• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygularımla oynamış.. Resmen dalga geçti benle..

Amaan takılma hiç boşver. Arkadaş yeterli olgunluğa sahip olsa 16 yaşındaki senle -kaba bir tabir olucak ama- yaş eğitim vs üzerinden sidik yarıştırıp ego tatmini yapmak yerine yaşıtlarıyla takılırdı. 5 yaş çok büyük bir fark değil 20li yaşlardaki insanlarla ortak paydan olamaz anlaşamazsın anlamında söylemiyorum bunu kesinlikle buarada, ama o saçma sapan bir insanmış belli ki.

Sadece bir tavsiye olarak daha ortada birşey yokken, flört aşamasında evlilik lafı açan insanlara pek güvenme, ciddiye alma bence. Gerçek olgunluğa sahip insanlar böyle hayati kararların lafını görür görmez yapmazlar. Bir de çok emin olduğum birşey var ki kısa zaman içerisinde tekrar seninle iletişime geçicek o arkadaş. Hiç yeniden görüşeyim, arkadaş kalalaım ya da intikam alayım vs. moduna girme. Sadece iletişime geçme, mesajlarına vs. laf sokma amaçlı dahi cevap verme.

aşağılık kompleksi var başkalarıyla dalga geçip ezilmiş egosunu tatmin ediyor sanırım zamanın birileri bi yerlerini fena tekmelemiş onun. öylesine küfretsen memnun olur ne güzel kızdırdım bunu diye.asla muhatap olma yokmuş gibi davran zaten başklarını aşalayıp kendisini yüceltenlerden kaçacaksın kafana da fazla takma bi tecrübe olarak düşün aç eğlenceli şarkılar dans et iyi ki kurtuldum böyle bi sosyopattan diye.

adam bildigin kendine dalga grçicek birini arıyoöuştu bulmuş..bu adam seni bi gram bile sevmemiş senin yapacagın tek şey arkana bakmadan uzaklaşmak heryerden sil ne yaparsA YAPSIN

Ner kadar sakin konuşmuşssunuz, ben olsam ilk dalgasını anladığım da tepki verirdim..
Ama edepli davranan siz olmuşssunuz. O da kendi halinde edebini, terbiyesizliğini ve aşağılık kompleksli bir varlık olduğunu açıkca göstermiş..

Ay ne asalak bir tipmiş yaa.. İstemiyordu da soğutmak mı istedi acaba?

bi tokat atmadan gitmezdim hatta yerinde olsam baya baya orda döverdim :) kaybetcek neyim var ki zaten pisliğin teki ama tabi sende ii yapmıssın hiç arama sorma konusma ne hali varsa görsün

kızlar içimi dökmek istiyorum, çok kötü hissediyorum şu anda. :(

kızlar önce şunu söyleyim ben yaşıma göre biraz olgun davranıyorum ve kendi yaşıtlarım çocuk gibi geliyor bana yani tavır ve davranış olarak. neyse ben geçen sene biriyle tanışmıştım o nisan aylarında. benden yaşça büyüktü biraz. o zamanlar çok samimi değildik merhaba naber gibi konusuyorduk. sonra işte biraz samimileşmeye başladık ve en sonunda 1,5 ay önce sevgili olduk..

o zamanlar yani çıkmadan önce sürekli kur yapıyodu resmen, "annemi babamı alıp seni istemeye gelicez" "bu zamanda böyle kız zor bulunur" gibisinden. ki ben yeni tanıştıklarıma biraz soğuk davranan ve bu tür konuşmalardan çok hoşlanmayan birisi olarak kendini bana nasıl hoşlandırmayı başardı anlamadım. genel olarak iyi birisiydi ama ara sıra böyle konuşmaları olurdu.

günlerimiz öyle güzel geçiyordu işte. ta ki 2 gün öncesine kadar.. bana çok soğuk davranmaya başladı, çok değişti. başka biri gelmiş gibiydi sanki.. sürekli konuştuklarımı dalgaya almalar, ben bir şey anlatırken dinlememeler vs.vs. bir derdin mi var diyorum yok. canın bir şeye mi sıkıldı diyorum yok. en sonunda bugün dayanamadım oturup konuştum senin derdin ne neden bana kötü davranıyorsun, ben sana ne yaptım? gibi sözler söyledim. cevabı duyunca resmen :53: böyle oldum..

