Duygu'nun Çeyizi :))

canım korkmazın çaydanlığı çok uygun oluyormuş benim de ihtiyacım var aslında küçüğüne ben olsam onu alırdım:)

Bana da o agır basıyor aslında.Çok uyguna geliyor biliyorum normal fiyatı 92 tl 55 tl iniyor işte.Büyük olarak bu modeli düşünmüyorum zaten canım küçük için daha ideal bana

Russell Hobbs Mikser-34 tl ye aldım
$gfdgdf.jpg

Düzenleme
$FB,2797,18,kenwood-sjm021-su-isitici-su-isiticilar-kenwood-horz.jpg

Son düzenleme:
canım güle güle kulan saatini nasıl bu kadar uyguna mal ettin ben de istiyorum :)

Canım benim sana da haber verecektim ama balayındaki insana bu mu söylenir diye vazgeçtim :KK1:
Markafoni de indirimdeydi ama bu bizim baktıgımız marka değildi 67 tl idi fiyatı çeklerle 30 tl ye aldım.Yeniden gelince sana haber veririm canım sana da çek felan bulup alırız.Hem benim ki gelsin de güzelse alırsın sende.Gülçin'e de aldırdım ben.Zaten ne alsam ona da aldırıyorum,çeyizlerimiz aynı oldu :KK52:

hepsine bayıldııım güle güle kullanmayı nasip etsin Allahm inş ağız tadıylaa.. kavanozların varya o saklama kabımı demeliyim bilemedim onları nerden aldınız çok şıııkk

hepsine bayıldııım güle güle kullanmayı nasip etsin Allahm inş ağız tadıylaa.. kavanozların varya o saklama kabımı demeliyim bilemedim onları nerden aldınız çok şıııkk

Öncelikle güzel dilekleriniz için çook teşekkür ederim,amin diyorum.
Kavanoz dediğiniz üzerinde isim yazanlar mı?Eğer onlarsa Altıncı caddeden almıştım.
Diğer cam olanlar ise Hisar.

Öncelikle güzel dilekleriniz için çook teşekkür ederim,amin diyorum.
Kavanoz dediğiniz üzerinde isim yazanlar mı?Eğer onlarsa Altıncı caddeden almıştım.
Diğer cam olanlar ise Hisar.

Altıncı cadde inş benimde olur böyle güzel eşyalarım ya gerçekten çok beğendim sizinkileri zevkiniz on numara. tüm samimiyetimle söylüyorum ki Allahm ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin aşk yuvandaa inş

Altıncı cadde inş benimde olur böyle güzel eşyalarım ya gerçekten çok beğendim sizinkileri zevkiniz on numara. tüm samimiyetimle söylüyorum ki Allahm ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin aşk yuvandaa inş

Begenmeniz mutlu etti beni umarım sizin daha güzel bir çeyiziniz olur.İnşallah mutlu günlerde kullanırız benimde tek temennim bu cnm

duygucum sen bu işin erbabı sayılırsın:KK16:

Ön sayfaya yeniden resim eklemek için ne yapmak gerekiyor?

Canım aldıklarını ekliyorsun ya son sayfaya o resme sağ tıklayıp url kopyala diyorsun sonra ilk sayfada mesaj düzenleme panelini tıklıyorsun yukarda insert image butonu var ya o tıklayıp form url kısmına kopyaladıgın resmin url sini yapıştırıp alttaki kutucuktaki işareti de silip ok diyorsun.Bunu yaparken resmi ilk sayfada nereye yükleyeceksen oraya kopyala cnm

X