- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buharlı temizleyici aldım geçen sene ama duvarlarda hiç denemedim.zaten çoğu yerde duvar kağıdı duvar kağıdını söküyormuş.ama genel temizlik için çok iyi.yerde hiç ıslaklık bırakmıyor.Moblarla kolayca siliniyormuş mobum olsa silerdim heralde asıl şu buharlı moblar var en güzeli o ne silinir varya![]()
Normal duvarlarda olur diye düşünüyorum bide ben koltukları silmek icinde istiyorumBuharlı temizleyici aldım geçen sene ama duvarlarda hiç denemedim.zaten çoğu yerde duvar kağıdı duvar kağıdını söküyormuş.ama genel temizlik için çok iyi.yerde hiç ıslaklık bırakmıyor.
Canım konuya girişinden "gidin çocuklarınızla vakit geçirin ,bunlar beyhude işler" diyeceksin sandım.Ne diyeyim ellerine ,kollarına ,parmaklarina saglikYorumlari yazan arkadaslara vallahi sasirdim kimsenin cocugu yokmu?herkez bekarmi?ben oyle bir ay falanda degil her allahin gunu evin belirli duvarini silerim,coluk cocuk ne kadarda dikkat etsen boyaniyor ellerinin izi cikiyor,olmadi orumcek aglari oluyor,duvar silinmezmi ya,silindigi zaman cidden fena bir kir cikiyor. Heleki bahar ve yaz mevsimlerinde butun evi camasir suyuyla hortumla yikayasim geliyor,cam pencere aciliyor disarinin butun tozu evlerde
Nasil iyimi acaba benimde boynunda fitok var cok fazla silme isi yapamiyorumNormal duvarlarda olur diye düşünüyorum bide ben koltukları silmek icinde istiyorum
Buharlılar güzel diyorlar ama bende yok maalesef evlenemeden alicaktım kaldı öyle çok pişmanım :/Nasil iyimi acaba benimde boynunda fitok var cok fazla silme isi yapamiyorum
Konu sahibi bende 2. Yilimdayim boyada bu yil sildirecegim
Bende almadim ama pisman olurmuyum bilmiyoruumBuharlılar güzel diyorlar ama bende yok maalesef evlenemeden alicaktım kaldı öyle çok pişmanım :/