- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 36
-
- Konu Sahibi duygu_onur
Canım balayı belli değil henüz ama Antalya düşünüyoruz Ege kıyılarında hava şartları çok elverişli olmayabilir gibi geldi. Ekledim canım bikini aldım, şort aldım, plaj babeti, elbise falan. Her şey %50 indirimde tam zamanında almışım minicik şeylere o kadar para vermek gücüme gidecekti :)
Bende bir tane mayokini begenmiştim ama almadım.Bende balayı zamanlarımda alırım güzel bir bikini :)) Güle güle kullan tatlım topikciginde gördüm bir kaçını çok güzeller.
Çok sağol tatlım inşallah güzel bir balayımız olur denie girmeyi o kadar özeldim kii hele sevgilimle hiç gitmedik denize o yüzden çok özel olacak.
Tühh biz çok gittik o nedenle pek iyi olmayacak sanırım :))) Üniversitede son sınıftaykende Alanya da çok güzel bir otelde tatile gittik yanımızda sevgili olan bir çift arkadaşımız daha vardı.Samsunda da çok gittik denize.Hatta bu hafta da gitmeyi düşünüyoruz hava güzel devam ederse.
İnşallah çok güzel bir balayı olur.
Bak bu da benim begendigim mayokini.Mayokiniler nedense çok hoşuma gidiyor
Eki Görüntüle 496789
Kuzummm tabi ki sizinki de çok güzel olacak ben öğrenciyken çok istemiştim ama denk düşmedi hiç gidemedik o yüzden daha da heyecanlıyım. Balayı her haliyle güzel geçecektir. Mayokiniler de çok güzel ve daha seksi sanırım
Evet çok seksi duruyor :))) Ama ben giyince nasıl durur bilemem
İnşallah canım o günler bir gelsin de eminim bizimki de güzel geçer.Daha biz yolun başında bile değiliz :))
Bu arada baskülün fiyatına bir şey demedin.Çok mu pahalı geldi sana diyeceğim.Bu soru sana sorulmaz diye düşünüyorum.Gözü karasın çünkü begendigin şeyde paraya kıyıyorsun.
canım bence o kadar özellikli basküle gerek yok gibi :) Sen o çeklerle kimbilir neler alırsın. Basküle en fazla 20ye mal et derim çekin olduğu zaman.
Aaa senden bunları duydum yaa
Ya her şeyi ucuza alıyorum bir tanecikte pahalı olsa ne olur :)) Bilmem bunlar nedense benim daha hoşuma gidiyor.Kemik yağ kas ölçümü yapmak daha çekici gelmişti bana :)) Yoksa normal basküllerden alırım ucuza.Mesela bu tefalin ve bunu alırsam 12 tl ödeyecegım normal fiyatı 47 tl
Eki Görüntüle 496852
Canım evlilik hazırlıklarının son aşamasına doğru insan olgunlaşıyor ister istemez ama sen daha çok hangisini beğeniyorsan onu alabilirsin aklın kalmasın niye almadım ki zaten deme
canım ilk paylaştığının markası nedir oda tefalmi bunlar nerden iyi yapıyorsun al canım şimdi ucuza mal ediceksin
canım al tabi hem maddi sıkışıklık hem de biraz olgunlaştık diyelim :)) Zaten çek olmasa 90 TL ye tabiki de alma derim çok aşırı beğensen de :))
ayyy bende o çöp kutusundan alcam nihahahaha ütü masasındanda duygucum seninkinden alcam :))))))))))))))
al canım fakir iyidir bence
kızlar ben karar verdim küçşük ev aletlerini hantal değilde minimal şeler alcam minik ve kullanışlı
hattaha yakın zamanda beyaz eşyaları aladabiliriz:)
benimki şubat gibi işe girerse 2013 kasımında evlenebilirz arkadaşımın sevgilisi şubatta askerden geldi haziranda çalşmaya başladı seneye haziranda evlencekler ayyy inşalllah bizde üstesinden geliriz bişilerin
duygucum senin varmı söz nişan tarihin
ayyy bende o çöp kutusundan alcam nihahahaha ütü masasındanda duygucum seninkinden alcam :))))))))))))))
kızlar ben karar verdim küçşük ev aletlerini hantal değilde minimal şeler alcam minik ve kullanışlı
benimki şubat gibi işe girerse 2013 kasımında evlenebilirz arkadaşımın sevgilisi şubatta askerden geldi haziranda çalşmaya başladı seneye haziranda evlencekler ayyy inşalllah bizde üstesinden geliriz bişilerin
Ama o çöp kutusu kırmızııııı kiii :)) Hem de çok tatlı evet aldığım belki de en gereksiz şey o kabul ama diğerleri çok da pahalı değil :)