• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygularımla oynamış.. Resmen dalga geçti benle..

Ne bu havalar sanki küçük dağları o yaratmış :D Bende 30-35 yaşlarında birisi sandım meğer 22 yaşındaymış. Bana birisi böyle konuşacak ayakkabımı çıkartır kafasına geçiririm. Sende de iyi sabır varmış onu orada parçalamamışsın.

Cocuk dogru soylemis ..
İki tatli lafa kanmayin oyle..
Daha 16 yasinda cocuksun
Ne olgunlugu?
Kendini yasitlarindan farkli gormek
Onlarin cocuk oldugunu dusunmek bile
Yetiyor senin ic dunyani anlamama :)
Vel hasil derslerine odaklan ve
Bu yasta kendinden buyuklerle gorusme
Niyetleri farkli olur anlamazsin bile.
Banada kizma,bunlar gercekler...

olgunum olgunum diyip durmurmuşsun... Kendi Yaşının getirdiği güzellikleri yaşa 16 yaşında bi bi çocuk ne kadar olgun olabilir ki ? olgun olmayı Özenti haline getirmişsin. Okuluna git arkadaşlarınla valeybol oyna basket bol oyna kızlarla sinemaya git Tiyatroya git kütüpaneye git. Kızlarla evde pijama partisi yap evde gülün oynayın dans edin. Ne dir bu olgunluk peşinde koşmalar özenmeler? Kendini Kasma Rahat ol Çocuk ol Olgunluk pekte sandığın gibi güzel bir şey değil. hayatın zorluklarını çetin şartlarını bilmeden hemen atılma. hayat senin sandığın toz pembe bir dünya değil.... Masum bir Çocuk Olgun bir kadından bence daha değerlidir. Git hayatını yaşa çocukluğunu yaşa cıvıl cıvıl rengarenk ol. Erkek arkadaş Senin için Çok Erken.

Güzelim olgun sayilmazsin o yasta, niye biliyormusun?
Cünki nekadar zeki olursan ol, tecrüben yok. Hayat hakkinda bildiklerin 16 yildan ibaret, onunda cogu cocukluk zamani unutmus gitmissindir veya anlamamisindir cogu seyi. Simdi tecrübeye yapa yapa sen bir gün o cok istedigin olgunluga varacaksin.
Bosver olgun olma simdi, biraz gencligini yasa, erkeklere hak ettiginden daha cok yer verme hayatinda. Biraz kendini begenmis ol, böyle kolayca seni iki laflariyla kandiramasinlar.

Fransizca lafiyla alakalida aklima su geldi, bazi filmlerde lafi gecer, fransiz öpücügü iste dille öpüsmek veya fransizlar gibi sevismek (normal birlesmekten farkli, simdi yazmayim ne oldugunu 18+ cünki), resmen dalga gecmis senle yani, üstelik birde biraz senin o yolda birini oldugunu ima etmis sanki. Belkide ben yanlis düsünüyorum, ama yinede ondan uzak dur derim.
KEndi iyiligin icin.

Son düzenleme:
karşındaki kompleksli biriymiş. kendi karaktersizliğini sana yükleyerek hafiflemeye çalışmış belli ki.

Allah'a havale et... gün gelir devran döner.

kızlar ya hıc 16 yasında olmadık sankı hıc uzulmedık kandırılmadk ustune gtmeyın bu kadar kızın karsısındakı hayvansa kızcagızın sucu ne oda zamanla ogrenecek herseyı

kendinide yedekleyen biri çıkar karşısına o zamanda onun ağzı açık kalır belki seni anlar diyeceğim ama bu tür insanların bu algıya sahip olduğunuda düşünmüyorum. o kadar sinirlendimki. bu kadar basite indirgeniyor artık herşey çok yazık çok! nefret ediyorum insanların duygularıyla bu kadar rahat oynayabilen insanlardan. hiç seslenme ona söyleyeceğin sözlere yazık kelimelere yazık değmez. tecrübe kazandın işte.. bundan sonra Allah karşımıza düzgün insanları çıkarır inş.

Son düzenleme:
Çok üzücü bir durum kimin ne yapacağını insan kestiremiyor en iyisi doğru bulduğınız büyük balık gelene kadar karşı cinsten uzak durmak.
Yıllar önce benim de başıma gelmişti aramızda 20 yaş vardı kendi peşime düştü dindardı bide sonra soğuk davrandı sanki ben onun peşindeymişim gibi sözler söyledi çok beddua etmiştim o günden bu yana erkeklerle daha mesafeliyim....

o bunları söylerken sen öyle oturdun mu karşısında? :53:
su alıp dökseydin yüzüne belki kendine gelirdi.

