Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım aynen öyle yapıyoruz yoksa içimiz rahat etmiyo![]()
Yazın çok güzel oluyo ev mis gibi kokuyo özellikle iki bayramda da yıkarızki gelen giden demesin ev kokuyoBen de kiralık ev tutmuştum güya sildim süpürdüm boş evi akşama da taşıncaktık
Eve bi geldim ev sahibi teyze ile kızı duvarları yıkıyor
İlk kez gördüğümden şok olmuştum nasıl ya diye
Ama yaz sıcağında bi ferah oldu ev
Oh serin serin oturduk duvarlar kuruyana kadar
Hiç silmedim. Aile apartmanındayım kayınvalidem ve eltim siliyorlar. Hoş onlar buldukları her şeyi mütemadiyen siliyorlar. En son evin dışındaki su borularını silerken gördüm valideyi. O manzaranın üstüne "anne sana söz veriyorum benden önce ölürsen musalla taşını cifle ovalamadan namazını kıldırmam" dedim diye küstü. İyi bir şey demiştim halbuki. Kendisi rahmetli eşinin mezar taşını cifle kazırken iyi, ben deyince tripler küsmeler.
Ay çok tatlısınız ya sizin gibi bir arkadasım olsun isterdim etrafımda :) gülmekten ölürdüm herhalde sizde cifle ovalardınız![]()
İstediğim kadar konu açıyım zaten Beyhude bi çabaymış benimki annemin hışmı karşısındakızzz aselikooo allah senı napmasınn ne dermansız derdın varmıss ayolsevgılı annecıgını dınle duvarları sil canım kadını yorma yarın bırgun ucup gıdeceksın o yuvadan özlersın hee :))) ben pratık olarak su çekpaslar varya onun ucuna eskımıs bluzü ıyıce yuzey temızleyıcııne batırıyorum sıkıyorum paspasın ucuna gecırıp paspas ceker gıbı duvarları asagı yukarı sılıyorum @kebelek2306 tabı sız nasıl yapıyosunz bılmıyorum aama hem ksıa suruyor hem heryer mıs gıbı kokuyo
Ben kiracıyım yakında çıkcaz gibi o yüzden yaptırmıyorum şimdi. Çıkarken yaptırıcaz. ama kendi evim olsa veya daha burda oturacak olsam güzel bir boya şart.Hiç uğraşamam ona ayıracak vaktim yok boyatırım bıdaha güzel bir boya yaptıracam sılsem asagılarını silerim sadece is olmayınca kırlenmez
duvar için mop nasıl oluyor bildiğimiz mop mu yoksa duvar için farklı mı satılıyorSenede iki defa siliyorum ev kalorifer isi oluyor ben duvar için mop kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim
Bildiğimiz mop, ucuna bir kaç tane başlık takılınca daha rahat oluyor, değiştire değiştire kullanıyorsun.duvar için mop nasıl oluyor bildiğimiz mop mu yoksa duvar için farklı mı satılıyor
Hiç yapmıyorsan senede iki defa yap hem boya masrafindan kurtulursun daha geç boyatirsin eviniGerçekten çok merak ediyorum cevabınızı. Evinizde temizlik yaparken duvarlarınızı siler misiniz? Ne sıklıkla silersiniz?
Bugün sevgili anneciğim Ramazan öncesi evi temizleyelim diye tutturdu. Bütün gün Canıma okuduğu yetmiyor. Yarın da evin bütün duvarlarını silecekmişiz. Birbirimizi yedik ne pisliğim kaldı ne tembelliğim. Hadi mutfakta fayans var yağlanıyor falan o kabulüm. Salonda,koridorda usul usul duran duvarların kime ne zararı var ? Ne pisliği olabilir ya bu duvarların her ay silenecek.
Tamam ev işlerine bayılan biri değilim ama bu gerçekten benim tembelliğim mi yoksa temizlik rutininde olması gereken bişey mi beni aydınlatır mısınız rica etsem..
Geniş uzun oluyorduvar için mop nasıl oluyor bildiğimiz mop mu yoksa duvar için farklı mı satılıyor
Saka gibiGerçekten çok merak ediyorum cevabınızı. Evinizde temizlik yaparken duvarlarınızı siler misiniz? Ne sıklıkla silersiniz?
Bugün sevgili anneciğim Ramazan öncesi evi temizleyelim diye tutturdu. Bütün gün Canıma okuduğu yetmiyor. Yarın da evin bütün duvarlarını silecekmişiz. Birbirimizi yedik ne pisliğim kaldı ne tembelliğim. Hadi mutfakta fayans var yağlanıyor falan o kabulüm. Salonda,koridorda usul usul duran duvarların kime ne zararı var ? Ne pisliği olabilir ya bu duvarların her ay silenecek.
Tamam ev işlerine bayılan biri değilim ama bu gerçekten benim tembelliğim mi yoksa temizlik rutininde olması gereken bişey mi beni aydınlatır mısınız rica etsem..