Duygu'nun Çeyizi :))

Ben 25+20 tl lik çek kullandım canım yani 45 tl indirimim oldu R10 ve kırmızı kasadan[/QUOTE]

R10 u başka kampanyalarla birleştiğini bilmiyordum.. hoş oda bitiyor 17 sinde :S bitmese iyi olacaktı:KK1:

canım çok beğendim aldıklarını:KK16:
sende benim gibi hisarcısın demek:21:
hisar günlük çkb takımını ne kadara ve nereden aldın acaba?
birde şu tepsinle yanındaki ne kadaaaaarrr tatlıııııı:KK16:
onlar nereden?:26:

canım çok beğendim aldıklarını:KK16:
sende benim gibi hisarcısın demek:21:
hisar günlük çkb takımını ne kadara ve nereden aldın acaba?
birde şu tepsinle yanındaki ne kadaaaaarrr tatlıııııı:KK16:
onlar nereden?:26:

Çok teşekkür ederim canım begenmiş olman mutlu etti beni.
İlk başta Hisar aldım sonrada hepsi öyle gitti ama begenerek aldım hepsini de:)
Hisar günlük çkb takımını ayrı ayrı alarak ben takım yaptım canım 3 lü olarak satılıyordu her parça.İçinde büyük servis ürünleri yok onları da korkmazdan aldım.
Tepsimi Trendyol Porland kampanyasından almıstım kaya maya serisi diye satılıyor.Yanındaki tabaklarıda A101 den almıstım canım.
Umarım yardımcı olabilmişimdir :KK66:

Çok teşekkür ederim canım begenmiş olman mutlu etti beni.
İlk başta Hisar aldım sonrada hepsi öyle gitti ama begenerek aldım hepsini de:)
Hisar günlük çkb takımını ayrı ayrı alarak ben takım yaptım canım 3 lü olarak satılıyordu her parça.İçinde büyük servis ürünleri yok onları da korkmazdan aldım.
Tepsimi Trendyol Porland kampanyasından almıstım kaya maya serisi diye satılıyor.Yanındaki tabaklarıda A101 den almıstım canım.
Umarım yardımcı olabilmişimdir :KK66:

olmaz mısın hiç canım yaaaa:KK16:
hisar neden günlük çkb çıkarmıyor ki sanki:26:
ben hisara güveniyorum bana ne bana ne:KK9:
ufak tefek mutfak gereçleri de yok zaten:KK43:
tabakları bulabilsem keşke şimdi de:KK31:

olmaz mısın hiç canım yaaaa:KK16:
hisar neden günlük çkb çıkarmıyor ki sanki:26:
ben hisara güveniyorum bana ne bana ne:KK9:
ufak tefek mutfak gereçleri de yok zaten:KK43:
tabakları bulabilsem keşke şimdi de:KK31:

Canım tabakları belki yeniden verir marketler.Zaten topikte paylaşmıştı arkadaslar.Çoğu kişide aldı zaten.Seninde haberin olur merak etme :KK66:

Canım nasılsın ben de bugün tatilden geldim markafoniden alışveriş yapmak istiyordum ama bedava kargo kodu lazım bana sen de var mıııı acaba :))

Canım nasılsın ben de bugün tatilden geldim markafoniden alışveriş yapmak istiyordum ama bedava kargo kodu lazım bana sen de var mıııı acaba :))

İyiyim canım teşekkür ederim.
Markafoni kargo bedava çeki alırım canım sana ama 11 e kadar beklemen lazım markmosttan almaya calısırım snn için.Ne alacaksın bakim :)

İyiyim canım teşekkür ederim.
Markafoni kargo bedava çeki alırım canım sana ama 11 e kadar beklemen lazım markmosttan almaya calısırım snn için.Ne alacaksın bakim :)

Bu dekoratif şeylerden veya banyo için çöp kutusu karar veremedim ama alırım birşey gibi geldi :))