"senin gibi veletlerle mi ugrasıcam be yeter artık" dedi. ama ben velet denilecek yaşı çoktan geçtim zaten o yaşı geçmeme rağmen yaşıma göre davranışlarım gayet olgun. "tanıştıgımızda yaşımı bilmiyor muydun? biliyordun. 'böyle kız zor bulunur istemeye gelicez' derken yaşımı bilmiyor muydun? biliyordun. ee şimdi ne değişti?" dedim cevap yook sustu kaldı öyle. bi süre sessizlik oldu.

daha sonra konuyla alakasız bi soru sordu. "ablan yok mu senin?" yok dedim. "tühh keşke olsaymış" dedi. ima etmek istediği şey zaten belli. "sen benden yaş olarak küçüksün ben sana bakmam sana değil kardeşine." aynen bunu ima etmek istedi. söyleyiş şeklinden ve ablamın olmadıgını zaten bilmesinden belli zaten.

sonra ne olacaksın büyüyünce dedi aşağılayıcı bi tavırla. ben de psikolog olmak hayalim o yüzden öyle dedim gülmeye başladı birden. neden gülüyorsun diyorum hala gülüyor. :50:

fransızca ne güzel bir dil değil mi dedi. (fransızca öğrenmek istediğimi biliyor) ben de evet diyorum onaylıyorum. benim yaşıma gel kursunu alırsın diyor. istesem şimdi de alırım seni ilgilendirmez dedim yine güldü. niye böyle yaptı anlamadım :50:

böyle alakasız saçma sorular sorup durmaya devam etti bir süre cevap verince de aşağılamaya..

en sonunda dayanamayıp "kendine çeki düzen vereceksen ver. tavırların 10 yaşında çocuk gibi. beni senden küçüğüm diye aşağılıyorsun dalga geçiyorsun ama durum tam tersi gibi." dedim. hiç umrunda bile olmadı küçük bey'in. sırıtmaya devam edip "şimdiden sonra çocuk avutamam ben senin triplerini çekecek halim yok (:53: böyle oldum. günerdir trip atan o) beğenmiyorsan çeker gidersin. git de zaten. o zamanlar sevgilim olmadığı için seni buldum. yedekteydin yani sen ve öyle kalacaksın. seni sevdiğimi mi sandın? 2 güzel lafı duyunca erirsiniz zaten. ne halin varsa gör şimdi bıktım senden."

normalde kendimi ezdirmem asla ama bu laflar karşısında neye uğradığımı şaşırdım. başımdan kaynar sular döküldü resmen.. bütün yaptıklarına göz yummaya çalıştım belki derdi vardır canı sıkkındır falan diye ama o beni oyuncağı gibi görmüş. resmen dalga geçti benle ya. çekip gittim eve. odaya kapandım saatlerce ağladım.

ilk defa birisi bana bu kadar ağır konuştu. yedekteydin sen ne demektir ya. :( çok kırıldım, bozuldum ve sinirliyim.. şeytan diyor ki ara şimdi ağzına geleni say kapat telefonu. bunu hak edecek ne yaptım ben ya kandırmış resmen. salak gibi nasıl inandım ona ya :( ama inanın ilk defa böyle bu kadar iyi davranan ve iltifat eden insan tanımıştım ve benim yerimde kim olsa inanırdı. oysa adinin tekiymiş..

off napıcam ben ya arayıp, bağırıp çağırmak, ağzıma geleni saymak istiyorum ya.. :43:

kızlar içimi dökmeyi çok istiyordum okuduğunuz için sağolun bir de önerileriniz var mı napıyım ben şimdi bu herife? yok gösterin lütfen.. siz olsanız napardınız?

:19: sanki onun yaşı çOk büyük.. ergen delikanlı ayaklarına girmiş akLı sıra... 15 20 yaş arası kızları çok güzel kandırırlar Canım o yüzden bu yaslarda olcaksan kendi yaşlarınla ol ki ben olmaman taraftarıyım.. hayallerin var sonuçta önce onları gerçekleştir sonra zaten erkek arkadasın olur enazından çevrenden oLur ... ßence arayıp sorma saKın.. sadece fransızca kursuna git okumak istediğin bölümü oku ve dünya ufak umarımm seninle karsı karsıya geLir bu süre zarfında.! ağlayıp üzme kendini üzülücekse o üzüLsün Allah ından buLsun salla gitSin. Daha bunlar gibi neler duyup görücekSin. bunlarda bi hayat tecrübesi olucak sana

şanslısın ki kafanda soru işareti bırakmamış bitirirken :)

normalde olsa yaşın çok küçük derdim ama kardeşim de 18 yaşında ve benim birçok yaşıtıma taş çıkartıyor. kendi yaşıtları çocuk, büyükler de şimdilik oynuyor o yüzden uygun bir yaşa gelmeyi bekliyor sen de öyle yap canım. okul hayatına yoğunlaş :)

Ego sorunu yaşıyor eleman zannımca. Ben senin yerinde olsam biraz dinler daha sonra '' bitti mi '' der çeker giderdim. Bir daha da muhatap olma kendini küçük düşürürsün canım ki sende görüşmeyi düşünmüyorsundur zaten. 22 yaş da çok büyük bir yaş değil hani bildiğin 91 doğumlu.. nasıl bir psikolojiye büründüyse kendini 30 falan sandı herhalde. neyse işte arama da sakın '' onun senin için ne kadar önemsiz bir insan olduğunu ve söylediklerinin zerre kadar umrunda olmadığını,hiç bir şekilde de üzülmediğini '' hissettir ki kudursun :82:

