Duygu'nun Çeyizi :))

Canım üstünde kapakları var ya düz kapakları onunla çeviriyorsun balıkları.Siz nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum ama biz kapakla çeviriyoruz.Bende mezgiti çok seviyorum aşkımda çok seviyor.Öğrenciyken de yapıyorduk yanına da salata ohh mis gibi :)

ben yapılışı sevmem yemeyi severim düz teflon tavada maşayla çeviriyoruz büyük ihtimal canım
bizde öğrenciyken yapardık batı karadenizde okduğmuz için deli gibi balık yerdikkkk :)

tavayı incelemeye alayım o zaman

canım çantaların güzelmiş güle güle kullan maviyi seviyorsan alabilirsin tabiiii

Bence alma sonrta başka model alırısın kaça aldın bu arada hayırlı olsun güle güle kullan :))

Canım kapakla daha kolay oluyor tek tek cevırmek işkence.Beni dinle sen hepsini bir anda çevir :))
Şu an çantaların üçüde elimde ama maviyi almazsam annem geri götürecek o nedenle sordum.Mavi rengi de çok güzel ama modeller aynı diye karar veremedim

Bence alma sonrta başka model alırısın kaça aldın bu arada hayırlı olsun güle güle kullan :))

Canım bunlar bizim mal aldıgımız yerden,annem ben ve kardeşim için almıs.O başka bir model kırmızıyı seçti.Onu bende begendım ama babam sana da alırım bir dahaki gitmeye dedi.Bana da bu 3 ü arasından secme sansı kaldı.Bende kremi çok istemesemde annem ve kardesımın iknasıyla aldım.Siyahı da cok kullanılırım diye aldım.
Fiyatı epeyi uygun 4 te bir fiyatına orjinaller boynerden gelmişler boyner etiketleri var.198 tl fiyatları siyahla mavinin ama kremi bilmiyorum

Son düzenleme:

bende hep krem giydiğim için kremi alırdım siyah hiç giymiyorm aylar oldu hattaha :))))) tamam seni dinleiycem balık tavası konusunda ki saol canım biraz daha bakayım

fiyatları 198 in 4 te 1 ise cidden uygun all all hepiciğini allll

Ben siyah çanta kullanıyorum ama her renkte kullanırım yani Fiyatları gerçekten çok uygun.Hiç bir yerde bulamam bu fiyata :)

duygucum bişey sorucam canım nevresimlerin var ya hani köpekli olan paris sanırım ben de istanbulun pikesini alayım diyorum

ama kalitesi hakkında hiç bi fikrim yok nasıl canım dokununca anlamışşındır

hep bilindik marka aldım bugüne kadar yoksa şaşmasam mı?=

Canım o benim aldıgım ilk eşyalardan o zamanlar bende çok cahildim :)) Desenine aldandım aldım.Çok kaliteli diyemem özellikle benim gibi tüm nevresimlerini pamuk saten almıs birine bayagı sert geliyor kuması.Ben onu kullanır mıyım ondan bile emin değilim ama deneme amaçlı kullanacagım begenmzsem kullanmam pamuk satenlerim çok çünkü.Sende begendıysen al canım arada sırada sırf deseni için kullanırsın :)

ayy o zaman almıyım yaa solarsa sinir olurum ben evet canım biliyorum hepsi pamuk saten seninkilern ve çok kaliteli

ben de pamuk saten aldım ama terletir falan diye de ranforce aldım ama sarev ağırlıklı

sağol canım tavsiyen için

çantaların da çok hoş bu arada ben de siyah çanta favorimdir ve bunların boyutu çok iyimiş

ne büyük ne kçük

Canım bana kalırsa da alma çok yumusak felan degıl kumaşı çünkü.Ben diyorum ya o ilk çeyizlerimden bende pek anlamıyordum o zamanlar aldım.Belki solmaz güzeldir ama şu an bilemiyorum tabi.
Teşekkür ederim cnm çantaların boyutu güzel evet bende orta boy çantaları seviyorum.

ohh mis güzel güzel paluklarrr bende düşünce aşamasındayım duyguucummmm alıp rahatlığına ersekmi anne kız pratik şelerden uzak kalmışız oysa balık çok yaparız

Canım sende düşünme aşamasından alım aşamasına geç bence :)) Yarın bitecek kampanyası tabi R10 da yarın bitiyor ( Ben de brabantialardan bir şey alsam mı bir daha bu fırsatı bulamayabilirim diye düşünüyorum bende düşünme aşamasındayım :))

alayım dimi son alımımda paluk tavaları olsun

sana dün mail atıcaktım brabantiaları al die gerçi sende var brabantia ama 3 lü kavanoz yoktu sanırsam sende canım onları alabilirsin kiii

alayım dimi son alımımda paluk tavaları olsun

sana dün mail atıcaktım brabantiaları al die gerçi sende var brabantia ama 3 lü kavanoz yoktu sanırsam sende canım onları alabilirsin kiii

Canım ben onların 3 lüsünü değil de 4 lüsünü begeniyorum.O da su an için pahalı geldi bana bayagı borç yaptım önümüzdeki ayı atlatayım bi.Bir de onları okudum da içleri cam değil plastikmiş ben hiç öyle düşünmemiştim yaa,gerçekten plastik mi?Başka ne alabilirim aklıma da bir şey gelmiyor.

Canım güzel bence sade,hoş.Keşke tatlı kaşığı yerine küçük çatal koysalarmıs yaa o zaman daha da güzel olurmuş.Ama alınabilir ihtiyacın varsa çünkü fiyatı uygun

Çay kaşığiı koymamaları çok iyi ama benim aryıldız çay takımımda da 12 tane çay kaşığı var hisarda da bir ton çay kaşığım oldu :)) Ben Hisarı aslında günlük kullanırım diyorum ama çok ağır bir model taşlı falan yaa ( Böyle düz çatal kaşık da lazım gibi geliyor sence düğün üstü greksiz masraf mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…