- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 36
- Konu Sahibi duygu_onur
canım vallla kırmızı diye alacam bende çok çok beğeniyorum onu çok istiyorum günnurcum inşallah alırım
duygu canım erkek arkadaşın haklı atamaları beklemekte senide düşünüyor sonuçta samsunda yaşamak istemişssin canım ama bu hızla 2013 te evlenirsiniz vallla ben blendır setini alamıyorum daha bide hazneli minik mikser alcam o yüzden blendır seti almayadabilirim tek blendır olabilir
tarih belli olmadığı için elektirikleri alamıyorum anca beyaz eşyayı alırım oda üst modelleri çıkınca değiştirme olayı olduğu için
artık ne alsam diyorum kendimce ne alabilirim tencere yemek takımları için kenarada çeyiz parası ayırdı annem beyaz eşyalarıda onalr alcak durup birikimemmi yönelsem ki
Canım şu an alacak bir şeyin yoksa paranı biriktir elbet lazım olur,olmazssa yine biriktirirsin sonunda zengin olursun
Evet erkek arkadasım beni düşünüyor ama bende onu düşünüyorum ve başka yerleri de yaz diyorum.Tabi ailemden de ayrılmak istemiyorum.Özellikle anneme,kardeşime çok düşkünüm onları çok özlerim uzaga gidersem.Bir de maaşı yüksek yerlere atanmak istiyor o yüzden hemen ilk atamada ne var ne yok yazmak istemiyor.Ona kalırsa sen düşünme alınacakları ben hepsini halledeceğim diyor ama ben ve ailem buna müsade etmeyiz.Ben de bu arada tüm ev içinde kullanılacakları almak borçlarını bitirmek istiyorum.Bir yandan az da olsa para biriktirmeye çalışacagım.Olmazsa da olmaz önemli değil.Herkes borçsuz harçsız evlenmiyor bizde öyle evleniriz olur biter :)