- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 36
-
- Konu Sahibi duygu_onur
kampanyanın uzaması ve beyaz nevresimin tekrardan var gözükmesi sayesinde dün bende aldım çok mutluyumburdaki çoğu kişi aynı nevresimden almış sanırım
Evet canım siteye ilk ben yüklemiştim birden baktım herkes almısHatta ben onu kampanya olmadan bir gün önce sormustum nasıl diye.Herkes güle güle kullansın umarım hepimiz memnun kalırız
inş memnun kalırız çünkü çok heveslenerek aldım:) iyiki sende kampanyadan almışsın bi gün önce96 tl bayılsaymışsın hiç hoş olmazdı
Yok canım o zamanda 40 tl indirim kullanacaktım ama 10 tl karım olmus oldu hem de kargo ücreti ödememiş oldum :))
duygucum bütün aldıkların çoook güzeller... Allah ağız tadıyla sevdiceğinle kullanmayı nasip etsin... sen bu işi biliyosun internetten çeyiz düzmenin piri oldun çıktındevamını bekliyoruz...
çok tatlılar renkli evin olacak mutlu günlerde kullan canım hepsini
Gule gule kullan canim benim siparisler yanlis cek kullanimindan dolayi iptal edildi galiba.
Kızlar saç kurutma makinemi aldım.Aslında aklımda başka remington vardı ama bunun yanındaki tuşa basınca kablosunu içine çekmesi çok hoşuma gitti çünkü upuzun kabloları hiç sevmiyorum.İndirimde görünce aldım.
Remington Easy Cord Saç Kurutma Makinem
Eki Görüntüle 436436
Çok güzel canım daybuyday den mi aldın?
Hayır canım mağazadan aldım daybuyday çekimi hala kullanmadım.Aşkım illa remington diyordu bunu gördük kablosu içine giriyor diye çok begendım aldım bende.99 tl cik :)) Ama 149tan indirime girmişti nette de her yere baktım bu fiyattan ucuzu yok morhipo evimisterde felan 169 tl
Rengine de bayıldım canım :)) Valla iyi almışsın o zaman güle güle kullanmak nasip olsun inşallah
güle güle kullan herşey çok güzel...