- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 36
-
- Konu Sahibi duygu_onur
O kadar renk çeşit baktım yine başkasını aldım.Her zaman yaptığım gibi :))
Minimal Saten Royal Green Nevresim Takımı
Eki Görüntüle 443219
çok güzel canım bunu nerden ne kadara aldın :))
Sağol canım 2 tane oldu bununla.Daha da nevresim almayı düşünmüyorum 6 adet pamuk saten oldu.Yeter de artar bile :))
6 Adet pamuk saten mi..Vay canına süpersin canım ya Bu arada sende bambu nevresim almıstın. Onun ne gibi özelliği var biliyor musun? Ben pozitif enerji verdiğini okumustum ne derece doğru canım:)
Teşekkür ederim canım markası minimal,altıncı caddeden 67 tl ye aldım
67 tl olduğuna emin misin canım:44: ben de almak istedim bu takımlardan, 77 falan hesaplamıştı:26:
çeyizlerin çok güzel canım özelliikle de nevresim ve mutfak servis aletleri çok şık güle güle kullanırsın inşallah
Evet canım eminim hatta bir gün önce alsam 61 tl ödeyecektım kargo bedavaydı ama ben aldıgımda kargo bedava olmadıgı için 67.89 tl ödedim.50 tl indirim kullandım ama ben 40 degil
önceki gün bir kod vermişti kızlardan biri sen miydin acaba? ben de o kodla aldın sandım. 50 tl indirim çekini nasıl aldın acaba:44:
canım ben normal nevresim almak istemedim o yüzden hepsini pamuk saten aldım 2 tane de ranforce var ama onları misafire felan kullanırım begenmezsem.6 adet pamuk satene 335 tl ödemişim.O gün dışarda sordum sarevler için adam 185 tl dedi ben de 3 tane sarev varBenim aldıgım bambu değildi canım o da pamuk satendi zannedersem senin aldıgında bambu değil,pamuk.Çünkü o anda baktıgımda bambular başkaydı diye hatırlıyorum
önceki gün bir kod vermişti kızlardan biri sen miydin acaba? ben de o kodla aldın sandım. 50 tl indirim çekini nasıl aldın acaba:44:
Çok da iyi etmişsin Duygucum. Haklısın aslında, bende bazı ranforcelerin süksesine kapılıp alıyorum ama pamuk saten daha kullanıslı :) Çok iyi rakama sahip olmussun 335.. Cidden çok çok iyi yani!
Dokusu güzel yumusacık canım eve gidince faturasına bakarım, bambu diye hatırlıyorum. :26:
Bi de Sarev için soluyor diyorlar birkaç gündür okuyorumÇok üzüldüm ya.. 3 Adet nevresimim var Sarev'den, solarsa moralim bozulur yani:S
Canım ben pamuk saten aldım ama ranforceleri bile çoğu insan benim aldıgımdan daha pahalıya almıstır.Ben 3 sarev pamuk sateni 145 tl ye aldım dısarda tanesi 185 tl o yüzden çokta sorun değil.Solarlarsa yenilerini alırız.Bizdeki bu alışveriş aşkı evlendikten sonra da bitmez çünkü
Haklısın ya yenisini alırız valla nolcak sanki.. Nerde indirim, kampanya orda biz.Güle güle kullan canım tekrardan nevresimlerin cok guzel zaten