- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 36
-
- Konu Sahibi duygu_onur
Canım bu saatin fonu koyu olandı saat ama ben bu fonu krem rengi daha güzel olur yoksa açık renk olan mı daha yakışır benim salona karar veremedim .Eki Görüntüle 498807 Eki Görüntüle 498809 Koyu olan da bu Wenge Home, Wenge Home Saat 135.00TL | Evimister.com. Forumdan gitmem çeyizlerinize bakarım hep ben :)) Sizi takip ederim gizli gizli :)) Buralarda olurum çok sık olmasa da. Artık İstanbul gibi yorucu bir şehirde hem evimin kadını hem de çalışan bir bayan olacağım.
Tabiki de bırakmayacağım sizi inşallah Allah kısmet ederse hamiş topiclerine iki seneden önce bakmam :))) Belimizi doğrultup birazcık da gezebilirsek ne de güzel olur hayat :)) Canım kına gecesi Salı günü. Duyguuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kınaya gelsene sen de Samsunda fuar iiçi Hasret Düğün Salonuu .
İnşallah bebeklerini de görürüz canım.Sizi tanıdıgım için mutluyum.İşim olmazsa gelmek isterim canım keşke fırsat olsaydı da daha önceden tanısabilseydik.Şimdi seninle hiç tanısmadan da orada ne yaparım diye düşünmüyorum değil.Sen kimsin derler :78:
Süper oldu güle güle kullan cnm :))) 16 tl ye şaka gibi :)
canım nasıl 16tlye mal ettin?
Markafoni den aldım canım hediye çekim vardı 40 tl indirimle aldım
güle güle kullan canım.bende tek kişil mavi yuvarlak desenlisinden aldım geçenlerde westingten 35tlye geldi. gerçi westingten şu sıralar şikayet çok sanırım umarım sorunsuz gelir
oo duygu daha ne alıcaksın çeyiz tamamlanmışhatta ne çok tencere almışsın öyleeee güle güle kullan hepsi çok hoş=)
horozlu tupperden ben de almak istiyrm ama boyutundan emin olamamıştım geniş mi içi? gittigidiyordan mı aldın sen de ??
Yok canım çek yok kargo bedava oluyor davet eden ve edilen kişide
canım banada sıtenın adresını bana soyler mısın topıgı bastan sona okudum sabah sabah cok guzel herseyınnn bayıldımm
Ben bunu madalion adlı site için yazmıstım sanırım.Can canan çay kaşıkları almıştım oradan.Aldıklarımı begenmenize çok sevindim.Daha güzelleri sizin olsun inşallah
teşekkür ederim bende daha aday bıle yok ondan bır hazırlık yok ama cok gaza geldım senınkılerı goruncee:))
Umarım karşına beyaz atlı prensin çıkar canım.Bir bakmışsın sende çeyiz alıyorsun.Hayatta ne olacagı hiç belli olmuyor.Eğer yaşın geldiyse yavaştan başla sende.Benim aday var ama dahalık ciddi bir adım atamadık.Hepimiz için her şeyin hayırlısı
canım aslında dışardan bakınca zamanım gelmiş gibi gozukuyor. okulum bitti mezun oldum işimi buldum bankacı oldumm ee sıra neye geldi dimee:)) ama bu işler cok zor yaa bırısıne ınanmak evlenme kararı falan almak ne kadar suredir canım sızın:)
Okulun bitip işe de girdiysen çoğu insana göre evlenme zamanın gelmiş demektir :) Hangi bankada çalısıyrsn cnm özel bir banka mı?bende işletme mezunuyum çogu arkadasım bankacı benimde.Ben de nedense hiç istemiyrm.Biz üniversite okurken tanıştık canım agustos ayında 5. Yılımız doldu umarım nice 5 yıllar görürüz