- 2 Kasım 2011
- 17.360
- 158
- 34
- Konu Sahibi duygu_onur
Canım 4.9 tl kargo ücreti oluyor ama su an nevresim yok kampanyası bitti ama yeniden gelir,sürekli aynı kampanya oluyor çünkü
sagol canım ... takıp edıcem senı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım 4.9 tl kargo ücreti oluyor ama su an nevresim yok kampanyası bitti ama yeniden gelir,sürekli aynı kampanya oluyor çünkü
Aklımda hep Morhpy Richards vardı ama dün sevgililimle bunu begendık indirimdeydi aldık :)
Boyutunun küçük olması,içinin paslanmaz çelik olması ve tabi ki kırmızı olması benim için yeterli oldu :))
Kenwood su ısıtıcım.
Eki Görüntüle 493422
bende çok seviorm bunuuuu
güle güle kullan tatlm kırmızısına hastaym ben zaten bununnnn
Saol canım.Aslında nette görürken öyle alayım felan dememiştim ama elime alınca minik olması ve rengi çok hosuma gitti.Bir de açık hesapla alınan bir magaza,kendi kartıyla alıp çok rahat ödüyrsun o nedenle aldım bende.85 tl fiyatı.Ekmek kızartması da vardı ama onu almak istemedim,tost makinesi alacagım onda ekmekte kızartırım dedim :)
ama çok uyguna almıssın gerçekten ben en düşük 120ye fln bulmustm, internetten almadn o halde?
aynen doğru düşünmüşssün bencede ekmek kızartması çok şeker görünüo ama gereksiz bi yerde tost mak de aynı işi ypar bende öyle düşünüorm
canım son aldıklarını güle güle kullan gerçekten çok uyguna mal etmişsin en ekonomik ve kaliteli çeyiz olarak kadınlar kulübünde tarihe geçmek üzeresin :))
Markafoniden aldıklarımın hepsi sorunsuz geldiler.Sadece karafım biraz farklı geldi.Farklı derken aynısı gibi fakat gelenin tutma yeri de var.Diğerine göre daha kullanıslı aslında.Kırılmadan gelmiş ya ona şükür :)
Canım ne güzel güle güle kullan hepsini. Ben tchibodan birşeyler almaya niyerlendim banyom için vantuzlu tuvalet kağıtlığı ve havlu askısı duvarı delmek gerekmiyor ya çok hoşuma gitti. Başka yerlerden de fiyatlara baktım hemen hemen krom olanlar tchibodakinden pahalı. Tchibonun kalitesinden şüphem yok ama karar veremedim alsam mı almasam mı? Kargo ücretsiz ay sonuna kadar ama hediye çeki olsa şu fyonklara ne gğzel olurdu :)
ah kızlar nasıl canıms ıkıldıııı
bernardo catal bıcak setım
daha 2-3 kullanamda PASLANDI
o kadar sınırlıyımkı onları dograyasım var suanda
Canım paslanmaz çelik mi almıstın?Ben arkadaslara bernardo ürünlerinin iyi olmadıgını söylesemde çogu bana inanmıyor :S Ne kadara almıstın,umarım çok para vermemişsindir.
yanı hatırlamıyorum tatlım ustelık 2 takımda paslandı ya toplu almıstım hepsını
ıyı degıl
su bardaklarım vardı
makıneye koyuyordum hıc bır yere çarpmadı bıle marka pesınde kosmak resmen enayılık gıbı hıssedıyorum bardagım kırıldı
ve romance nescafe takımımdan bır bardak kırıldı ve 4 lu kupanında ucu kırıldı
daha evlenmedım bıle ya
aradım bırer tane ornek ıstedıler catal bıcaklardan
ama kupalarıda soyelsemmı acabaa
Çok sağol canım inş mutlu mesut kullanabiliriz aldıklarımızı.Tchiboda kargo bedava diye bana da mesaj geldi.Eğer ihtiyacın olacaksa al derim.Ama ne yazık ki fyonk çeki yok şu an.Zaten olsa bedavaya neler neler alırdık :))
Ben de markafoniden baskül alacagım galiba.İstedigim özelliklerde bir baskül var.Sence nasıl?
Eki Görüntüle 496615
canım bence güzel kaç TL uygunsa al bence :) Ben de balayı alışverişi yaptım çok mutluyum
Canım çok uygun degil normal fiyatı 85 tl kargoyla 90 a geliyor.İşte çeklerimle 40 tl ye düşecek.Bu yağ,kas,vücut suyu,kemik analizi felan yapıyor o nedenle pahalı.
Sen neler aldın bakayim?Netten almamıssındır zaten.Balayına nereye gidiyorsunuz?