Amaan takılma hiç boşver. Arkadaş yeterli olgunluğa sahip olsa 16 yaşındaki senle -kaba bir tabir olucak ama- yaş eğitim vs üzerinden sidik yarıştırıp ego tatmini yapmak yerine yaşıtlarıyla takılırdı. 5 yaş çok büyük bir fark değil 20li yaşlardaki insanlarla ortak paydan olamaz anlaşamazsın anlamında söylemiyorum bunu kesinlikle buarada, ama o saçma sapan bir insanmış belli ki.

Sadece bir tavsiye olarak daha ortada birşey yokken, flört aşamasında evlilik lafı açan insanlara pek güvenme, ciddiye alma bence. Gerçek olgunluğa sahip insanlar böyle hayati kararların lafını görür görmez yapmazlar. Bir de çok emin olduğum birşey var ki kısa zaman içerisinde tekrar seninle iletişime geçicek o arkadaş. Hiç yeniden görüşeyim, arkadaş kalalaım ya da intikam alayım vs. moduna girme. Sadece iletişime geçme, mesajlarına vs. laf sokma amaçlı dahi cevap verme.

Evet benle henüz iletişime geçmedi ama arayıp mesaj atabileceğini düşünüyorum ama artık görüşmek falan istemiyorum.

aşağılık kompleksi var başkalarıyla dalga geçip ezilmiş egosunu tatmin ediyor sanırım zamanın birileri bi yerlerini fena tekmelemiş onun. öylesine küfretsen memnun olur ne güzel kızdırdım bunu diye.asla muhatap olma yokmuş gibi davran zaten başklarını aşalayıp kendisini yüceltenlerden kaçacaksın kafana da fazla takma bi tecrübe olarak düşün aç eğlenceli şarkılar dans et iyi ki kurtuldum böyle bi sosyopattan diye.

evet bugün öyle yaptım kafa dağıtmak için biraz :))

Ner kadar sakin konuşmuşssunuz, ben olsam ilk dalgasını anladığım da tepki verirdim..
Ama edepli davranan siz olmuşssunuz. O da kendi halinde edebini, terbiyesizliğini ve aşağılık kompleksli bir varlık olduğunu açıkca göstermiş..

Ay ne asalak bir tipmiş yaa.. İstemiyordu da soğutmak mı istedi acaba?

soğuk kanlı davranmaya çalıştım.. büyük ihtimal öyle yaptı istemediği açık açık ortada..

bi tokat atmadan gitmezdim hatta yerinde olsam baya baya orda döverdim :) kaybetcek neyim var ki zaten pisliğin teki ama tabi sende ii yapmıssın hiç arama sorma konusma ne hali varsa görsün

cesaret edemedim rezillik çıksın da istemedim..

:19: sanki onun yaşı çOk büyük.. ergen delikanlı ayaklarına girmiş akLı sıra... 15 20 yaş arası kızları çok güzel kandırırlar Canım o yüzden bu yaslarda olcaksan kendi yaşlarınla ol ki ben olmaman taraftarıyım.. hayallerin var sonuçta önce onları gerçekleştir sonra zaten erkek arkadasın olur enazından çevrenden oLur ... ßence arayıp sorma saKın.. sadece fransızca kursuna git okumak istediğin bölümü oku ve dünya ufak umarımm seninle karsı karsıya geLir bu süre zarfında.! ağlayıp üzme kendini üzülücekse o üzüLsün Allah ından buLsun salla gitSin. Daha bunlar gibi neler duyup görücekSin. bunlarda bi hayat tecrübesi olucak sana

kendini 30 yaşında falan sanıyor sanırım :19:

hakkaten ha 91 doğumlu amma da böyyükmüş :D

gerçekten sakinliğine hayran kaldım çok akıllı bir kızsın sen. dengin değilmiş demek ki, hiç takma kafana.. günümüzde 16 yaş küçük bir yaş değil kesinlikle ama ergenlikten çıkma yaşı da 26 :) henüz çıkamamış ergen triplerinden abi belli :27:

bu arada nickin çok iyi ya :) gördüğüm an havuç rendesi salatası geldi aklıma :D

teşekkür ederim :)

ne muhattap oluyoesun şu salakla sen de ne diye orayı terkedip gitmedin kim ki bu yani sana ablan var mı diyerek de sapkınlığını ortaya dökmüş arama bir daha erkek mi kalmadı şu dünyada. hem kendi yaşıtlarınla flört et ne bu böyle salak tiplerle uğraşıyorsun

aynen şu sıralar flört falan düşünmüyorum zamanı var her şeyin onu anladım...

