- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 36
-
- Konu Sahibi duygu_onur
Kardeşime yurtta kullanması için bu nevresimi aldım bir de kendime işyerinde kullanmak için bel yastıgı aldım.Yine markafoniden :)
35 tl indirimle ikisi 24.88 tl tuttu
Eki Görüntüle 491085 Eki Görüntüle 491086
canım r10 lamı aldın hayırlı olsun kardeşin nerede okuyor başarılar diliyorum kendisine nevresimini çok sevecektir eminim :)
Aklımda hep Morhpy Richards vardı ama dün sevgililimle bunu begendık indirimdeydi aldık :)
Boyutunun küçük olması,içinin paslanmaz çelik olması ve tabi ki kırmızı olması benim için yeterli oldu :))
Kenwood su ısıtıcım.
Eki Görüntüle 493422
Özledim seniGüle güle kullanırsın inşallah :))
Canım benim bende seni özledim.
Su ısıtıcımı da aldım daha nolur bana :)))
Bu su ısıtıcı cok tatlı hem de küçücük tezgahta yer kaplamaz diye hosuma gitti,inşallah güle güle kullanırım canımm.Sen napıyorsun bakim??
Bugün markafonide sarev var.Sence alacak bir şey var mı?
İyi yapmışsın cnm çok şirin gerçektende r10 devam ediyor mu bu ay limit kalmadı artık daha birşey almamam lazım.
Kardeşime yurtta kullanması için bu nevresimi aldım bir de kendime işyerinde kullanmak için bel yastıgı aldım.Yine markafoniden :)
35 tl indirimle ikisi 24.88 tl tuttu
Eki Görüntüle 491085 Eki Görüntüle 491086
cok guzelmıs nevresım nerden aldın canım sana ozelden yazmıstım onada cwp werırsen sewınırım
Günaydınlarr canııımmmm
tatlım 10 dk dolmadgı ıcın yazamadım .. ne kadara aldın sen kaya maya bardaklarını ?
bıde newresımını netten mı sıparıs ettın ?
Evet nevresimi netten aldım daha gelmedi,kardesıme hediye aldım zaten kendime almadım :)
Ben tepsim için kaya maya demiştim.Sen hangi bardaklardan bahsettin canım?
Sana da günaydın canımm :)
tepsının yanındakı bardakları canım 2 tane hanı ..
kargo ucretıde oluyormu acaba markofonıden bnde sıparıs etmek ıstıyorum
İlk gittiginde sarevden pamuk saten almıstım ona.Abla sürekli onu kullanıyorum bir tane daha alsan dedi bende bunu aldım ona.Feda olsun kardeşlerimize :)nevresimin hem çok güzel hem de çok ince bi hareket olmuş canım
benim kardeşimde yurtta kalaack da bende ona alayım bari,iyi akıl etmişsin valla
tepsının yanındakı bardakları canım 2 tane hanı ..
kargo ucretıde oluyormu acaba markofonıden bnde sıparıs etmek ıstıyorum
Canım kusura bakma bir an aklımdan gitti onlar,şimdi ilk sayfama bakınca aklıma geldi sana yazacaktım sen yazmıssın.Onları migrostan aldım canım 15.9 tl fiyatı.Daha 1 felan oldu alalı.Migroslarda bulabilirsin belki
İlk gittiginde sarevden pamuk saten almıstım ona.Abla sürekli onu kullanıyorum bir tane daha alsan dedi bende bunu aldım ona.Feda olsun kardeşlerimize :)