- 3 Nisan 2014
- 36.185
- 147.612
- 798
Nasil yapiyorsunuz bi tarif etseniz?
ben tembel işi yapıyorum:)
vileda sopasını çekçek e takıyorum bezi sarıyorum siliyorum.
diğer türlüsü eziyet olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil yapiyorsunuz bi tarif etseniz?
Ben de yeni duvar yıkama diye bir şey duydum. Nasıl oluyor bilmiyorum ama etrafımda birkaç kişi duvarları yıkadım dediYılda 1 badana yapılır ev boyanır bu duvar silmede yeni çıktı herşeyi siliyorum işim yok bide koca koca duvarları silcem.oldu olacak hortum tutup binayıda yıkayayım bari..![]()
ben tembel işi yapıyorum:)
vileda sopasını çekçek e takıyorum bezi sarıyorum siliyorum.
diğer türlüsü eziyet olur.
İnanın ilk kez duyuyorum. 2-3 yılda 1 ev boyatilir. Çevremde herkes böyle yapıyor. temizlige gelen kadina bile yaptırilmiyor , dediğim gibi 2-3 yılda 1 tum ev boya yaptırılırGerçekten çok merak ediyorum cevabınızı. Evinizde temizlik yaparken duvarlarınızı siler misiniz? Ne sıklıkla silersiniz?
Bugün sevgili anneciğim Ramazan öncesi evi temizleyelim diye tutturdu. Bütün gün Canıma okuduğu yetmiyor. Yarın da evin bütün duvarlarını silecekmişiz. Birbirimizi yedik ne pisliğim kaldı ne tembelliğim. Hadi mutfakta fayans var yağlanıyor falan o kabulüm. Salonda,koridorda usul usul duran duvarların kime ne zararı var ? Ne pisliği olabilir ya bu duvarların her ay silenecek.
Tamam ev işlerine bayılan biri değilim ama bu gerçekten benim tembelliğim mi yoksa temizlik rutininde olması gereken bişey mi beni aydınlatır mısınız rica etsem..
Yok artık.bu kadınlar işi iyce abarttı.evleri rutübetten yıkacaklarBen de yeni duvar yıkama diye bir şey duydum. Nasıl oluyor bilmiyorum ama etrafımda birkaç kişi duvarları yıkadım dedi
aklın yolu bir![]()
ben mutfakta gözüme takılan yerleride yağçözlü ıslak mendille silerim. hatta mutfak dolaplarını da:)