Duvar siler misiniz? Siliyosanız neden?

ben kirli gibi olan yerleri silerim .boyumun yetmeyen yerlerinide cekcekler varya onun başlıgına bezi dolarım boya yapar gibi silerim.

Yılda 1 badana yapılır ev boyanır bu duvar silmede yeni çıktı herşeyi siliyorum işim yok bide koca koca duvarları silcem.oldu olacak hortum tutup binayıda yıkayayım bari..:işsiz::işsiz::oha:
Ben de yeni duvar yıkama diye bir şey duydum. Nasıl oluyor bilmiyorum ama etrafımda birkaç kişi duvarları yıkadım dedi

Gerçekten çok merak ediyorum cevabınızı. Evinizde temizlik yaparken duvarlarınızı siler misiniz? Ne sıklıkla silersiniz?
Bugün sevgili anneciğim Ramazan öncesi evi temizleyelim diye tutturdu. Bütün gün Canıma okuduğu yetmiyor. Yarın da evin bütün duvarlarını silecekmişiz. Birbirimizi yedik ne pisliğim kaldı ne tembelliğim. Hadi mutfakta fayans var yağlanıyor falan o kabulüm. Salonda,koridorda usul usul duran duvarların kime ne zararı var ? Ne pisliği olabilir ya bu duvarların her ay silenecek.
Tamam ev işlerine bayılan biri değilim ama bu gerçekten benim tembelliğim mi yoksa temizlik rutininde olması gereken bişey mi beni aydınlatır mısınız rica etsem..
İnanın ilk kez duyuyorum. 2-3 yılda 1 ev boyatilir. Çevremde herkes böyle yapıyor. temizlige gelen kadina bile yaptırilmiyor , dediğim gibi 2-3 yılda 1 tum ev boya yaptırılır

Annem senede 4/5 kez mutlaka tüm evin duvarlarını siler. Mantığını bende bilmiyorum.

Bizde sigara sadece mutfakta iciliyor, mutfagi ayda 1 veya 2 ayda bir silerim. Diger odalari seneden seneye siliyorum genellikle.
Eger sigara her odada icilseydi muhtemelen 3 ay da bir komple silmek durumunda kalirdim cunku koku duvarlara siniyor.
He yok evde sigara icilmiyor derseniz sene de bir silmek yeterli bence.

Annemin evinde duvar silmezdik kv silerdi onda gördm duvar silmeyi şimdi kendi evindeyim çok kirleniyo duvarlarım ulaşabildiğim yere kadar siliyorum bazen ama nasıl bu kadar kirleniyo onu anlamıyorum

ben mutfakta gözüme takılan yerleride yağçözlü ıslak mendille silerim. hatta mutfak dolaplarını da:)

benimde gözüme takılan yer varsa hemen silerim öyle büyük temzilik beklemem silinecekse o an silerim. düzeni bozmamaya özen gösteririm. cevremde bazı arkadaşlarım der gün boyu mutfak dolabi sildik yok şu odayı sildik. büyük temizlik yapamacam diye kirli yerleri bekletmem. sadece halılar ve camlar benim icin büyük temizliktir.

Back
X