- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 36
- Konu Sahibi duygu_onur
Eşyaların çok güzel ve kaliteli Allah güle güle kullanmayı nasip etsin :)
Çok teşekkür ederim.İnş Allah hepimize mutlu günlerde kullanmayı nasip eder
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşyaların çok güzel ve kaliteli Allah güle güle kullanmayı nasip etsin :)
çook güzel tatlımm :)
çook güzel tatlımm :)
canım bişicik sorcam ben kargo göndercem birazdan irsaliye faturanın hepsinimi yoksa biri bende biri onlardamı kalsın normalde uyarı olurdu biri sizde kalsın diye her ikisinmi göndermem gerekiyor iadelerde
kızlar benimde tuzlugumun birisi ve bir adet yumurtalıgım kırık geldi (( Ama yine de bununda yırttıgıma şükrediyorum.Umarım aynılarından yollarlar yoksa da netten alacagım artık
duygucum yeni çeyizlerini güle güle kullan yine çok güzeller : )
tupperları çok uyguna almışsın gerçekten, nereden kimden aldın söyler misin sakıncası yoksa?
bende birçok parça almak istiyorum ama çok pahalılar :S yavaş yavaş başlayım diyorum
Evet canım orası da aynı gg gibi aynı ürün gelince onay veriyorsun.sen neler aldıın ne kadar tuttu?Bende bakıyrm ama alacak bir sey bulamıyrm pekCanım bu sanal pazarı senden duyup bugün bende aldım tupperware den. siparişim onaylandı. başka bir şey yapmama lüzum yok dimi daha sonra onay falan. gitti gidiyora benziyor biraz
Canım tabi ki sana söylerdm ama biliyrsn sel magduru olduk ve benim bilgisayarım hala gelmedi.hem bunları hafta sonu aldım senin nete girmeyecegini biliyordum.yoksa sana söylemeden alır mıyım :) şu an da telden girdmİnanmıyorum benim niye haberim yok bunlardan (sanki hepsini bana söylemelisin gibi ) güle güle kullan cnm benim :))
Canım tabi ki sana söylerdm ama biliyrsn sel magduru olduk ve benim bilgisayarım hala gelmedi.hem bunları hafta sonu aldım senin nete girmeyecegini biliyordum.yoksa sana söylemeden alır mıyım :) şu an da telden girdm
Kızlar bir kaç ay öncesine kadar iğnem bile yoktu desem doğru olur.Bu çeyiz topiğini gördükten sonra bende artık bir şeyler alayim dedim ve bir kaç aydır ancak bunları alabildim.Şu an sözlü,nişanlı değilim.Daha epeyi vaktim var ve yavaş yavaş tamamlamaya çalışacağım kendi bütçemle.Her şeyimi kendim almak istiyorum Allah'ın izniyle.Hepinizi seviyorum )
Hisar Tencerem & Hisar Sahan Setim & Hisar Günlük Tencerelerim
Hisar Günlük ÇKB & Hisar Elektrikli Cezvem
Hisar Kavanozlarım & Nehir Çay Kaşıklarım
Brabantia Baharatlık - Ekmek Kutusu
Seramik Tencere Tava Setim ve Korkmaz Seramik Pilav Tencerem
Koleksiyon-Faruk Malhan tasarımı Çay Bardağı ve Kahve Fincanı Setim
Mudo Yemek Takımım ve Bernardo Kahvaltı Takımım
Pasta & Kahvaltı Ürünlerim :)
Tupperlarım :))
Verda Saklama Kaplarım - Kızartma Tencerem
Taş Bardak Altlıklarım
Korkmaz Mutfak Gereçlerim