- 14 Kasım 2011
- 1.386
- 1
-
- Konu Sahibi duygu_onur
Canım kampanyaya girmez belki işi şansa bırakamayız :)) Olmadı alacagım artık sitesinden yapacak bir şey yok :)
Olmadı sade bir şekerlik alır uydururuz cnm yada sitesinden alırız artık ne yapalım yada mağazalara sordurup bakmak lazım.
Canım sen magazada bulursun burda magazası yok o yüzden dedim ben.7.5 tl kargosu olmasa iyiydi :)
Doğru diyorsun cnm ama illa takım olmak zorunda değil bence 7,5 tl vermeye gerek yok gibi geldi bana :) yine de sen bilirsin :)
bencede gerek yok ama şekerliğide hoşuma gittti kızlarrr
duygu sen evlennce nerede yaşıcaktın samsundasn demi şu anda
Benim markafoni ürünlerim sağlam geldi çok şükür.
Fakat limangodan cam diye aldıgım ürün yazmamasına ragmen plastik geldi ve ben plastikten nefret ediyorum!!!İade edicem bugün
terlıklerı nereden aldın duygucum arıyorum bulamıyorum dugunede az kaldı sezonu degıl ya
buarada nıl ve sen
albumumde evımın hafıften resımlerı var
haberınız olsun
Benim aldıklarımda geldiler :)) ama pilav tenceresi düşündüğümden küçük geldi daha büyük bekliyordum yine de beğendim :)) sen onu iade et cnm kullanmazsın çünkü :))
Canım babet olanı tchibo dan almıstım diğerini de markafoniden almıstım.Biraz zaman oldu ama yeni ekledim topiğe.Garfield lı olan genelde oluyor zaten twigy markası.Canım albümüne hemen bakıyorum merak ettim şimdi :))
Canım pilav tenceresinin boyutu yazıyordu orada.Hem büyügü ne yapacaksın iki kişilikte pilav yaparsın hem pilav ertesi gün pek yenmiyor taze yemek gerek :)) Aksam iş çıkısı iade edeceğim.Ne kadar sacma plastik olan bir şeyin malzemesini açıklamalarda yazmamaları.
Bu arada marine serisi bulaşık makinesinde yıkanmıyormus Giz'in çeyizinde yazmıs birisi(
Eee siz naptınız merak eediyorum hafta sonu :)
Haklısın cnm küçük yeter tabi ama beklentim büyüktü diyelim :))) yoksa beğendim yani :)))
Bence de yıkanmasa daha iyi boyaları atar çünkü zamanla
Hiç bir şey yapmadık üşütmüş evde yatıyor uyuz etti beni de ayrıca boşver hiç açmayalım o konuyu...
Tühh üzüldüm şimdi(( Peki rezervasyon felan yaptırmamıstın dimi?
Böyle olacağını tahmin etmiştim ben ne zaman böyle plan yapsam olmazz çünkü
Anladım cnm neyse üzülme başka sefere artık.Hem tasarruf ettin daha iyi :)))
Aman boşver ne yapayım kendi bilir :)) Neyse cnm burayı meşgul etmeyeyim mailleşiriz.