Duygu'nun Çeyizi :))

saç kurutma makinende nevresiminde çok güzel. sarevin o nevresimini nasıl o fiyata aldın diyicem ama çekin falan vardı heralde:)

Evet canım çekim vardı davet yoluyla kazandıgım.89.99 tlydi 80 tl çek kullanarak 9.99 tl ye aldım.Saç kurutma makinesini bende begendım,inş güzeldir kullanınca görecegız artık.

Nevresim sana bedavaya gelmiş :) Güle güle kullan Duygu'cum.
Evet canım bedavaya geldi.Çok teşekkür ettim

tavana bayıldım.bide kalpli kaseciklerine güle güle kullan.evlilik hazırlığı mı var?
Beğenmenize sevindim.Şu an evlilik hazırlıgı felan yok ben kendim öyle yavastan alıyorum.Daha söz bile yok :)

hepsi cok güzeel canım güle güle kullan.. Çeyizler tamam olmuş nerdeyse sıra damatta o zaman :))

Teşekkür ederim canım.Daha çok eksik var.Ama bende baktıgımda bu kadar kısa zamanda bayagı şey almışım diyorum.Damat var da işi bekliyoruz.Güzel bir işe girince inş bir şeyler olur.Çokta acele etmek istemiyorum açıkcası daha küçüğüm :))

Anladım canım en iyisini yapıyorsun iş çok önemli çünkü.. Hayrlısı olsun hakkınızda.. kaç yaşındasın ki :))

Anladım canım en iyisini yapıyorsun iş çok önemli çünkü.. Hayrlısı olsun hakkınızda.. kaç yaşındasın ki :))

Canım küçük değilim onu şakasına dedim ama kendimi çok büyük hissetmiyorum bir de her gören şaka yapıyorsun diyor yaşımı söyleyince :) 24 üme girecegım temmuzda.

Canım küçük değilim onu şakasına dedim ama kendimi çok büyük hissetmiyorum bir de her gören şaka yapıyorsun diyor yaşımı söyleyince :) 24 üme girecegım temmuzda.

iyi iyi en güzel yaşındasın acele etmeni gerektirecek bir şey yok.. Sen çeyizi düzmeye devam et hız kesmeden :)) sonrası gelir zaten..

iyi iyi en güzel yaşındasın acele etmeni gerektirecek bir şey yok.. Sen çeyizi düzmeye devam et hız kesmeden :)) sonrası gelir zaten..

Öyle yapıyorum canım bende.En azından nişan felan olana kadar çoğu işimi halledeyim de sonrası için harcarım paramı diyorum aileme de yük olmak istemiyorum.Allah herkese yardım etsin

Öyle yapıyorum canım bende.En azından nişan felan olana kadar çoğu işimi halledeyim de sonrası için harcarım paramı diyorum aileme de yük olmak istemiyorum.Allah herkese yardım etsin

Amin canım aminn.. En iyisini yapyorsn.. Bende nişanlıyım ama düğün tarihim belli değl çeyizi bitereyimde sonrasında paramı başka şeylerle değerlendireyim diye düşünüyorum bakalım artık hayırlısı...

Allah sana da yardım etsin canım.Her şey olur yavaş yavaş,sağlık olsun yeter ki

O kadar renk çeşit baktım yine başkasını aldım.Her zaman yaptığım gibi :))
Minimal Saten Royal Green Nevresim Takımı

Canım çok güzel, güle güle kullannn:)) senin bi sürü minimal'in vaaaaarr:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…