- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 36
-
- Konu Sahibi duygu_onur
saç kurutma makinende nevresiminde çok güzel. sarevin o nevresimini nasıl o fiyata aldın diyicem ama çekin falan vardı heralde:)
Evet canım bedavaya geldi.Çok teşekkür ettimNevresim sana bedavaya gelmiş :) Güle güle kullan Duygu'cum.
Beğenmenize sevindim.Şu an evlilik hazırlıgı felan yok ben kendim öyle yavastan alıyorum.Daha söz bile yok :)tavana bayıldım.bide kalpli kaseciklerine güle güle kullan.evlilik hazırlığı mı var?
Daybuyday dan 9.99 tl ye aldıgım
Sarev Kaori Pamuk Saten Nevresim Takımım
Güle güle kullan canım buraya da yazayım ön sayfada da görmek isteriz oraya da ekle
Çok saol canım.
Ayy sabah sabah güldürdün beniNe kadar takip ediyorsun valla takdir ettim seni :))
hepsi cok güzeel canım güle güle kullan.. Çeyizler tamam olmuş nerdeyse sıra damatta o zaman :))
Anladım canım en iyisini yapıyorsun iş çok önemli çünkü.. Hayrlısı olsun hakkınızda.. kaç yaşındasın ki :))
Canım küçük değilim onu şakasına dedim ama kendimi çok büyük hissetmiyorum bir de her gören şaka yapıyorsun diyor yaşımı söyleyince :) 24 üme girecegım temmuzda.
iyi iyi en güzel yaşındasın acele etmeni gerektirecek bir şey yok.. Sen çeyizi düzmeye devam et hız kesmeden :)) sonrası gelir zaten..
Öyle yapıyorum canım bende.En azından nişan felan olana kadar çoğu işimi halledeyim de sonrası için harcarım paramı diyorum aileme de yük olmak istemiyorum.Allah herkese yardım etsin
Amin canım aminn.. En iyisini yapyorsn.. Bende nişanlıyım ama düğün tarihim belli değl çeyizi bitereyimde sonrasında paramı başka şeylerle değerlendireyim diye düşünüyorum bakalım artık hayırlısı...
Allah sana da yardım etsin canım.Her şey olur yavaş yavaş,sağlık olsun yeter ki
Canım çok güzel, güle güle kullannn:)) senin bi sürü minimal'in vaaaaarr:)