Bu dekoratif şeylerden veya banyo için çöp kutusu karar veremedim ama alırım birşey gibi geldi :))

Hımm anladım canım bende bakıyorum ama karar veremedim ne alsam diye.Dekoratif şeylere bende baktım ama bnm için çok erken öyle şeyler o nedenle vazgeçtim.Annemle kendime balık tavası alacagım taç ın balık tavaları çok güzeldi magazada görmüştük

canım bende dün balık tavası ve krep tavası baktım krep tavası özellikle çok ilgincime gitti alsammı almsammı die düşündüm taçın kalitesiyle ilgili kk da çok güzel yorumlar okudum ama mağazalarda rastlamadm pek

canım bende dün balık tavası ve krep tavası baktım krep tavası özellikle çok ilgincime gitti alsammı almsammı die düşündüm taçın kalitesiyle ilgili kk da çok güzel yorumlar okudum ama mağazalarda rastlamadm pek

Canım biz çok balık yeriz kızartma da yapıyoruz fırında da yapıyoruz ama balık tavası sürekli alıyoruz çizilince ben atıyorum çünkü.Annemle magazada gördük ve annemin çok hoşuna gitmişti.Dün de anne indirimde deyince al dedi,bende ikimize de alacagım.Krep tavası da güzel canım bence alabilirsin.Ben akşam anneme kaç cm alayım diye sorup alacagım iki tane.Ben küçük balık tavası alacagım hem cevırmem kolay olur hem de iki kişi için daha ideal ama anneme büyük alırım

Çeyiz için değil ama yine de paylaşayım dedim.

Lacoste cantalarım
Kızlar siyahı aldım kremi de aldım.Sizce çivit mavisini de alayım mı?

$untitled.jpg $hıh.png $lacoste-canta-2012-15.jpg

Canım biz çok balık yeriz kızartma da yapıyoruz fırında da yapıyoruz ama balık tavası sürekli alıyoruz çizilince ben atıyorum çünkü.Annemle magazada gördük ve annemin çok hoşuna gitmişti.Dün de anne indirimde deyince al dedi,bende ikimize de alacagım.Krep tavası da güzel canım bence alabilirsin.Ben akşam anneme kaç cm alayım diye sorup alacagım iki tane.Ben küçük balık tavası alacagım hem cevırmem kolay olur hem de iki kişi için daha ideal ama anneme büyük alırım

canım bizdede haftada 3 gün yapılıyor özellikle fırında ve mangalda seviyorum kışın ise tavada oluyor balık tavası ayrı olmalı bencede bendemi alsam diye düşündüm şu korkmazın girll tavalarından var turuncu belkide onlarlada alınır gibi

verdiğin bilgiler için saol o zaman kullanışlı bişi balık tavası biz normal telfon tavada yapıyoruz

canım bizdede haftada 3 gün yapılıyor özellikle fırında ve mangalda seviyorum kışın ise tavada oluyor balık tavası ayrı olmalı bencede bendemi alsam diye düşündüm şu korkmazın girll tavalarından var turuncu belkide onlarlada alınır gibi

verdiğin bilgiler için saol o zaman kullanışlı bişi balık tavası biz normal telfon tavada yapıyoruz

Canım bizim balık tavamız ayrı oluyor.Koku oluşuyor tavada hem de kapaklı oluyor balık tavaları ve kolay ceviriliyor.Bence balık seven ve yapacak biriysen almalısın :)

Canım bizim balık tavamız ayrı oluyor.Koku oluşuyor tavada hem de kapaklı oluyor balık tavaları ve kolay ceviriliyor.Bence balık seven ve yapacak biriysen almalısın :)

balıkmı sevenmi ana yemeğim ben öğle ve akşam 2 gün boyunca sadece balık yiyebiliyorum en sevdiğim şelerde ilk çupra ve hamsi

alayım o zaman o tavalar kapaklımı canım alttaki metal kapaığımı yoksa aleminyum denilen şeymi

X