- 16 Nisan 2017
- 1.785
- 1.532
- 133
Annem yılda 1 kez badana yaptırmasına rağmen bayram temizliği zamanı gelince silerdi.
Ben hiç silmedim.
Banyo komple fayans,onu yıkatıyorum,mutfağın tezgah arasını siliyorum ama bunun dışında silmedim hiç.
Gerekli bulmuyorum şahsen.
+1 milyon herkes evle bozmus kafayi yollarda giderken ictigi suyun,sodanin,cola kutusunun sisesini camdan atiyorlar yazin koyunuze kentinize tatil beldelerine giderken o yol kenarlarinin halini gormeyen varmi kucak kucak pet sise poset ambalaj kagidi oluyor camlar gunesle etkilesip yangin cikiyor orman gidiyor sigara izmaritini kokuyor diye arabasinda tutmuyor bendeen sonrasi tufan diye herkes camlardan yolluyor yahu cop kutusu bulana kadar siseni arabada tutmak veya izmarini du dolu pet sisede agzi kapali tutmak cokmu zor inince at cope yokbenim anlamadigim herkes temiz her kez titiz o zaman bu ülkeyi kimler kirletiyor.Her taraf cöp pislik icinde.Insanimizim tipik özelligi icerisi temiz olsunda disarisi kimsenin umrunda degil.Evini cesit cesit kimyasallarla temizleyip zehirleyenler, evini her yil boyatip yine boyaya maruz kalanlar(bazilari zararsiz boya kullaniyordur, alirken arastiriyordur onlari tenzih ediyorum), bulasik makinasina camasir suyu koyanlar.Bazi insanlarin tek derdi bu.Komsuyla temizlik yaristiranlar var.Kim ne kadar sürede hali ve perde yikadi.Allah akil fikir versin ne diyim.
Tüm dünya zehir dolu siz gidip kafaniza evinizin duvarlarini takin.O yediginiz yiyecekler , soludugunuz hava her sey böyle.Ama bunlarla ugrasmaya gücünüz yok de mi?Doga katledilsin ama evin duvarlari temiz kalsin.
Valla eşyaya hizmet etmeye gelmedim ben bu dünyaya.Bir dene canım nasıl pislik çıkıyor gözlerinle gör :)
+1000benim anlamadigim herkes temiz her kez titiz o zaman bu ülkeyi kimler kirletiyor.Her taraf cöp pislik icinde.Insanimizim tipik özelligi icerisi temiz olsunda disarisi kimsenin umrunda degil.Evini cesit cesit kimyasallarla temizleyip zehirleyenler, evini her yil boyatip yine boyaya maruz kalanlar(bazilari zararsiz boya kullaniyordur, alirken arastiriyordur onlari tenzih ediyorum), bulasik makinasina camasir suyu koyanlar.Bazi insanlarin tek derdi bu.Komsuyla temizlik yaristiranlar var.Kim ne kadar sürede hali ve perde yikadi.Allah akil fikir versin ne diyim.
Tüm dünya zehir dolu siz gidip kafaniza evinizin duvarlarini takin.O yediginiz yiyecekler , soludugunuz hava her sey böyle.Ama bunlarla ugrasmaya gücünüz yok de mi?Doga katledilsin ama evin duvarlari temiz kalsin.
Cifi sonra duvardan yeterince temizliyor musunuz? Hani çocuklar sonra tekrar tutununca ellerine bulaşmıyor mu?
Aynen benim boyada çok kotu o yüzden silmek gelmiyor içimden sılsem duvarda boya adına bısey kalmayacak zatenŞu an evimin duvarları silmeye pek müsait değil. Müteahhit sağolsun berbat bir boya kullanmış dokunmaya gelmiyor. Herhalde silsem berbat olur ortalık. Ama annemin evindeki boya kaliteli silinebilir bir boya. Silince tertemiz oluyor sanki badana yapmış gibi. Annem de senede bir iki defa siler an fazla. Her sene badana yapmaya gerek duymuyor ama yine de kaloriferlerden duvarlar is oluyor o yüzden silmek iyi. Yani demem o ki bana göre silinir ama her ay değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?