Duygu'nun Çeyizi :))

bencede gerek yok ama şekerliğide hoşuma gittti kızlarrr

duygu sen evlennce nerede yaşıcaktın samsundasn demi şu anda

bencede gerek yok ama şekerliğide hoşuma gittti kızlarrr

duygu sen evlennce nerede yaşıcaktın samsundasn demi şu anda

Evet canım samsundayım.Nereye yaşayacagım belli değil çünkü erkek arkadasım daha işe girmedi.Onun işe girmesiyle şekillenebilir nerede yaşayacagım ama bana sorarsan Samsunda yaşamak istiyorum :))

Son düzenleme:
Benim markafoni ürünlerim sağlam geldi çok şükür.
Fakat limangodan cam diye aldıgım ürün yazmamasına ragmen plastik geldi ve ben plastikten nefret ediyorum!!!İade edicem bugün

Benim markafoni ürünlerim sağlam geldi çok şükür.
Fakat limangodan cam diye aldıgım ürün yazmamasına ragmen plastik geldi ve ben plastikten nefret ediyorum!!!İade edicem bugün

Benim aldıklarımda geldiler :)) ama pilav tenceresi düşündüğümden küçük geldi daha büyük bekliyordum yine de beğendim :)) sen onu iade et cnm kullanmazsın çünkü :))

terlıklerı nereden aldın duygucum arıyorum bulamıyorum dugunede az kaldı sezonu degıl ya
buarada nıl ve sen
albumumde evımın hafıften resımlerı var
haberınız olsun

Canım babet olanı tchibo dan almıstım diğerini de markafoniden almıstım.Biraz zaman oldu ama yeni ekledim topiğe.Garfield lı olan genelde oluyor zaten twigy markası.Canım albümüne hemen bakıyorum merak ettim şimdi :))

Benim aldıklarımda geldiler :)) ama pilav tenceresi düşündüğümden küçük geldi daha büyük bekliyordum yine de beğendim :)) sen onu iade et cnm kullanmazsın çünkü :))

Canım pilav tenceresinin boyutu yazıyordu orada.Hem büyügü ne yapacaksın iki kişilikte pilav yaparsın hem pilav ertesi gün pek yenmiyor taze yemek gerek :)) Aksam iş çıkısı iade edeceğim.Ne kadar sacma plastik olan bir şeyin malzemesini açıklamalarda yazmamaları.

Bu arada marine serisi bulaşık makinesinde yıkanmıyormus Giz'in çeyizinde yazmıs birisi (

Eee siz naptınız merak eediyorum hafta sonu :)

Haklısın cnm küçük yeter tabi ama beklentim büyüktü diyelim :))) yoksa beğendim yani :)))

Bence de yıkanmasa daha iyi boyaları atar çünkü zamanla

Hiç bir şey yapmadık üşütmüş evde yatıyor uyuz etti beni de ayrıca boşver hiç açmayalım o konuyu...

Tühh üzüldüm şimdi (( Peki rezervasyon felan yaptırmamıstın dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…