Duygu'nun Çeyizi :))

kampanyanın uzaması ve beyaz nevresimin tekrardan var gözükmesi sayesinde dün bende aldım çok mutluyum burdaki çoğu kişi aynı nevresimden almış sanırım

Evet canım siteye ilk ben yüklemiştim birden baktım herkes almıs Hatta ben onu kampanya olmadan bir gün önce sormustum nasıl diye.Herkes güle güle kullansın umarım hepimiz memnun kalırız

Evet canım siteye ilk ben yüklemiştim birden baktım herkes almıs Hatta ben onu kampanya olmadan bir gün önce sormustum nasıl diye.Herkes güle güle kullansın umarım hepimiz memnun kalırız

inş memnun kalırız çünkü çok heveslenerek aldım:) iyiki sende kampanyadan almışsın bi gün önce96 tl bayılsaymışsın hiç hoş olmazdı

duygucum bütün aldıkların çoook güzeller... Allah ağız tadıyla sevdiceğinle kullanmayı nasip etsin... sen bu işi biliyosun internetten çeyiz düzmenin piri oldun çıktın devamını bekliyoruz...

duygucum bütün aldıkların çoook güzeller... Allah ağız tadıyla sevdiceğinle kullanmayı nasip etsin... sen bu işi biliyosun internetten çeyiz düzmenin piri oldun çıktın devamını bekliyoruz...

Elifciğim canım benim çok teşekkür ederim ne yapalım bizde bu işin ustası olduk :)) Canım inşallah sende mutlu mesut düğünü yapıp sevdiğinle kullanırsın tüm aldıklarını.Bir an önce kavuşmanızı diliyorum

çok tatlılar renkli evin olacak mutlu günlerde kullan canım hepsini

İnşallah canım güzel bir evim olur dediğin gibi.Çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinn

Kızlar saç kurutma makinemi aldım.Aslında aklımda başka remington vardı ama bunun yanındaki tuşa basınca kablosunu içine çekmesi çok hoşuma gitti çünkü upuzun kabloları hiç sevmiyorum.İndirimde görünce aldım.
Remington Easy Cord Saç Kurutma Makinem

Son düzenleme:
Çok güzel canım daybuyday den mi aldın?

Hayır canım mağazadan aldım daybuyday çekimi hala kullanmadım.Aşkım illa remington diyordu bunu gördük kablosu içine giriyor diye çok begendım aldım bende.99 tl cik :)) Ama 149tan indirime girmişti nette de her yere baktım bu fiyattan ucuzu yok morhipo evimisterde felan 169 tl

Rengine de bayıldım canım :)) Valla iyi almışsın o zaman güle güle kullanmak nasip olsun inşallah

Daybuyday dan 9.99 tl ye aldıgım
Sarev Kaori Pamuk Saten Nevresim Takımım

Eklentiler

• $0472941_431.jpeg
    39,5 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
saç kurutma makinende nevresiminde çok güzel. sarevin o nevresimini nasıl o fiyata aldın diyicem ama çekin falan vardı heralde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…