Duvar siler misiniz? Siliyosanız neden?

Aseliko

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2018
202
305
23
31
Gerçekten çok merak ediyorum cevabınızı. Evinizde temizlik yaparken duvarlarınızı siler misiniz? Ne sıklıkla silersiniz?
Bugün sevgili anneciğim Ramazan öncesi evi temizleyelim diye tutturdu. Bütün gün Canıma okuduğu yetmiyor. Yarın da evin bütün duvarlarını silecekmişiz. Birbirimizi yedik ne pisliğim kaldı ne tembelliğim. Hadi mutfakta fayans var yağlanıyor falan o kabulüm. Salonda,koridorda usul usul duran duvarların kime ne zararı var ? Ne pisliği olabilir ya bu duvarların her ay silenecek.
Tamam ev işlerine bayılan biri değilim ama bu gerçekten benim tembelliğim mi yoksa temizlik rutininde olması gereken bişey mi beni aydınlatır mısınız rica etsem..

Surada uc bes gunluk omrumuz var, onu da duvar silmek gibi antin kuntin islerle harcamayalim.

6 ayda bir sildiririm yardımcı tutup, evde sigara içiyoruz, kalorifer isi falan leş gibi oluyor duvarlar, evin havası değişiyor
Her ay biraz fazla gibi ama benim rahmetli annemde böyleydi, iş üretirdi, kırmayın gönlünü boşverin:) Eski jenerasyonun bayram hazırlıkları böyle, inanın eşek gibi temizlik yaptığım günleri özledim, ana-baba ölünce hiç bir anlamı kalmıyor bayramın seyranın, bir makas alın yanağından gönlünü alın, uzatmayın

Ben silerim mop paspasım var bunun için,evin içi gibi duvarlarda toz oluyor.
Saten alçı sıva evler malesef mobilyalar gibi toz oluyor ve az nemlilik olsa hemen lekeler oluşuyor.
Silince çıkan kirli suya sizde şaşıracaksınız bence.
Bu tercih meselesi titizlik yada kirli biri olmakla alakası yok.
Ben sağlık ve temiz görünmesi için yapıyorum.

Evet bende merak ediyorum konuyu takipteyim bide nasıl siliyorsunuz bi pratigi bişeyi yokmu elinize bez alıp cam siler gibi mi???? Bizim köşelerde ağ oluşturuyor böcekler (((((((
Aynen biz öyle siliyoruz valla pratiği kökten kırmak hepsini gibi geliyor şu an bana

Valla 3 ayda bir siliyorum. O da tavana kadar değil tabi ki. Boyumun yettiği yere kadar. Evde küçük çocuk var, haliyle kirli ellerini surebiliyorlar. Ama çocuk yoksa çok da gerekmez bence.

Duvar saten boyaysa ben eve gelen yardımcıya senede 2-3 kere sildiriyordum,değilse gerek yok bence..haa kendim hayatta silmem..bu dünyaya temizlik yapmak için gelmedik bence.

Duvarlarda is oluyor genelde, ozellikle kış doneminde, o nedenle siliyorlar genelde..
Senede 1 kez filan yapılacak bi iş diye biliyorum şahsen(mutfak haric).. Her temizlikte duvar zaten silinmez..

Ben de silmiyorum.
Hepi topu 6 senedir evliyim.
Ve bu 4. Evim.
Kirlenmeden çıktım hep
Silmezdim herhalde.
Senede bir belki olabilir.
Ama her ay hunharca duvar silmek saçma bence.
Bunun için gelmedik dünyaya

Evde sigara falan içilmiyorsa gerek yok.

Duvarlarda is oluyor genelde, ozellikle kış doneminde, o nedenle siliyorlar genelde..
Senede 1 kez filan yapılacak bi iş diye biliyorum şahsen(mutfak haric).. Her temizlikte duvar zaten silinmez..
Böcekler köşelerde ağ oluşturuyo özelliktle tee yukarda yetisemedgim yerlerde

Her ay silinmez bizde, senede 1 kere siliniyor
İs oluyor diye siliyoruz ama bende evlenince duvar silinmesi gerektiğine ikna oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…