- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 36
-
- Konu Sahibi duygu_onur
bayıldım onlara evmanya güvenilir siteyse bende bir gözatayım
kuzum senın sarev cıceklı satenı begenmıstım yaa bı cekle 120 lıraya mal edıyorum sence alıyım mı bekleyım mi fıyatı uygun mudur
canım bırde bu coco cola kırmızı kasa ne oluyor bı anlatırmısın markafonı cekı verıyorda puanla falan alınıyormus ben bılemedım her zaman ki gibi
Kızlar bu arada sınavım iyi geçmedi yani bekledıgım gibi geçmedi diyelim.Özellikle türkçeden hiç emin olamadım.Mattan da boşlarım var bakalım kaç puan alacagım ama emegimin karşılıgını alamayacagım kesin.
Canım sağolsun diyorum ne yapayim başka(
Kızlar bugün 24 yaşıma girdim.
Aşkım bana bir buket kırmızı gül yollamış çok begendım içinde de notu var.
Yazışıyoruz zaten ama burada da mesajım olmazsa olmaz :)))
Nice yaşlara canım, mutlu, huzurlu, sağlıklı senelere :))) tüm sevdiklerinle beraber
Canımmm benim yeniden çoook teşekkür ederim.İnşallah hep birlikte sevdiklerimizle nice mutlu huzurlu seneler geçiririz.Düğün fotolarımıza,çocuklarımızın resimlerine baktıgımız günler de gelir.
Not:Kızlar bu arada biz Gülçinle tanıştık.Topikten ilk yüz yüze görüştüğüm kişi Gülçin oldu :)))
Hiç aklımıza foto çekmek gelmedi keşke foto çekilseydik hatıra olurdu bir daha kimbilir ne zaman yüzyüze geliriz :)
güle güle kullan taş bardak altlıklarına bayıldım
Çok güzelmiş duygucum. Çoook beğendimm
canım çok şekerler güle güle kullan
korkmazdan aldınızmı kaçırdım ben, forumda yazdım ama alamadım yine girer inşallah onlarda çok güzel kaşıklıkta çok cici geçmiş doğum gününde kutlu olsun canım şimdi görüyorum 24 yaş güzelliklerle gelsin
Markafoni den aldıklarım
Hepsi 26.87 tl ye geldi.Tepsiyi istiyordum çünkü istedigim gibi ayarlanabiliyor.Sadece onun fiyatına almıs oldum hatta daha da ucuzuna
Eki Görüntüle 467726 Eki Görüntüle 467728 Eki Görüntüle 467727