Duygu'nun Çeyizi :))

Şaka yaptım zaten cnm olur mu hiç öyle :) Tek temennim inşallah kırılmadan gelirler :) markafoniye o konuda güvenim kalmadı :)

Canım bende güvenmiyorum ama sansımı denemek istedim kırık gelirse geri gönderirim sorun değil ki.Denemekte fayda var :))
canımm güle güle kullannn inş.süt takımı aldın mı peki?ayrıca battaniyelerin harikatam istediğim
Teşekkür ederim inş kullandıgım günler de gelir.Süt takımı derken neyi kastettin canım tam olarak anlayamadım.Battaniyelerimi bende begeniyorum belki bir tane daha alırım yeterli gibi

çoook güzeller güle güle kullan herşeyin tam sayılır ne güzel hiçbir eksiğin yok :)

Çok teşekkür ederim canım ama daha çook eksiğim var.Keşke dediğin gibi eksiğim olmasa :))Ama zamanım çok yavaş yavaş alıyorum o nedenle mutluyum :)

Evet canım orası da aynı gg gibi aynı ürün gelince onay veriyorsun.sen neler aldıın ne kadar tuttu?Bende bakıyrm ama alacak bir sey bulamıyrm pek

Eki Görüntüle 488153 21 tl ye aldım kargoyla 26 tl ye gelecek. ilk tupparwarem. aklımda bi kaç tane daha var onlarıda aldım mı tamam. çok fazla almak istemiyorum. bu arada teşekkür ederim 10 tl daha uyguna geldi:)

aynen benimde öyle. bu ay şunu almıycam diyorum kampanyalı görünce dayanamıyorum birdahaki ayki maaşımın çeyreği gitti bile

Bende çok almayacagım dedim ama hep alıyorum nedense :)) İnsan duramıyor şu eksik bu eksik diye ne görürse alıyor
Bende markafonideki arzum kampanyasından ütü masası alsam mı diyorum ama ütüm bile yok.Haftasonu tekzen de gördüm 159 tl idi ve çok güzeldi hoşuma gitti

Son düzenleme:

sonuçta ütü masası bir ihtiyaç moda geçme olayı da olmaz :) beğendiysen al bence . benim annem izin vermiyor daha erken evi doldurma diye başımın etini yiyor dediği gibi öyle çok yerde yok evde

sonuçta ütü masası bir ihtiyaç moda geçme olayı da olmaz :) beğendiysen al bence . benim annem izin vermiyor daha erken evi doldurma diye başımın etini yiyor dediği gibi öyle çok yerde yok evde

canım bizde evde yerimiz var boş bir odamız var oraya koyuyorum aldıklarımı.ütü masasını da begendm acıkcası ama evdekiler kesin dalga gecer bunu napcan şimdiden diye :)

güle güle kullan canm güzelmiş... markafoniyi zengin ettik valla

Teşekkürler canım.Evet zengin ettik markafoniyi ama bunu tekzende gördüm hafta sonu ve 159 tl idi hoşuma gitti yüzeyi çok geniş ve askılıkları,prizi felan var.Hem kazanlı hem de normal ütüye de uygun.Yani hangi ütüyü alırsam alayim uyacak o nedenle aldım bende

Son düzenleme:

piyasadan çoook uyguna alıyoruz zaten orası kesin :) benim var bir tane ama normal ütümasalarından bendemi düşünsemki böyle bir şey :18: askısı falan olmasıda güzel...

Güle güle kullan canım çok kullanışlı bir şeye benziyor fiyatıda çok uygun bence. kargodan sorunsuz bir şekilde gelir inş.
Teşekkürler canım umarım sorunsuz gelir,gelmezse geldigi gibi gider ne yapayim :)

piyasadan çoook uyguna alıyoruz zaten orası kesin :) benim var bir tane ama normal ütümasalarından bendemi düşünsemki böyle bir şey :18: askısı falan olmasıda güzel...
Canım bir tane varsa alma bence.Sonradan eskiyince felan alırsın.

canım kaç lira çek kullandın sen ozaman ?

Ben 25+20 tl lik çek kullandım canım yani 45 tl indirimim oldu R10 ve kırmızı kasadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…