Ego sorunu yaşıyor eleman zannımca. Ben senin yerinde olsam biraz dinler daha sonra '' bitti mi '' der çeker giderdim. Bir daha da muhatap olma kendini küçük düşürürsün canım ki sende görüşmeyi düşünmüyorsundur zaten. 22 yaş da çok büyük bir yaş değil hani bildiğin 91 doğumlu.. nasıl bir psikolojiye büründüyse kendini 30 falan sandı herhalde. neyse işte arama da sakın '' onun senin için ne kadar önemsiz bir insan olduğunu ve söylediklerinin zerre kadar umrunda olmadığını,hiç bir şekilde de üzülmediğini '' hissettir ki kudursun :82:

hakkaten ha 91 doğumlu amma da böyyükmüş :D

gerçekten sakinliğine hayran kaldım çok akıllı bir kızsın sen. dengin değilmiş demek ki, hiç takma kafana.. günümüzde 16 yaş küçük bir yaş değil kesinlikle ama ergenlikten çıkma yaşı da 26 :) henüz çıkamamış ergen triplerinden abi belli :27:

bu arada nickin çok iyi ya :) gördüğüm an havuç rendesi salatası geldi aklıma :D

Son düzenleme:
Kendi iki yüzlülüğünü ve şerefsizliğini erkenden göstermesi iyi olmuş.
Bence bi daha asla konuşma cevap verme ve Allah'a havale et inan o ne yapacağını bizden çok daha iyi biliyor. O herifin de yaptığı yanına kalmaz.

ne muhattap oluyoesun şu salakla sen de ne diye orayı terkedip gitmedin kim ki bu yani sana ablan var mı diyerek de sapkınlığını ortaya dökmüş arama bir daha erkek mi kalmadı şu dünyada. hem kendi yaşıtlarınla flört et ne bu böyle salak tiplerle uğraşıyorsun

kızlar içimi dökmek istiyorum, çok kötü hissediyorum şu anda. :(

kızlar önce şunu söyleyim ben yaşıma göre biraz olgun davranıyorum ve kendi yaşıtlarım çocuk gibi geliyor bana yani tavır ve davranış olarak. neyse ben geçen sene biriyle tanışmıştım o nisan aylarında. benden yaşça büyüktü biraz. o zamanlar çok samimi değildik merhaba naber gibi konusuyorduk. sonra işte biraz samimileşmeye başladık ve en sonunda 1,5 ay önce sevgili olduk..

o zamanlar yani çıkmadan önce sürekli kur yapıyodu resmen, "annemi babamı alıp seni istemeye gelicez" "bu zamanda böyle kız zor bulunur" gibisinden. ki ben yeni tanıştıklarıma biraz soğuk davranan ve bu tür konuşmalardan çok hoşlanmayan birisi olarak kendini bana nasıl hoşlandırmayı başardı anlamadım. genel olarak iyi birisiydi ama ara sıra böyle konuşmaları olurdu.

günlerimiz öyle güzel geçiyordu işte. ta ki 2 gün öncesine kadar.. bana çok soğuk davranmaya başladı, çok değişti. başka biri gelmiş gibiydi sanki.. sürekli konuştuklarımı dalgaya almalar, ben bir şey anlatırken dinlememeler vs.vs. bir derdin mi var diyorum yok. canın bir şeye mi sıkıldı diyorum yok. en sonunda bugün dayanamadım oturup konuştum senin derdin ne neden bana kötü davranıyorsun, ben sana ne yaptım? gibi sözler söyledim. cevabı duyunca resmen :53: böyle oldum..

"senin gibi veletlerle mi ugrasıcam be yeter artık" dedi. ama ben velet denilecek yaşı çoktan geçtim zaten o yaşı geçmeme rağmen yaşıma göre davranışlarım gayet olgun. "tanıştıgımızda yaşımı bilmiyor muydun? biliyordun. 'böyle kız zor bulunur istemeye gelicez' derken yaşımı bilmiyor muydun? biliyordun. ee şimdi ne değişti?" dedim cevap yook sustu kaldı öyle. bi süre sessizlik oldu.

daha sonra konuyla alakasız bi soru sordu. "ablan yok mu senin?" yok dedim. "tühh keşke olsaymış" dedi. ima etmek istediği şey zaten belli. "sen benden yaş olarak küçüksün ben sana bakmam sana değil kardeşine." aynen bunu ima etmek istedi. söyleyiş şeklinden ve ablamın olmadıgını zaten bilmesinden belli zaten.

