Duygularıma Ne Oluyor Anlayamıyorum

hmm acaba işi olmadan çıkmak mı istemiyrlar ailenin karşısına?

hiç konuşmuyor musunuz ne olacak bizim bu halimiz diye? ne diyor?
Konuşuyorum ama lafı açınca gardını alıyor hemen, suçlama yapmıyorum halbuki. Bide rahat bir yerden olduğu için bizim orda bu kadar acele edilmez büyükler çok karışmaz bu işlere diyor. Ben de iyice sinir oluyorum.

Öncelikle iş bulması lazım. Sonra yüzüğünü alır ailesiyle gelir. Ayrıca erkek adım atmıyorsa ailesi ne yapabilir ki?
Sevgilinizle konuşun ama baskı yapmadan

ben ilişkinin geleceğini pek göremedim açıkçası. hem çekici bulmuyorum diyorsun hem evlilik diyorsun.

bence evlilik yoluna girmeyin henüz. aranızdaki soğukluğu, monotonluğu çözmeye çalışın.

düşüncelerini söyle erkek arkadaşına.

evlilik de monotonluk falan her şey daha artacaktır.

Çekici bulmuyorum değil şimdiye kadar çekici buluyordum ama bu aralar biraz bıraktı kendini. Bir de üstüme çok düşmesi canımı sıkıyor, sürekli öpüş koklaş olamaz insan. Ben uzak durdukça o bana yanaşıyor öyle olunca da ben iyice sinir oluyorum.
Biraz monotonluk var, hiç sürpriz falan uğraşmadığı için. Ben de bıraktım artık hep benim mi düşünmem gerek diye.
Benim korkum onun türkiyede iş bulma durunu sadece yoksa diğer şeylerivaşarız çünkü çok zot olayları beraber atlattık şimdiye kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…