- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 36
-
- Konu Sahibi duygu_onur
Şaka yaptım zaten cnm olur mu hiç öyle :) Tek temennim inşallah kırılmadan gelirler :) markafoniye o konuda güvenim kalmadı :)
Teşekkür ederim inş kullandıgım günler de gelir.Süt takımı derken neyi kastettin canım tam olarak anlayamadım.Battaniyelerimi bende begeniyorum belki bir tane daha alırım yeterli gibicanımm güle güle kullannn inş.süt takımı aldın mı peki?ayrıca battaniyelerin harikatam istediğim
çoook güzeller güle güle kullan herşeyin tam sayılır ne güzel hiçbir eksiğin yok :)
sağol canım özelden 10 dkkaya takıldım yine
Evet canım orası da aynı gg gibi aynı ürün gelince onay veriyorsun.sen neler aldıın ne kadar tuttu?Bende bakıyrm ama alacak bir sey bulamıyrm pek
Eki Görüntüle 488153 21 tl ye aldım kargoyla 26 tl ye gelecek. ilk tupparwarem. aklımda bi kaç tane daha var onlarıda aldım mı tamam. çok fazla almak istemiyorum. bu arada teşekkür ederim 10 tl daha uyguna geldi:)
Güle güle kullan canım.Bence de çok bir şey alma ben gereksiz görüyorum fazla fazla almayı özellikle tupper da:)
bende burada duydum zaten bu ürünü çok övülünce alayım dedim:) daha çok cam almayı düşünüyorum bakalım acelemiz yok nasıl olsa
Evet canım acelemiz yok ve bunlar sonra da alınır.Gerçi bnm ne zaman ne olacagım belli değil,kısmet diyorum
aynen benimde öyle. bu ay şunu almıycam diyorum kampanyalı görünce dayanamıyorum birdahaki ayki maaşımın çeyreği gitti bile
Bende çok almayacagım dedim ama hep alıyorum nedense :)) İnsan duramıyor şu eksik bu eksik diye ne görürse alıyor
Bende markafonideki arzum kampanyasından ütü masası alsam mı diyorum ama ütüm bile yok.Haftasonu tekzen de gördüm 159 tl idi ve çok güzeldi hoşuma gitti
sonuçta ütü masası bir ihtiyaç moda geçme olayı da olmaz :) beğendiysen al bence . benim annem izin vermiyor daha erken evi doldurma diye başımın etini yiyor dediği gibi öyle çok yerde yok evde
Alayım almayayım derken yine aldım tabi ki :S :)
Markafoniden 79.88 tl ye aldım
Eki Görüntüle 489034
güle güle kullan canm güzelmiş... markafoniyi zengin ettik valla
Alayım almayayım derken yine aldım tabi ki :S :)
Markafoniden 79.88 tl ye aldım
Eki Görüntüle 489034
Teşekkürler canım.Evet zengin ettik markafoniyi ama bunu tekzende gördüm hafta sonu ve 159 tl idi hoşuma gitti yüzeyi çok geniş ve askılıkları,prizi felan var.Hem kazanlı hem de normal ütüye de uygun.Yani hangi ütüyü alırsam alayim uyacak o nedenle aldım bende
Teşekkürler canım umarım sorunsuz gelir,gelmezse geldigi gibi gider ne yapayim :)Güle güle kullan canım çok kullanışlı bir şeye benziyor fiyatıda çok uygun bence. kargodan sorunsuz bir şekilde gelir inş.
Canım bir tane varsa alma bence.Sonradan eskiyince felan alırsın.piyasadan çoook uyguna alıyoruz zaten orası kesin :) benim var bir tane ama normal ütümasalarından bendemi düşünsemki böyle bir şey :18: askısı falan olmasıda güzel...
canım kaç lira çek kullandın sen ozaman ?