Duvar siler misiniz? Siliyosanız neden?

Renk değişimi kendi belli ediyor zaten ben o zaman siliyorum bununla ilgili bir rutinim yok. Her ay silinmesine gerek de yok yani ful sigara ve nargile içilmiyorsa evin içinde

Evet canım aynen öyle yapıyoruz yoksa içimiz rahat etmiyo

Ben de kiralık ev tutmuştum güya sildim süpürdüm boş evi akşama da taşıncaktık
Eve bi geldim ev sahibi teyze ile kızı duvarları yıkıyor
İlk kez gördüğümden şok olmuştum nasıl ya diye
Ama yaz sıcağında bi ferah oldu ev
Oh serin serin oturduk duvarlar kuruyana kadar

Yazın çok güzel oluyo ev mis gibi kokuyo özellikle iki bayramda da yıkarızki gelen giden demesin ev kokuyo

her ay degil de yilda bir kez silerim. kaloreifer isi siniyor illa ki. sigara icmiyoruz. kucuk cocugumuz var banyoya gisene kadar nadiren de olsa o duvarlar da yagli ellerinden nasibini aliyor. soyle bir elden gecirmenin zarari yok.calisiyorum ama evdr olsam daha sık silerdim. yasasin temizlik aşkı.

Ay çok tatlısınız ya sizin gibi bir arkadasım olsun isterdim etrafımda :) gülmekten ölürdüm herhalde sizde cifle ovalardınız

Ay çok tatlısınız ya sizin gibi bir arkadasım olsun isterdim etrafımda :) gülmekten ölürdüm herhalde sizde cifle ovalardınız

Keşke hep komiklikler falan olsa ama az evvel çöpten günlük erzağını toplayan sefil oğluma karşı tepkim, güldürmedi. Benden mi çıktı o ses diye de şaşırdım kendime. Bir de cif validemin zimmetinde, ben uzaktan bakıyorum sadece.

İstediğim kadar konu açıyım zaten Beyhude bi çabaymış benimki annemin hışmı karşısında
Güzelim cumartesi günü duvar duvar gezerek geçti. Canı sağolsun tabi ama en azından çok büyük yeminler verdirdim bu ölüm seanslarını senede bir kez yapmak konusunda anlaştık şimdilik

Bu duvar silme meselesini ben Güneydoğu'da gördüm evler is oluyor kum fırtınası vs çok oluyor tamam siliyorlar eve gelen yardımcılar silerdi benimde ama biz İzmir'de hiç silmeyiz kızlarım duvarlara resim yapınca bulaşık süngerinin sert kısmına cif döküp siliyorum mecburen ama duvar parlıyor ihtiyaç olan bölgeleri silerim ben arada

Hiç uğraşamam ona ayıracak vaktim yok boyatırım bıdaha güzel bir boya yaptıracam sılsem asagılarını silerim sadece is olmayınca kırlenmez
Ben kiracıyım yakında çıkcaz gibi o yüzden yaptırmıyorum şimdi. Çıkarken yaptırıcaz. ama kendi evim olsa veya daha burda oturacak olsam güzel bir boya şart.

Hiç yapmıyorsan senede iki defa yap hem boya masrafindan kurtulursun daha geç boyatirsin evini
Hemde daha temiz gözükür evin

Eline bezi al duvarın tam ortasını bı sil eminim sende devam Edip sileceksin çünkü temiz gözükse de leş gibi oluyor duvarlar maalesef
Petek varsa perdeler gibi duvarlarda is oluyor

Her ay mutlaka duvar koltuk ve dolap içi silerim. Şuan küçük bir bebeğim olduğu için yapamıyorum ama sürekli yaparım daha dün komşularımla konuşuldu bu konu yaaa yapma tamam bizimkinden temiz ama boşver ya dediler kolay yolu adını bilmiyorum ama uzun bir sopa ucunda dikdörtgen bir başlık olan bir aparatla siliyorum aspirinleri su yapıyorum ta da anway loc onunla sil dur emin ol çok temiz oluyor

Duvar silmektense badana yaparım daha iyi. Çizik varsa veya bi leke varsa olan lekeyi silerim geriye kalan duvarlara dokunmam. Saçmalık duvar silmek:)

Ev uzun süredir boyanmadiysa, duvarlariniz saten boya ise evet silersiniz. Ama tabiki ayda bir kere degil senede bir kere de yeter. Silince aradaki fark anlasiliyor zaten

Saka gibi duvar silmek mi? Dedigin gibi fayans var ve kirleniyor diye banyonun ve mutfaginki silinir onu anlarim da diger odalarin duvari ne sepeble silinir aklim almiyor. Galiba annenin cok cani sIKILMIS evde kendine is ariyor Sen silme bosver pis ol , biz de pis olalim duvar silmeyen pisse pis olmaya raziyim

Ev isi nankor ya yap yap bitmez bitti sanarsin başka yer çoktan kirlenmistir.
Temiz olmak güzeldir ama abartmayın duvar ben silmem mutfak haricinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…