- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 36
- Konu Sahibi duygu_onur
yeni aldıkların çok güzel güle güle kullan canım tepsine özellikle bayıldım:)
Teşekkür ederim canım 3 tane tepsim var hangisi kesin porland kaya mayadır :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeni aldıkların çok güzel güle güle kullan canım tepsine özellikle bayıldım:)
istanbul resimi olanı beğendim:) ama diğeride güzel.
Aklımdan ilk o mu acaba diye geçti.Teşekkürler canım trendyoldan 4.95 tl ye almıstım
çok uyguna almışsın kesin çekle almışsındır çek olmadan alışveriş yapamıyorum arık pahalı geliyor herşey
Şu tupperlar cidden çok uyguna geldi canım ya :)) Ben bakliyat için olan seriden istiyorum, sordum kermeste vardı 100 tl dediler, çok pahalı ama ya o kadar paraya değer mi bilemiyorum.
İş bankası kodumla tantionide muffin kapları var 12 li 3,89 a geliyor onu alsam mı acaba diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim cnm sanalpazardan aldım aslında 30 tl ydi fakat 15 tl lik çek verdi biri onu kullandım
canımcım sana bır sey sorcam saten ıcın kısın soguk yazın sıcak tutar dıyorlar nevresımde sen pamuklu almıssın saten pamuklu olunca normal nevresım gıbı mı oluyor yanı kısın soguk yazın sıcak tutma durumu olmuyor degıl mı o sadece saten olanlar ıcın mı gecerlı acaba bu söylem sana danısıyım dedım
ayrıca yenı aldıklarında cok guzel gule gule kullan
canım sanal pazarda hedıye cekı kullanılıyor mu ılk defa senden duydum
Canıms pamuk satenler çok yumuşak oluyorlar o yüzden onlardan aldım.Ben kazık gibi nevresimleri hiç sevmiyorum :) Soğuk neden tutsun ki hem evler doğalgazlı zaten çok sıcak tutması gerekmez diye düşünüyorum
Evet canım sanalpazarda çek kullanılıyordu 30 tl idi tupperlar ben de 15 tl lik çek kullanıp 15 tl ödedim
Sag ol canım güle güle kullan bende öle duyunca almadım hiç senin çiçekli sarev var ya beyaz cicekli altincicadede 150 mı 160 mi öle bı fiyata 50 tl cekim var sence aliyim mı senin kini cok beğendim 100 liraya gelecek daha ucuza bulurmuyum sence kuzucum sen kaça almıştın o nevresimini
Canım ben o nevresimi çok begenıyorum yakından rengi çok güzel ama kullanmadıgım için rengi solar mı renkler karışır mı bilmiyorum.Ben bu ikisini 144 tl ye almıştım markafoniden.
Eki Görüntüle 453092 Eki Görüntüle 453093
indirim çekiyle mi almıstın canım yoksa markafoninin normal fiyatlarıyla mı aldın 159 lira altıncıcadde de 50 tl cekle 110 lıraya gelecek eger markafonının normal fıyatlarıyla 144 lıraya aldıysan almayım elbet gırer markafonıye tekrardan ındırıme zaten aynı markalar ındırıme gırınce fıyatını artırmıyor genelde markafonı sen ne zaman almıstın yakın zamanda mı aldın canım
battanıyen tek kısılık mi normal fıyatı nedir onun bilgin var mı o battanıyede cok guzel
Canım ben kuponla aldım fırsat sitesinde kupon satıldı 200 tl lik alısverıs 90 tl diye.Kuponu 90 tl ye aldım.Bunların ikisi de 254 tl tuttu.Kuponla 200 tl si düştü 54 tl daha ödedim üstüne ve bana 144 tl ye gelmiş oldu.Yoksa battaniye 104,9 , nevresim 144,9 tl idi.Bu arada battaniyem çift kişilik canım.
Tabi haber veririm canım zaten sitede kızlar da paylaşır öyle bir kampanya oldugunda.Çok uzun süre önce olmuştu yeniden olur mu emin değilim.ne guzel olmus öyle tekrar olursa banada haber verırsın degıl mı canım zahmet olmazsa o ceklerın suresı 1 ay mı oluyor
hepsi çok güzel canım benm güle güle kullan :) bambu bıçak setini nerden aldın acaba :)
Tabi haber veririm canım zaten sitede kızlar da paylaşır öyle bir kampanya oldugunda.Çok uzun süre önce olmuştu yeniden olur mu emin değilim.
Teşekkür ederim canım.Bıçak setimi Evmanya'dan almıştım o zaman çek kampanyası vardı sitenin bende onu aldım.