Duygu'nun Çeyizi :))

Aklımda hep Morhpy Richards vardı ama dün sevgililimle bunu begendık indirimdeydi aldık :)
Boyutunun küçük olması,içinin paslanmaz çelik olması ve tabi ki kırmızı olması benim için yeterli oldu :))

Kenwood su ısıtıcım.
Eki Görüntüle 493422

bende çok seviorm bunuuuu:KK69:
güle güle kullan tatlm kırmızısına hastaym ben zaten bununnnn:KK51:

bende çok seviorm bunuuuu:KK69:
güle güle kullan tatlm kırmızısına hastaym ben zaten bununnnn:KK51:

Saol canım.Aslında nette görürken öyle alayım felan dememiştim ama elime alınca minik olması ve rengi çok hosuma gitti.Bir de açık hesapla alınan bir magaza,kendi kartıyla alıp çok rahat ödüyrsun o nedenle aldım bende.85 tl fiyatı.Ekmek kızartması da vardı ama onu almak istemedim,tost makinesi alacagım onda ekmekte kızartırım dedim :)

Saol canım.Aslında nette görürken öyle alayım felan dememiştim ama elime alınca minik olması ve rengi çok hosuma gitti.Bir de açık hesapla alınan bir magaza,kendi kartıyla alıp çok rahat ödüyrsun o nedenle aldım bende.85 tl fiyatı.Ekmek kızartması da vardı ama onu almak istemedim,tost makinesi alacagım onda ekmekte kızartırım dedim :)

ama çok uyguna almıssın gerçekten ben en düşük 120ye fln bulmustm, internetten almadn o halde?
aynen doğru düşünmüşssün bencede ekmek kızartması çok şeker görünüo ama gereksiz bi yerde tost mak de aynı işi ypar bende öyle düşünüorm

ama çok uyguna almıssın gerçekten ben en düşük 120ye fln bulmustm, internetten almadn o halde?
aynen doğru düşünmüşssün bencede ekmek kızartması çok şeker görünüo ama gereksiz bi yerde tost mak de aynı işi ypar bende öyle düşünüorm

Zaten bunda %50 indirim vardı normal fiyatı 169 tl idi.Tabi orası açık hesap verdigi için hep pahalı satıyor bende indirim varken alıyorum genelde :)) 84.50 ye aldım bir de 10 taksit,açık hesap daha ne olsun :)))

Bayramda daybuyday da kargo bedavaydı bende çekimle bunları aldım
Resimde görünen cüzdanları kendime aldım,bir de göz makyaj temizleyici aldım kendime.Hepsi 12,5 tl tuttu.
Annemle kardeşime de birer cüzdan aldık bir tane de kardesıme göz makyaj temzileyici.Cüzdanlar David Jones marka tanesi 4.90 tl.Makyaj temizleyici de 2.99 tl

$1035854_431.jpg $1035990_431.jpg $1051008_431.jpg

Son düzenleme:
canım son aldıklarını güle güle kullan gerçekten çok uyguna mal etmişsin en ekonomik ve kaliteli çeyiz olarak kadınlar kulübünde tarihe geçmek üzeresin :))

Günnurum çok teşekkür ederim,bir şeyler yapmaya calısıyorum bende kendi çapımda :)) İnşallah ortaya güzel bir çeyiz çıkar :)

Kendime ve kardeşime terlik aldım.Benim aldıgım mavi terliği begenmıstı o da pijamasıyla uyumlu olsun diye kırmızısını istemişti bende ona kırmızıyı aldım.Kendime de zebra desenliyi :)

$1CAZ47K0U.jpg $st.jpg

Markafoniden aldıklarımın hepsi sorunsuz geldiler.Sadece karafım biraz farklı geldi.Farklı derken aynısı gibi fakat gelenin tutma yeri de var.Diğerine göre daha kullanıslı aslında.Kırılmadan gelmiş ya ona şükür :)

Markafoniden aldıklarımın hepsi sorunsuz geldiler.Sadece karafım biraz farklı geldi.Farklı derken aynısı gibi fakat gelenin tutma yeri de var.Diğerine göre daha kullanıslı aslında.Kırılmadan gelmiş ya ona şükür :)

Canım ne güzel güle güle kullan hepsini. Ben tchibodan birşeyler almaya niyerlendim banyom için vantuzlu tuvalet kağıtlığı ve havlu askısı duvarı delmek gerekmiyor ya çok hoşuma gitti. Başka yerlerden de fiyatlara baktım hemen hemen krom olanlar tchibodakinden pahalı. Tchibonun kalitesinden şüphem yok ama karar veremedim alsam mı almasam mı? Kargo ücretsiz ay sonuna kadar ama hediye çeki olsa şu fyonklara ne gğzel olurdu :)

