Duygu'nun Çeyizi :))

bayıldım onlara evmanya güvenilir siteyse bende bir gözatayım

Ben bir problem yaşamadım canım sende yaşamazsın diye düşünüyorum

Canım biraz geç cevap veriyorum kusurama bakma.120 tl pahalı değil ama daha uyguna da bulabilirsin bence çünkü daha cazip kampanyalar oluyor.
Kırmızı kasa kodunu sormuşsun;kutu cola açma halkalarında yazan şifreleri www.kirmizikasa.com da üyelik oluşturup oraya giriyorsun.Her kapak 3 puan ve 25 puan oldugunda markafoni çeki alabiliyorsun ama şu anlık kuponlar tükenmiş gözüküyor arada stoklara geliyor ama takip etmek lazım.

Kızlar bu arada sınavım iyi geçmedi yani bekledıgım gibi geçmedi diyelim.Özellikle türkçeden hiç emin olamadım.Mattan da boşlarım var bakalım kaç puan alacagım ama emegimin karşılıgını alamayacagım kesin.
Canım sağolsun diyorum ne yapayim başka (

Hiç üzülme canım benimki de aynı muallak yani uyku da tutmamıştı zaten napalım artıkın bekleyip göreceğiz ama umudum pek kalmadı :)

Kızlar bugün 24 yaşıma girdim.
Aşkım bana bir buket kırmızı gül yollamış çok begendım içinde de notu var.

Kızlar bugün 24 yaşıma girdim.
Aşkım bana bir buket kırmızı gül yollamış çok begendım içinde de notu var.

Yazışıyoruz zaten ama burada da mesajım olmazsa olmaz :)))

Nice yaşlara canım, mutlu, huzurlu, sağlıklı senelere :))) tüm sevdiklerinle beraber

Yazışıyoruz zaten ama burada da mesajım olmazsa olmaz :)))

Nice yaşlara canım, mutlu, huzurlu, sağlıklı senelere :))) tüm sevdiklerinle beraber

Canımmm benim yeniden çoook teşekkür ederim.İnşallah hep birlikte sevdiklerimizle nice mutlu huzurlu seneler geçiririz.Düğün fotolarımıza,çocuklarımızın resimlerine baktıgımız günler de gelir.

Not:Kızlar bu arada biz Gülçinle tanıştık.Topikten ilk yüz yüze görüştüğüm kişi Gülçin oldu :)))

Hiç aklımıza foto çekmek gelmedi keşke foto çekilseydik hatıra olurdu bir daha kimbilir ne zaman yüzyüze geliriz :)

Hiç aklımıza foto çekmek gelmedi keşke foto çekilseydik hatıra olurdu bir daha kimbilir ne zaman yüzyüze geliriz :)

Gerçekten yaa benimde hiç aklıma gelmedi.Telim fotograf cekmedigi için de olabilir :)) İnşallah yeniden görüşebiliriz.Başka Samsunlu arkadaşın yok mu evlenecek :))

canım çok şekerler güle güle kullan

korkmazdan aldınızmı kaçırdım ben, forumda yazdım ama alamadım yine girer inşallah onlarda çok güzel kaşıklıkta çok cici geçmiş doğum gününde kutlu olsun canım şimdi görüyorum 24 yaş güzelliklerle gelsin

Canım benim çoook teşekkür ederim tüm güzel dileklerin için.İnşallah yeni yaşlarımız hepimize güzellikler getirir.

Korkmaz tencereyi aldım canım çünkü istedigim bir şeydi ve bulamayacagım fiyattı diye düşünüyorum,Gülçinle ben aldık.Kendi sitesinde bile 90 tl ucuz bulunca kacırmadım.İnş yeniden girer Gizcim sen de alırsın

Markafoni den aldıklarım

Hepsi 26.87 tl ye geldi.Tepsiyi istiyordum çünkü istedigim gibi ayarlanabiliyor.Sadece onun fiyatına almıs oldum hatta daha da ucuzuna

canım güzel günlerde kullanalım kampanyayı nereden duydun canım sen iyikide söyledin söylemesen haberim olmucaktı

Teşekkür ederim canım.Duydum bir yerden hemen sizinle paylaştım.Sende aldıklarını güle güle kullan canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…