• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duvar siler misiniz? Siliyosanız neden?

Ben silmiyorum. Geçen kızım pastel boyayla boyadı, sildik beze boya da geldi hem de dalgalı görünüm oldu. Ben de çok önemsemedim. Nasılsa kiracıyım kışın taşıncam diye düşünüyorum. Evi boyalı aldık boyalı teslim etcez. Belli bile olmaz.

Normal duvarlarda olur diye düşünüyorum bide ben koltukları silmek icinde istiyorum
Valla en iyi kalorifer peteği temizlemek için oluyor.zaten ben asıl onun için aldım.süper temizliyor.o peteklerin içinden çıkan kiri görsen şok olursun.bide ocak içlerini çok güzel temizliyor.yağı kiri söküyor resmen ben tavsiye ederim.

Annemde surekli temizlik yapardi surekli ev isleriyle ugrasirdi. Yillarca kendini paraladi durdu. Annem hayatta degil artik. Isletmi kaldi duvarlarmi karardi hayir. Herkes hayatina devam ediyor. Annem kendini yiprattigiyla kaldi sadece. Bosverin duvari falan bos isler bunlar. Evlerimiz deg hayatlarimiz guzel olsun.

Gerçekten çok merak ediyorum cevabınızı. Evinizde temizlik yaparken duvarlarınızı siler misiniz? Ne sıklıkla silersiniz?
Bugün sevgili anneciğim Ramazan öncesi evi temizleyelim diye tutturdu. Bütün gün Canıma okuduğu yetmiyor. Yarın da evin bütün duvarlarını silecekmişiz. Birbirimizi yedik ne pisliğim kaldı ne tembelliğim. Hadi mutfakta fayans var yağlanıyor falan o kabulüm. Salonda,koridorda usul usul duran duvarların kime ne zararı var ? Ne pisliği olabilir ya bu duvarların her ay silenecek.
Tamam ev işlerine bayılan biri değilim ama bu gerçekten benim tembelliğim mi yoksa temizlik rutininde olması gereken bişey mi beni aydınlatır mısınız rica etsem..
benim annem üç ayda bir silerdi i. hemde gıcır gıcır olurdu. içi rahat etmezdi. bende annemle birlikte yaparım yardım ederim . çok yorucu ama insanın içi rahat ediyor

canım ben siliyorum, moblarla kolay oluyo aslında. o örümcek ağları dert dert :KK48:

Ben senede 4 defa siliyorum duvarları is oluyo leke oluyo sigara içiliyo duvar temizlenince evin kokusu bille degişiyo yukarı kısımları mobla siliyorum aşagı kısımları havlulu bezle siliyorum halılarıda ayda bir degiştiriyorum yedek halılarım var onları seriyorum üstündede kesinlikle halı örtüsü oluyo kanepe ve halı yüzlerinide 15 günde bir yıkıyorum perdelerle beraber

Gerçekten çok merak ediyorum cevabınızı. Evinizde temizlik yaparken duvarlarınızı siler misiniz? Ne sıklıkla silersiniz?
Bugün sevgili anneciğim Ramazan öncesi evi temizleyelim diye tutturdu. Bütün gün Canıma okuduğu yetmiyor. Yarın da evin bütün duvarlarını silecekmişiz. Birbirimizi yedik ne pisliğim kaldı ne tembelliğim. Hadi mutfakta fayans var yağlanıyor falan o kabulüm. Salonda,koridorda usul usul duran duvarların kime ne zararı var ? Ne pisliği olabilir ya bu duvarların her ay silenecek.
Tamam ev işlerine bayılan biri değilim ama bu gerçekten benim tembelliğim mi yoksa temizlik rutininde olması gereken bişey mi beni aydınlatır mısınız rica etsem..
o kadar uğraşacağına duvarları boyasa daha iyi.daha hijyen olur mikroplar kırılır...

Mob paspası Arap sabunuyla tıkayıp takın onunla silin hem daha kolay hem o kadar yormaz sizi de ama annenizin içine sinmez o ayrı onlar merciden çık yanında bi kova çamaşır suyu katkılı su olsun bezi sık sık sil isterler

Aynen benim boyada çok kotu o yüzden silmek gelmiyor içimden sılsem duvarda boya adına bısey kalmayacak zaten
Aynen bir de silince daha da berbat oluyor resmen. Geçen mutfakta poşetliğimin durduğu yer is gibi olmuş. Sileyim dedim daha da battı resmen. Dokunmaya korkuyorum resmen

annenin çok boş zamanı var galiba ;) ben senede kış sonu bu dönemler silerim şimdi binada inşaat var onu bekliyorum. çalışıyorum çok zamanım olmuyor olsada üç ayda bir silmem 6 ay ideal bence yaz sonu kış sonu:)

Senede iki defa siliyorum ev kalorifer isi oluyor ben duvar için mop kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim

kızzz aselikooo allah senı napmasınn ne dermansız derdın varmıss ayol :D sevgılı annecıgını dınle duvarları sil canım kadını yorma yarın bırgun ucup gıdeceksın o yuvadan özlersın hee :))) ben pratık olarak su çekpaslar varya onun ucuna eskımıs bluzü ıyıce yuzey temızleyıcııne batırıyorum sıkıyorum paspasın ucuna gecırıp paspas ceker gıbı duvarları asagı yukarı sılıyorum @kebelek2306 tabı sız nasıl yapıyosunz bılmıyorum aama hem ksıa suruyor hem heryer mıs gıbı kokuyo

Hiç uğraşamam ona ayıracak vaktim yok boyatırım bıdaha güzel bir boya yaptıracam sılsem asagılarını silerim sadece is olmayınca kırlenmez

Temizse niye sileym. Eger mis gibyse gerek yok. Ama evde coluk cocuk. Heryeri ellemeler falan. O zmn gerekeblr

Diyarbakırda otururken görmüştüm duvarları böyle hortumla şar şar yıkıyolardı :D

Kesinlikle çok saçma bir iş. Eğer rutubet falan yoksa yada sigara içilmiyorsa neden sildiklerini ben de anlamam hiç.. Okadar gerekli bir şey olsa en başta hastanelerde falan silinirdi değil mi? Zaman zaman boyamak bakterileri de öldürüyor zaten fazlasına ne gerek...

Back
X