Öncelikle senin adına çok üzüldüğümü ve sinirlendiğimi belirtmek isterim arkadaşım. Ben senin yerinde olsam hiç bir şekilde artık muhattap olmam telefondan engellerim hatta hattımı değiştiririm. Yolda falanda karşılaşacak olsam yolumu değiştiririm. Olan olmuş artık kendini üzme. Öyle basit insanların basit düşünceleri için kendini üzmeye değmez. Senin burda tek hatan o sana hakaret ederken senin oturup onu dinlemen bence. Ama olsun artık onu ve onun kötü düşüncelerini sil aklından.

kendisini aklımdan da telefonumdan da sildim umarım bir daha böyle bir şeyle karşılaşmam.

sen kaçsın o kaç?

ben 16,5 o 22 daha önce yazmıştım.

terbıyesız pıslık !!!
kendıne rahat rahat yatıp kalkacagı surtecegı bırını bulmustur kesın
Allah cezasını versın hepsının
bnımde senın yasında bı sevgılım vardı bnı guzel sozler soyleyerek kendıne baglamıstı
sonra da bn senınle yatmak ıstıyorum demıstı ıstemeyınce de sen benı sevmıyorsunkı zaten demıstı
hepsı aynı bunların hepsııııı
:47:

aynen öyle. sürtsün bakalım..
ben yine ucuz kurtulmusum işi o noktaya kadar getirmedi allahtan.

Ne bu havalar sanki küçük dağları o yaratmış :D Bende 30-35 yaşlarında birisi sandım meğer 22 yaşındaymış. Bana birisi böyle konuşacak ayakkabımı çıkartır kafasına geçiririm. Sende de iyi sabır varmış onu orada parçalamamışsın.

istesem parçalardım. cesaret edemedim malesef. :50:

Cocuk dogru soylemis ..
İki tatli lafa kanmayin oyle..
Daha 16 yasinda cocuksun
Ne olgunlugu?
Kendini yasitlarindan farkli gormek
Onlarin cocuk oldugunu dusunmek bile
Yetiyor senin ic dunyani anlamama :)
Vel hasil derslerine odaklan ve
Bu yasta kendinden buyuklerle gorusme
Niyetleri farkli olur anlamazsin bile.
Banada kizma,bunlar gercekler...

kızmıyorum neden kızayım :)
ders oldu bana iştee..
artık derslerime daha fazla odaklanıcam ve erkeklerin her tatlı sözüne güvenmcem :)

Güzelim olgun sayilmazsin o yasta, niye biliyormusun?
Cünki nekadar zeki olursan ol, tecrüben yok. Hayat hakkinda bildiklerin 16 yildan ibaret, onunda cogu cocukluk zamani unutmus gitmissindir veya anlamamisindir cogu seyi. Simdi tecrübeye yapa yapa sen bir gün o cok istedigin olgunluga varacaksin.
Bosver olgun olma simdi, biraz gencligini yasa, erkeklere hak ettiginden daha cok yer verme hayatinda. Biraz kendini begenmis ol, böyle kolayca seni iki laflariyla kandiramasinlar.

Fransizca lafiyla alakalida aklima su geldi, bazi filmlerde lafi gecer, fransiz öpücügü iste dille öpüsmek veya fransizlar gibi sevismek (normal birlesmekten farkli, simdi yazmayim ne oldugunu 18+ cünki), resmen dalga gecmis senle yani, üstelik birde biraz senin o yolda birini oldugunu ima etmis sanki. Belkide ben yanlis düsünüyorum, ama yinede ondan uzak dur derim.
KEndi iyiligin icin.

16 yasında birisi ne kadar olgun olabilirse işte.. ben de öyleyim.
fransızcaya gelince onu ima edebileceğini hiç düşünmedim etmiş de olabılır her şey beklenir.

