Duvar siler misiniz? Siliyosanız neden?

Herkesin takıntısı kendine işte. Eve temizlikçi almadığım zamanlarda aslaaaaaa cam silmem aşırı gereksiz bulurum ama duvar silerim bi esenlik temizlik duygusu veriyor bana

Her bayram bahar kiş temizliklerinde bende silerim cidden cok kirleniyor silince fark ediliyor tabi☺☺

Ben de silmem.ama annem silerdi. Hepsini değil kıışın oturduğumuz odayı silerdi. Ben tembel biriyim evin günlük haftalık aylık rutinlerini yapar bırakırım. Yılda 1 de halıları yıkatır, koltukları sildiririm. Sigara içilmez Evde.

Yoğ, silmem. Hiç uğraşamam.

Nasil o kadar uzun surdu.cok mu buyuk eviniz.cok zor bi is degil ki aslinda
Evim çok çok büyük değil, 165 metrekare ama kızım o zaman 1,5 yaşındaydı. Hem onla ilgilenmiş hem duvar silmiştim.
Ayrıca ev işlerinde zorluk kişiye göre değişir. Bana çok zor geldiydi:KK39: Gereksiz bir eylem bana göre. Duvardaki toz öldürmez insanı. 3 yılda bir boyansa yeter bence. Priz kenarları falan siliniyor zaten her daim. Gerisiyle hiç işim olmaz.

Benimde cok merak ettigim bi soruydu.
Gorumcem cok titiz birisidir, sordum duvarlarida siliyomusun diye tabi mecbur silinecek uzeri bir karis toz oluyo dedi.

Eve gittim, bu arada evlendigimizden beri yani 2,5 senedir duvara bez degdirmedim bile. Ama duvarlarimda toz adina dair hic bisey yoktu.

Biz silmeyiz, silinen boya da kullanmayız. Boya kirlendikçe tekrar boyuyoruz. Gerek yok bence duvar silmeye, 3 günlük dünyada 2 günlük iş yapmak bana göre değil.

Silmem. Çok saçma buluyorum.
Ama oğlumun kalemle çizdiği yerleri silmek zorundayım. :KK45:

Bence boş vakti olanın işi o. Veya evinde kömür sobası yanan, sigara içilen, toz toprak içinde oturan insanların.
Kombi yanan evde gereksiz.. :KK14:

Son düzenleme:
Silinen yagli boya tarzinda olanlar var.. ole bile olsa silmezdm sanirim. Cam silsem seviniyorum cunku..cocuklar kalemle yaziyolar filan islak mendille silmeye calisiyorum sadece.

230 m2 evimi yardımcı kadının vileda ile silmesine izin verdiğim için komşular tarafından çok sasilmistim:KK70:

Elle olmazsa temiz olmazmış.
Bütün komşularım haftada iki elle siler yerlerini.
Onlari gorunce toptan silmemeyi tercih ediyorum:KK70:

10 yıldan fazladır evliyim, bir kere elle silmedim evimi ve hala yaşıyorum, ölmedim şükür :KK70:

Zaten elektrik süpürgesiyle heryeri süpürüyoruz, zeminde toz bile kalmıyorken benim mantığım almıyor :) çok şükür bizde hayattayız. Viledam bana çok yardım ediyor :) :)

Hayatımda hiç silmedim . Anca bir leke olur onu çıkartmak için silerim okadar .
2 yılda bır boyarız zaten ne gerek var silmeye. :KK53:

Çok titizim diye geçinirdim ama duvarları silmem üzüldüm bak şimdi:olamaz:

Annem yılda 1 kez badana yaptırmasına rağmen bayram temizliği zamanı gelince silerdi.
Ben hiç silmedim.
Banyo komple fayans,onu yıkatıyorum,mutfağın tezgah arasını siliyorum ama bunun dışında silmedim hiç.
Gerekli bulmuyorum şahsen.

Back
X