Duygu'nun Çeyizi :))

Taç Mutfak Havlum krem rengi olanını aldım

$b1.jpg

canım bişicik sorcam ben kargo göndercem birazdan irsaliye faturanın hepsinimi yoksa biri bende biri onlardamı kalsın normalde uyarı olurdu biri sizde kalsın diye her ikisinmi göndermem gerekiyor iadelerde

canım bişicik sorcam ben kargo göndercem birazdan irsaliye faturanın hepsinimi yoksa biri bende biri onlardamı kalsın normalde uyarı olurdu biri sizde kalsın diye her ikisinmi göndermem gerekiyor iadelerde

Canım ben çok iade yapmadım o gün limangoya iade ettim kargocu da ikisini de koy gitsin dedi bende koydum.normalde dediğin gibi bir sende kalır.yazmıyor mu kagıtta?

kızlar benimde tuzlugumun birisi ve bir adet yumurtalıgım kırık geldi :KK43:(( Ama yine de bununda yırttıgıma şükrediyorum.Umarım aynılarından yollarlar yoksa da netten alacagım artık

Son düzenleme:
duygucum yeni çeyizlerini güle güle kullan yine çok güzeller : )

tupperları çok uyguna almışsın gerçekten, nereden kimden aldın söyler misin sakıncası yoksa?

bende birçok parça almak istiyorum ama çok pahalılar :S yavaş yavaş başlayım diyorum

duygucum yeni çeyizlerini güle güle kullan yine çok güzeller : )

tupperları çok uyguna almışsın gerçekten, nereden kimden aldın söyler misin sakıncası yoksa?

bende birçok parça almak istiyorum ama çok pahalılar :S yavaş yavaş başlayım diyorum

Canım öncelikle çok teşekkür ederim :))
Tupperları sanal pazardan çeklerle aldım 3 ayrı hesaptan 10 ar tl çekle aldım o nedenle uyguna geldi.Bencede çok pahalılar ama çok bir şey almayı da düşünmüyorum.Ben aldıgım saklama kaplarını piknikte felan kullanırım diye alıyorum.Evde cam kullanırım.Sende çok bir şey alma canım bence verilen paraya yazık.

Canım bu sanal pazarı senden duyup bugün bende aldım tupperware den. siparişim onaylandı. başka bir şey yapmama lüzum yok dimi daha sonra onay falan. gitti gidiyora benziyor biraz

Canım bu sanal pazarı senden duyup bugün bende aldım tupperware den. siparişim onaylandı. başka bir şey yapmama lüzum yok dimi daha sonra onay falan. gitti gidiyora benziyor biraz
Evet canım orası da aynı gg gibi aynı ürün gelince onay veriyorsun.sen neler aldıın ne kadar tuttu?Bende bakıyrm ama alacak bir sey bulamıyrm pek

İnanmıyorum benim niye haberim yok bunlardan (sanki hepsini bana söylemelisin gibi :KK9:) güle güle kullan cnm benim :))
Canım tabi ki sana söylerdm ama biliyrsn sel magduru olduk ve benim bilgisayarım hala gelmedi.hem bunları hafta sonu aldım senin nete girmeyecegini biliyordum.yoksa sana söylemeden alır mıyım :) şu an da telden girdm

Canım tabi ki sana söylerdm ama biliyrsn sel magduru olduk ve benim bilgisayarım hala gelmedi.hem bunları hafta sonu aldım senin nete girmeyecegini biliyordum.yoksa sana söylemeden alır mıyım :) şu an da telden girdm

:KK9::KK9: Şaka yaptım zaten cnm olur mu hiç öyle :) Tek temennim inşallah kırılmadan gelirler :) markafoniye o konuda güvenim kalmadı :)

Kızlar bir kaç ay öncesine kadar iğnem bile yoktu desem doğru olur.Bu çeyiz topiğini gördükten sonra bende artık bir şeyler alayim dedim ve bir kaç aydır ancak bunları alabildim.Şu an sözlü,nişanlı değilim.Daha epeyi vaktim var ve yavaş yavaş tamamlamaya çalışacağım kendi bütçemle.Her şeyimi kendim almak istiyorum Allah'ın izniyle.Hepinizi seviyorum :KK66:)

Hisar Tencerem & Hisar Sahan Setim & Hisar Günlük Tencerelerim

attachment.php
attachment.php

Hisar Günlük ÇKB & Hisar Elektrikli Cezvem
Hisar Kavanozlarım & Nehir Çay Kaşıklarım

attachment.php

Brabantia Baharatlık - Ekmek Kutusu

attachment.php

Seramik Tencere Tava Setim ve Korkmaz Seramik Pilav Tencerem
attachment.php

Koleksiyon-Faruk Malhan tasarımı Çay Bardağı ve Kahve Fincanı Setim

attachment.php

Mudo Yemek Takımım ve Bernardo Kahvaltı Takımım

attachment.php
attachment.php

Pasta & Kahvaltı Ürünlerim :)

attachment.php

Tupperlarım :))
attachment.php

attachment.php
attachment.php
attachment.php

Verda Saklama Kaplarım - Kızartma Tencerem
attachment.php

Taş Bardak Altlıklarım
attachment.php

Korkmaz Mutfak Gereçlerim
attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php
attachment.php
attachment.php

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Nevresimlerim ve Battaniyelerim

attachment.php
attachment.php
attachment.php

attachment.php

Sarev Marni V1 Battaniye - Mink Premium Battaniye
attachment.php

Sarev Tek kişilik Battaniyem

Çift Kişilik Sarev Pike Takımım
attachment.php

İki adet Taç Kristal Yastık

attachment.php

Havlularım
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Taç Masa Örtüsü
attachment.php

Remington Easy Cord Saç Kurutma Makinesi

attachment.php

Ev Babetim ve Terliğim

attachment.php

Ev Aksesuarları

attachment.php

attachment.php

Annanemin Hediyesi 2 adet Halım;

attachment.php

canımm güle güle kullannn inş.süt takımı aldın mı peki?ayrıca battaniyelerin harikatam istediğim

X