Canım ne güzel güle güle kullan hepsini. Ben tchibodan birşeyler almaya niyerlendim banyom için vantuzlu tuvalet kağıtlığı ve havlu askısı duvarı delmek gerekmiyor ya çok hoşuma gitti. Başka yerlerden de fiyatlara baktım hemen hemen krom olanlar tchibodakinden pahalı. Tchibonun kalitesinden şüphem yok ama karar veremedim alsam mı almasam mı? Kargo ücretsiz ay sonuna kadar ama hediye çeki olsa şu fyonklara ne gğzel olurdu :)

Çok sağol canım inş mutlu mesut kullanabiliriz aldıklarımızı.Tchiboda kargo bedava diye bana da mesaj geldi.Eğer ihtiyacın olacaksa al derim.Ama ne yazık ki fyonk çeki yok şu an.Zaten olsa bedavaya neler neler alırdık :))
Ben de markafoniden baskül alacagım galiba.İstedigim özelliklerde bir baskül var.Sence nasıl?
$untitled.png

ah kızlar nasıl canıms ıkıldıııı
bernardo catal bıcak setım
daha 2-3 kullanamda PASLANDI
o kadar sınırlıyımkı onları dograyasım var suanda

ah kızlar nasıl canıms ıkıldıııı
bernardo catal bıcak setım
daha 2-3 kullanamda PASLANDI
o kadar sınırlıyımkı onları dograyasım var suanda

Canım paslanmaz çelik mi almıstın?Ben arkadaslara bernardo ürünlerinin iyi olmadıgını söylesemde çogu bana inanmıyor :S Ne kadara almıstın,umarım çok para vermemişsindir.

Canım paslanmaz çelik mi almıstın?Ben arkadaslara bernardo ürünlerinin iyi olmadıgını söylesemde çogu bana inanmıyor :S Ne kadara almıstın,umarım çok para vermemişsindir.

yanı hatırlamıyorum tatlım ustelık 2 takımda paslandı ya toplu almıstım hepsını
ıyı degıl
su bardaklarım vardı
makıneye koyuyordum hıc bır yere çarpmadı bıle marka pesınde kosmak resmen enayılık gıbı hıssedıyorum bardagım kırıldı
ve romance nescafe takımımdan bır bardak kırıldı ve 4 lu kupanında ucu kırıldı
daha evlenmedım bıle ya
aradım bırer tane ornek ıstedıler catal bıcaklardan
ama kupalarıda soyelsemmı acabaa

yanı hatırlamıyorum tatlım ustelık 2 takımda paslandı ya toplu almıstım hepsını
ıyı degıl
su bardaklarım vardı
makıneye koyuyordum hıc bır yere çarpmadı bıle marka pesınde kosmak resmen enayılık gıbı hıssedıyorum bardagım kırıldı
ve romance nescafe takımımdan bır bardak kırıldı ve 4 lu kupanında ucu kırıldı
daha evlenmedım bıle ya
aradım bırer tane ornek ıstedıler catal bıcaklardan
ama kupalarıda soyelsemmı acabaa

Canım onu da söyle ama kırılma konusunda yardımcı olurlar mı inan bilmiyorum tüketici hatası derler çünkü.Kullanmadan kırılmalarına,paslanmalarına inan üzüldüm.İnşallah değişim yaparlar sende magdur olmazsın

Çok sağol canım inş mutlu mesut kullanabiliriz aldıklarımızı.Tchiboda kargo bedava diye bana da mesaj geldi.Eğer ihtiyacın olacaksa al derim.Ama ne yazık ki fyonk çeki yok şu an.Zaten olsa bedavaya neler neler alırdık :))
Ben de markafoniden baskül alacagım galiba.İstedigim özelliklerde bir baskül var.Sence nasıl?
Eki Görüntüle 496615

canım bence güzel kaç TL uygunsa al bence :) Ben de balayı alışverişi yaptım çok mutluyum :KK9:

canım bence güzel kaç TL uygunsa al bence :) Ben de balayı alışverişi yaptım çok mutluyum :KK9:

Canım çok uygun degil normal fiyatı 85 tl kargoyla 90 a geliyor.İşte çeklerimle 40 tl ye düşecek.Bu yağ,kas,vücut suyu,kemik analizi felan yapıyor o nedenle pahalı.
Sen neler aldın bakayim?Netten almamıssındır zaten.Balayına nereye gidiyorsunuz?

Canım çok uygun degil normal fiyatı 85 tl kargoyla 90 a geliyor.İşte çeklerimle 40 tl ye düşecek.Bu yağ,kas,vücut suyu,kemik analizi felan yapıyor o nedenle pahalı.
Sen neler aldın bakayim?Netten almamıssındır zaten.Balayına nereye gidiyorsunuz?

Canım balayı belli değil henüz ama Antalya düşünüyoruz Ege kıyılarında hava şartları çok elverişli olmayabilir gibi geldi. Ekledim canım bikini aldım, şort aldım, plaj babeti, elbise falan. Her şey %50 indirimde tam zamanında almışım minicik şeylere o kadar para vermek gücüme gidecekti :)

X