- 14 Eylül 2017
- 2.705
- 9.760
- 158
Hiç silmedim. Aile apartmanındayım kayınvalidem ve eltim siliyorlar. Hoş onlar buldukları her şeyi mütemadiyen siliyorlar. En son evin dışındaki su borularını silerken gördüm valideyi. O manzaranın üstüne "anne sana söz veriyorum benden önce ölürsen musalla taşını cifle ovalamadan namazını kıldırmam" dedim diye küstü. İyi bir şey demiştim halbuki. Kendisi rahmetli eşinin mezar taşını cifle kazırken iyi, ben deyince tripler küsmeler.
Evet büyük bezlerle annem yıkayıp verir bende merdiven kullanıp siliyorum :) tavanı silmek kolay değil gelişi güzel yapıyorum tavanı . Bezi fırçaya sarıp öyle siliyorum :)bezlemi yukseklere merdivenmi dayiyorsunuz yani? Tavan peki? Ay cok merak ediyrm nasil oluyor:)
Mezar taşı temizliği mi :) evet yapmış, hala yapıyor ruh hastası. Toz oluyormuş. Cif ailemizin bir üyesi zaten. Onu da götürüyor mezar ziyaretine.
İçi temizlensin diye çamaşır suyu içmediği sürece kendi haline bıraktık. Silmek onun yaşamının bir parçası. Siliyorum öyleyse varım diyor kadın.
bugün en çok güldüğüm şey diyebilirim..Pederi pek sevmezmiş kendisi. Cif seviyor o. Hani dünyada cif markası artık üretilmese, pedere üzüldüğünden daha çok üzülür muhtemelen.
Hayatımda bir kere sildim. O ne eziyetti. Birkaç günümü almıştı. Anladım ki bu, “işsiz” işiOna harcayacağınız vakitte kitap okuyun. Ruhunuzun duvarları temizlenir
Off varya bu hayalim odalarda gider olacak foş foş yıkardim kesin temiz iş ama silmek bana göre değilYılda 1 badana yapılır ev boyanır bu duvar silmede yeni çıktı herşeyi siliyorum işim yok bide koca koca duvarları silcem.oldu olacak hortum tutup binayıda yıkayayım bari..
Surada uc bes gunluk omrumuz var, onu da duvar silmek gibi antin kuntin islerle harcamayalim.
Boya su bazliysa mis gibi okuyor yeni boyanmis gibiDuvar kirliyse boyatılır silinse ne fayda olacak boya gibi durmaz valla
Ben bi donem mob la siliyordum cok kolay oluyor .. camasir suyunu dikdortgen mob a sikiyorum biraz siliyorum iki hamlede bi duvar bitiyor ..pratikEvet bende merak ediyorum konuyu takipteyim bide nasıl siliyorsunuz bi pratigi bişeyi yokmu elinize bez alıp cam siler gibi mi???? Bizim köşelerde ağ oluşturuyor böcekler(((((((
Duvara yağ sıçrar, bebe kalemle çizer vs sadece o alanı silerim. Koskoca afedersin eşek kadar duvarı silmem silemem. Oldu olacak tavanları da silelim. Hatta çıkalım çatıya tuğlaları silelim, binayı yıkayalım. Atmosfere porçöz dökelimAbarttım mı bilmiyorum hayatımda duvar muvar silmedim hiç.
Duvar kirlenirse boya yapılır bahar temizliginde bence ama benmi istisna küçük cocuklarim var ondan ben kirlenen yerleri elimde bezlee siliyorumGerçekten çok merak ediyorum cevabınızı. Evinizde temizlik yaparken duvarlarınızı siler misiniz? Ne sıklıkla silersiniz?
Bugün sevgili anneciğim Ramazan öncesi evi temizleyelim diye tutturdu. Bütün gün Canıma okuduğu yetmiyor. Yarın da evin bütün duvarlarını silecekmişiz. Birbirimizi yedik ne pisliğim kaldı ne tembelliğim. Hadi mutfakta fayans var yağlanıyor falan o kabulüm. Salonda,koridorda usul usul duran duvarların kime ne zararı var ? Ne pisliği olabilir ya bu duvarların her ay silenecek.
Tamam ev işlerine bayılan biri değilim ama bu gerçekten benim tembelliğim mi yoksa temizlik rutininde olması gereken bişey mi beni aydınlatır mısınız rica etsem..
Idolumsunuz :)))10 yıldan fazladır evliyim, bir kere elle silmedim evimi ve hala yaşıyorum, ölmedim şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?