sonra ne olacaksın büyüyünce dedi aşağılayıcı bi tavırla. ben de psikolog olmak hayalim o yüzden öyle dedim gülmeye başladı birden. neden gülüyorsun diyorum hala gülüyor. :50:

fransızca ne güzel bir dil değil mi dedi. (fransızca öğrenmek istediğimi biliyor) ben de evet diyorum onaylıyorum. benim yaşıma gel kursunu alırsın diyor. istesem şimdi de alırım seni ilgilendirmez dedim yine güldü. niye böyle yaptı anlamadım :50:

böyle alakasız saçma sorular sorup durmaya devam etti bir süre cevap verince de aşağılamaya..

en sonunda dayanamayıp "kendine çeki düzen vereceksen ver. tavırların 10 yaşında çocuk gibi. beni senden küçüğüm diye aşağılıyorsun dalga geçiyorsun ama durum tam tersi gibi." dedim. hiç umrunda bile olmadı küçük bey'in. sırıtmaya devam edip "şimdiden sonra çocuk avutamam ben senin triplerini çekecek halim yok (:53: böyle oldum. günerdir trip atan o) beğenmiyorsan çeker gidersin. git de zaten. o zamanlar sevgilim olmadığı için seni buldum. yedekteydin yani sen ve öyle kalacaksın. seni sevdiğimi mi sandın? 2 güzel lafı duyunca erirsiniz zaten. ne halin varsa gör şimdi bıktım senden."

normalde kendimi ezdirmem asla ama bu laflar karşısında neye uğradığımı şaşırdım. başımdan kaynar sular döküldü resmen.. bütün yaptıklarına göz yummaya çalıştım belki derdi vardır canı sıkkındır falan diye ama o beni oyuncağı gibi görmüş. resmen dalga geçti benle ya. çekip gittim eve. odaya kapandım saatlerce ağladım.

ilk defa birisi bana bu kadar ağır konuştu. yedekteydin sen ne demektir ya. :( çok kırıldım, bozuldum ve sinirliyim.. şeytan diyor ki ara şimdi ağzına geleni say kapat telefonu. bunu hak edecek ne yaptım ben ya kandırmış resmen. salak gibi nasıl inandım ona ya :( ama inanın ilk defa böyle bu kadar iyi davranan ve iltifat eden insan tanımıştım ve benim yerimde kim olsa inanırdı. oysa adinin tekiymiş..

off napıcam ben ya arayıp, bağırıp çağırmak, ağzıma geleni saymak istiyorum ya.. :43:

kızlar içimi dökmeyi çok istiyordum okuduğunuz için sağolun bir de önerileriniz var mı napıyım ben şimdi bu herife? yok gösterin lütfen.. siz olsanız napardınız?

Öncelikle senin adına çok üzüldüğümü ve sinirlendiğimi belirtmek isterim arkadaşım. Ben senin yerinde olsam hiç bir şekilde artık muhattap olmam telefondan engellerim hatta hattımı değiştiririm. Yolda falanda karşılaşacak olsam yolumu değiştiririm. Olan olmuş artık kendini üzme. Öyle basit insanların basit düşünceleri için kendini üzmeye değmez. Senin burda tek hatan o sana hakaret ederken senin oturup onu dinlemen bence. Ama olsun artık onu ve onun kötü düşüncelerini sil aklından.

Tam 22 yaşa uygun erkek kaprisi, boşver ana okulundan mezun olmasına daha çok var =)

Allah başka dert vermesin be güzel kızım, düşünme bunları, bazılarının boyu büyüyor ama aklı büyümüyor.

Bir kaç ay sonra bunları düşündüğünde iyi ki böyle olmuş diyeceksin, yoluna bak sen, Allah'a havale ....

terbıyesız pıslık !!!
kendıne rahat rahat yatıp kalkacagı surtecegı bırını bulmustur kesın
Allah cezasını versın hepsının
bnımde senın yasında bı sevgılım vardı bnı guzel sozler soyleyerek kendıne baglamıstı
sonra da bn senınle yatmak ıstıyorum demıstı ıstemeyınce de sen benı sevmıyorsunkı zaten demıstı
hepsı aynı bunların hepsııııı
:47:

bi tokat atmadan gitmezdim hatta yerinde olsam baya baya orda döverdim :) kaybetcek neyim var ki zaten pisliğin teki ama tabi sende ii yapmıssın hiç arama sorma konusma ne hali varsa görsün
o yastayken o kadar cesaretlı olamıyorsun be canım ... o da ogrenecek artık hayatı ...ama bn olsam yapıstırırdım kesın sınırlerıme hakım olamazdım

Bende 22 yaşındayım ama hala çok başındayım yolumun
Neymiş onda ki iş adamı olmuş, 5 dil bilen ceo tavırları
Zeka seviyesini göstermiş işte:51:

Back