- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla en iyi kalorifer peteği temizlemek için oluyor.zaten ben asıl onun için aldım.süper temizliyor.o peteklerin içinden çıkan kiri görsen şok olursun.bide ocak içlerini çok güzel temizliyor.yağı kiri söküyor resmen ben tavsiye ederim.Normal duvarlarda olur diye düşünüyorum bide ben koltukları silmek icinde istiyorum
Kayınvalidemle oturuyorum. Duvar silme hadisesini burada gördüm 3 ayda bir o duvarlar silinir. Biz eşyaları değil eşyalar bizi kullanıyor
Haliyi silmek cok sacma hep deterjan kaliyor kanserojenDuvar silme hali silme vs.sacma geliyor bana. Haliyi yikatip duvari boyatirim yeterli
benim annem üç ayda bir silerdi i. hemde gıcır gıcır olurdu. içi rahat etmezdi. bende annemle birlikte yaparım yardım ederim . çok yorucu ama insanın içi rahat ediyorGerçekten çok merak ediyorum cevabınızı. Evinizde temizlik yaparken duvarlarınızı siler misiniz? Ne sıklıkla silersiniz?
Bugün sevgili anneciğim Ramazan öncesi evi temizleyelim diye tutturdu. Bütün gün Canıma okuduğu yetmiyor. Yarın da evin bütün duvarlarını silecekmişiz. Birbirimizi yedik ne pisliğim kaldı ne tembelliğim. Hadi mutfakta fayans var yağlanıyor falan o kabulüm. Salonda,koridorda usul usul duran duvarların kime ne zararı var ? Ne pisliği olabilir ya bu duvarların her ay silenecek.
Tamam ev işlerine bayılan biri değilim ama bu gerçekten benim tembelliğim mi yoksa temizlik rutininde olması gereken bişey mi beni aydınlatır mısınız rica etsem..
o kadar uğraşacağına duvarları boyasa daha iyi.daha hijyen olur mikroplar kırılır...Gerçekten çok merak ediyorum cevabınızı. Evinizde temizlik yaparken duvarlarınızı siler misiniz? Ne sıklıkla silersiniz?
Bugün sevgili anneciğim Ramazan öncesi evi temizleyelim diye tutturdu. Bütün gün Canıma okuduğu yetmiyor. Yarın da evin bütün duvarlarını silecekmişiz. Birbirimizi yedik ne pisliğim kaldı ne tembelliğim. Hadi mutfakta fayans var yağlanıyor falan o kabulüm. Salonda,koridorda usul usul duran duvarların kime ne zararı var ? Ne pisliği olabilir ya bu duvarların her ay silenecek.
Tamam ev işlerine bayılan biri değilim ama bu gerçekten benim tembelliğim mi yoksa temizlik rutininde olması gereken bişey mi beni aydınlatır mısınız rica etsem..
Aynen bir de silince daha da berbat oluyor resmen. Geçen mutfakta poşetliğimin durduğu yer is gibi olmuş. Sileyim dedim daha da battı resmen. Dokunmaya korkuyorum resmenAynen benim boyada çok kotu o yüzden silmek gelmiyor içimden sılsem duvarda boya adına bısey kalmayacak zaten
annenin çok boş zamanı var galibaGerçekten çok merak ediyorum cevabınızı. Evinizde temizlik yaparken duvarlarınızı siler misiniz? Ne sıklıkla silersiniz?
kızzz aselikooo allah senı napmasınn ne dermansız derdın varmıss ayolGerçekten çok merak ediyorum cevabınızı. Evinizde temizlik yaparken duvarlarınızı siler misiniz? Ne sıklıkla silersiniz?
Aynen bir de silince daha da berbat oluyor resmen. Geçen mutfakta poşetliğimin durduğu yer is gibi olmuş. Sileyim dedim daha da battı resmen. Dokunmaya korkuyorum resmen
Temizse niye sileym. Eger mis gibyse gerek yok. Ama evde coluk cocuk. Heryeri ellemeler falan. O zmn gerekeblrGerçekten çok merak ediyorum cevabınızı. Evinizde temizlik yaparken duvarlarınızı siler misiniz? Ne sıklıkla silersiniz?
Evet canım aynen öyle yapıyoruz yoksa içimiz rahat etmiyoDiyarbakırda otururken görmüştüm duvarları böyle hortumla şar şar yıkıyolardı![]()