----------

yorumlar için tekrar teşekkürler kızlar. :31:

bence o seninle başka şeyler yapabilmeyi amaçlamış,olmayınca da daha çocuksun bilmem ne deyip güya sinirini senden çıkarıyor.çok açık.aslında diyeceksinki,bu çocuğu kandırırm nasılsa diye düşündün heralde ama başaramayınca sinirlerin bozuldu galiba.

kızma ama bence de daha çocuk sayılırsın.16 nedir ki yaş olarak daha liseye gidiyorsun?maalesef ki insan o yaşlarda kendini büyümüş zannediyor.üniversiteye giden bir erkeğin de liseye giden bir kıza ciddi anlamda bakabileceğini düşünmem.belki farklı düşünceleri vardı bilemicem.ben de 23 yaşındayım şuan ve üniversiteye gidiyorum.üniversitedeki erkeklerin liseye giden bir kızdan hoşlanabileceklerini düşünemiyorum dahi.seninki deneyimsizlikten ve insanları tanıyamamaktan olmuş maalesef.belli bir yaşa gelene kadar bu erkek arkadaş konuları pek düşünmemelisin özellikle kendinden büyüklerle.tabi ki suçlu sensin demiyorum ama etrafta maalesef böyle kötü karakterli insanlar var ve sen de dikkat etmek zorundasın canım:)

keşke canım o gün en azından telefondan arasaydın bağırıp çağırsaydın veya karşısına çıkıp bunları söylebilirdin en azından içinde kalmazdı rahatlardın ama neyse zaman geçmiş artık ama Allah hepimizi böyle insanlardan korusun

Konuyu okurken seni 20li onuda 30lu yaşlarda sanmıştım. Karşındakide çocukmuş meğer :9:
Erkekler çook geç olgunlaşıyor malesef. Hiç arkana bile bakma derim.

Inanamiyorum su an !
Ben de aranizda 10 yas falan var sanmistim
17 ve 22 cok da fazla degil
Aslinda onceden bu rakamii cok bulurdum ama erkeklerin -ozellikle de bu vakadakinin- beyin gelisimi ortada
Yasim 17 ve seni cok iyi anliyorum
Kullanilmis hissetmek

Terbiyesizlige bakin ya su an gercekten cok sinirlendim
Veletmis yok yedekmis
Sen veletsen o ne oluyor acaba?
Bir kere henuz duygusal caglarda olan bir genc kizla nasil konusulacagini bilmiyor!
Ya da belki biliyor ama kalbini kirmak istemis
Boyleleri icin cok guzel sozlerimiz var ama soylemeyecegim

Bir de gecen internette okumustum;

+Adin ne?
-Erkek
+Aaa cok degisik anlami ne?
-Yeryuzune dusen ilk odun tanesi

Sanirim bu duruma cok uyuyor :)

canım benim o kadar küçük o kadar toysunki daha, nasıl güzel günler var önünde. kimsenin sana daha bu yaşta acı çektirmesine izin verme, ömrün boyunca neler göreceksin, çocukluğunun masumluğunun tadını çıkart kimseninde bunu bozmasına izin verme bence, erkenden de büyümeye çalışma elinde sonunda büyüceksin en güzel yaşların bunlar senin :1:
gez toz eğlen
okulunu ihmal etme,
elinde sonunda erkek arkadaşların olucak
sen önce bi kendini sağlama al
bir daha da asla bu yaşadıklarını göz ardı etme, asla hiç bir erkeğe tam anlamıyla güvenme aklında hep bir soru işareti olsun
erkeklerin çoğu penis kafalıdır kadın olsun yeterki gerisi önemli değil
kimseye kendini böyle aşağılatma bi daha niyetini anlar anlamaz ağzına geleni verki ne kadar pislik olduğunu anlasın
sen kendini ne kadar değerli kılarsan etrafındakilerde o kadar değer verir, ama gerçekten değerini bil ve sürekli üzerine birşeyler ekle boş boş gezen boş beyinli erkek delisi kızlardan uzak dur
kardeşim yaşındasın kırılma bana nolur seni nasıl kollarımın arsına alıp koruyup kollayasım geldi anlatamam allah annelerimize babalarımıza sabır versin onlar kim bilir nasıl hissediyorlar
kendini koru kolla canım, daha neler görüp geçireceksin kim bilir hayat çok değişmiş ne yazıkki şimdiki gençler çokdaha farklı yaşıyorlar herşeyi

Back