sorun olmuyor o nedenle rahat alabiliyorum.Minimalden iki tane aldım ama ikisi de pamuk satendi umarım bu da güzeldir.Gerçi misafir için aldım ama onlarda sevdigim insanlar yatacak o nedenle kalitesiz olmamalı.Hatta pamuk saten bile almayı düşündüm ama biraz pahalılar tabi.Umarım senin de sorunsuz gelir canım.

oo duygu daha ne alıcaksın çeyiz tamamlanmış hatta ne çok tencere almışsın öyleeee güle güle kullan hepsi çok hoş=)
horozlu tupperden ben de almak istiyrm ama boyutundan emin olamamıştım geniş mi içi? gittigidiyordan mı aldın sen de ??

Çok teşekkür ederim begendiğiniz için.Keşke dediğiniz gibi olsa malesef eksik bitmiyor :)) Evet farkındayım epeyi tencere almısım ama hepsini indirimlerle aldım ve tüm tencerelere bir tencere seti parası ödemişim :)
Civ civ tupper ın boyutları güzel büyük ama ne için kullanacagınıza baglı tabi.Ben piknikte felan kullanırım dedim.Ben sanal pazardan 35 tl ye aldım daha 1 ay olmadı ama 10 tl çek kullandım

Son düzenleme:
canım banada sıtenın adresını bana soyler mısın topıgı bastan sona okudum sabah sabah cok guzel herseyınnn bayıldımm

Ben bunu madalion adlı site için yazmıstım sanırım.Can canan çay kaşıkları almıştım oradan.Aldıklarımı begenmenize çok sevindim.Daha güzelleri sizin olsun inşallah

Ben bunu madalion adlı site için yazmıstım sanırım.Can canan çay kaşıkları almıştım oradan.Aldıklarımı begenmenize çok sevindim.Daha güzelleri sizin olsun inşallah

teşekkür ederim bende daha aday bıle yok ondan bır hazırlık yok ama cok gaza geldım senınkılerı goruncee:))

teşekkür ederim bende daha aday bıle yok ondan bır hazırlık yok ama cok gaza geldım senınkılerı goruncee:))

Umarım karşına beyaz atlı prensin çıkar canım.Bir bakmışsın sende çeyiz alıyorsun.Hayatta ne olacagı hiç belli olmuyor.Eğer yaşın geldiyse yavaştan başla sende.Benim aday var ama dahalık ciddi bir adım atamadık.Hepimiz için her şeyin hayırlısı

canım aslında dışardan bakınca zamanım gelmiş gibi gozukuyor. okulum bitti mezun oldum işimi buldum bankacı oldumm ee sıra neye geldi dimee:)) ama bu işler cok zor yaa bırısıne ınanmak evlenme kararı falan almak ne kadar suredir canım sızın:)

Okulun bitip işe de girdiysen çoğu insana göre evlenme zamanın gelmiş demektir :) Hangi bankada çalısıyrsn cnm özel bir banka mı?bende işletme mezunuyum çogu arkadasım bankacı benimde.Ben de nedense hiç istemiyrm.Biz üniversite okurken tanıştık canım agustos ayında 5. Yılımız doldu umarım nice 5 yıllar görürüz

amin canım inşallah görürsün:) bızde devam etseydık agustos 5. yılımız dolacaktı saansa bak:) ama biz ayrıyız tabi. evet canım ozel banka garanti.bende cok ıstekli değildim girerken ama evde durmaktansa calısayım para biriktireyim dedim. bakalım hayırlısı :) su ceyız hazırlıgı ıcın evlenebilirim cok heyecanlı gozukuyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…